- 24 Aralık 2015
- 56
- 26
- 3
Ne mutlu sana canım hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağınaMerhaba arkadaşlar özellikle buraya yazmayı istedim.1.5 seneden beri bebek istedik ama nasip olmadı esimde bir sorun yoktu sukur bende sadece yumurtlama sorunu varmış doktorun klomen verdi düzenli kullandım kontrole gittim yumurta boyutları çok iyi hemen çatlama iğnesi olmann lazım dedi doktor bende o gün akşamı vuruldum aceleye geldi gibi oldu ama nasip bu aymış ilk klomen ve çatlama ignesiyle inanmicaksinz ama 4 gün önce hamile olduğu öğrendim umudunuzu kaybetmeyin herşeyin mutlaka bir zamanı vardır Rabbim neylerse güzel eyler sadece sabır ve dua. Şimdi çok sukur ediyorum darısı isteyen bugün arkadaşlarıma olsun Rabbim kucagimizi boş birakmasin.
Ayy ne güzel bir haber duydum ya :) allah kucagına almayı nasip etsin ins kaç gün sonra öğrendin iğneden adetin düzenlimiydi ayy çok sorum var ins sıkılmazsınMerhaba arkadaşlar özellikle buraya yazmayı istedim.1.5 seneden beri bebek istedik ama nasip olmadı esimde bir sorun yoktu sukur bende sadece yumurtlama sorunu varmış doktorun klomen verdi düzenli kullandım kontrole gittim yumurta boyutları çok iyi hemen çatlama iğnesi olmann lazım dedi doktor bende o gün akşamı vuruldum aceleye geldi gibi oldu ama nasip bu aymış ilk klomen ve çatlama ignesiyle inanmicaksinz ama 4 gün önce hamile olduğu öğrendim umudunuzu kaybetmeyin herşeyin mutlaka bir zamanı vardır Rabbim neylerse güzel eyler sadece sabır ve dua. Şimdi çok sukur ediyorum darısı isteyen bugün arkadaşlarıma olsun Rabbim kucagimizi boş birakmasin.
Cnm benim tsk ederim herseyim normaldi kist horman vs yoktu ama aklina gelicek butun testleri yaptirdik horman vajin simar spermiyogram hsg rahim filmi ama en son doktorum klomen dedi ve nasipmis olduNe mutlu sana canım hayırlı evlat olsun sağlıkla al kucağına
Benim problemim de lh yüksek 9 çıkıyor bide 4-5 mmlik önemsiz kistler var dedi doktor klomen ben de kullandım ama iğne olmadım senin durumun nasıldı canım hormon veya kistte
Tsk ederim cnm bende de pko var ama hic umutsuz konusmadi doktor olabilck butun olasiliklari soyledi tup bebege kadar ben sadece allahim neolrsun bukadar seye gerek kalmadan nasip et die dua ettim alkahim ins sanada ve isteyen herkese nasip etsinHayirli ugurlu olsn insallh saglikli bi sekilde kucagniza alirsiniz insallh.bnde pko var doktor mormale gore biraz zor olur dedi cok uzuldum ama boyle sizlerden duyunca umutlandim.insallah rabbim herkese nasip eder icinde banada.sizin Hastaliginiz neydi tam olarak
Yok cnm sikilmam tsk ederim amin ins..igneyi olduktan sonra 16 gundu yaptim hemen cikti bilerek cok erken yapmak istemedim yine negatif cikarsa uzulurum die adetim duzenli deildi 33 34 35 gun de olurdum hic ayni tarihte oldumu bilmmAyy ne güzel bir haber duydum ya :) allah kucagına almayı nasip etsin ins kaç gün sonra öğrendin iğneden adetin düzenlimiydi ayy çok sorum var ins sıkılmazsın
Pko neyden vardı canım yani teşhisi neyle koydu ki benim de adetim gecikmeli olur hep yani duzensizCnm benim tsk ederim herseyim normaldi kist horman vs yoktu ama aklina gelicek butun testleri yaptirdik horman vajin simar spermiyogram hsg rahim filmi ama en son doktorum klomen dedi ve nasipmis oldu
Pko neyden vardı canım yani teşhisi neyle koydu ki benim de adetim gecikmeli olur hep yani duzensiz
Aynı benim de senin gibi ama bi sorun daha var lh 9 sınıra yakın tabi yüksek kabul ediliyor yine de inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırız klomen kullandım ama iğne olmadım bu ay bekliyorum ama umudum yok regl bekliyorum açıkçasıBenimde adetim duzensizdi hep gecikirdi 33 34 35 gun bazen dahada uzadigi olurdu sag yumurtaligimdada kucuk kucuk kistler vardo
Aynı benim de senin gibi ama bi sorun daha var lh 9 sınıra yakın tabi yüksek kabul ediliyor yine de inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırız klomen kullandım ama iğne olmadım bu ay bekliyorum ama umudum yok regl bekliyorum açıkçası
Zaten doktor da bi garipti klomen verdi hiç kontrol falan demedi diğer ayda yumurta takibi yaparız dedi gerçi bu hafta ultrasona girdim endometrium 6.5 çıktı o da ince sanırım döngünün 34. Günüydü hala regl yok yumurta catlamasa kist olurdu gorunurdu çatlamış galiba bişey de demedi iyi bi doktor bulucam simdiUmudunu kaybetme cnm allaha kalmis ins olur her ay senin gibi dusunuyordum acikcasi bu ayda beklemiyordum sasirdinm inanamdim klomenden sonra mutlaka yumurta kontrolu yaptir ama boyutuna bksin doktor tahmini iliski gunu verir allahimda ol de derse ins olur
Bende aynı böyleyim işte yaa uff ama sekiz aydır olmuyor ins bu ay olur bakalım kısmet peki yumurtan kaç taneydi boyutları nasıldıCnm benim tsk ederim herseyim normaldi kist horman vs yoktu ama aklina gelicek butun testleri yaptirdik horman vajin simar spermiyogram hsg rahim filmi ama en son doktorum klomen dedi ve nasipmis oldu
Zaten doktor da bi garipti klomen verdi hiç kontrol falan demedi diğer ayda yumurta takibi yaparız dedi gerçi bu hafta ultrasona girdim endometrium 6.5 çıktı o da ince sanırım döngünün 34. Günüydü hala regl yok yumurta catlamasa kist olurdu gorunurdu çatlamış galiba bişey de demedi iyi bi doktor bulucam simdi
Bende aynı böyleyim işte yaa uff ama sekiz aydır olmuyor ins bu ay olur bakalım kısmet peki yumurtan kaç taneydi boyutları nasıldı
Benimde 18-20 cm iki tane varmıs hadi hayırlısı inş kesede görünür kalp atısını da duyarsın güzelde bir dogum yaparsın :)Dedim ya 1.5 senede oldu benimde 2 tane yumurtam vardi doktor ikiz de olabilir demisti 14 gunde 19.4 cm di yanlis hatirlamiyorsam daha kese gorunmedigi icin merakta ediyorum haftaya kontrolum var.
Benimde 18-20 cm iki tane varmıs hadi hayırlısı inş kesede görünür kalp atısını da duyarsın güzelde bir dogum yaparsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?