polikistik over ve klomen

Lh yüksek olunca pco oluyomus canım benim de bu şekilde ama prolaktin normal fsh da iyi 6 yi geçmemesi lazım galiba

Lh yüksek olunca pco oluyomus canım benim de bu şekilde ama prolaktin normal fsh da iyi 6 yi geçmemesi lazım galiba
İnternet de bayağı araştırdım ama ta bilemem değerler normal peki bu pko nün nedeni ne olabilir , birde ateş takibini daha ince duydum ama hic bi bilgim yok bu aralar o kadar çok taktim ki kafama ,:)

İnternet de bayağı araştırdım ama ta bilemem değerler normal peki bu pko nün nedeni ne olabilir , birde ateş takibini daha ince duydum ama hic bi bilgim yok bu aralar o kadar çok taktim ki kafama ,:)
Her sabah dil altından aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ateş olcuyosun canım forumda var topigi

Arkadaslar merhaba benim yumurtaligimda sag tarafta bi kitle oldugunu ve ameliyat olmam gerektigini soyledo doktorum kitle büyüklüğü 5 cm kadar... Doktorum tarik aksu hrs hastanesi.. Olmali miyim ya da doktor onerisi olan ?
İstanbuldaysanız eger fatih vatan caddesinde Dr. Ayşe Büyüköğüt tavsiye ederim. Gecmiş olsun acil şifalar.

Arkadaşlar merhaba..Polikistik over sendromunu en yakın arkadaşımda yaşadık.Olumsuz olan gebelik testlerini,Her doktorun denek gibi görüp ilaçlar denemesi farklı tedaviler uygulaması.Doktorların olumsuz konuşmaları ve en son Ankarada bi doktorun elini masaya vurup sizin tüp bebekten başka çareniz yok diye haykırışını..Her doktor hastayı özellikle de bu problemi olan kadınlarda en kötüsüne hazırlıyor.Allah hiç bir kadını çocukla sınamasın.Arkadaşım 4 yıldan sonra tüp bebek lafını da duyduktan sonra depresyona girdi kullandığı tüm ilaçları bıraktı farklı şeylere yoğunlaştı el işi örgü vs..3.ayında başıma güneş geçti herhalde midem bulanıyor dedi bi öğrendik ki hamileymiş .Darısı isteyen bütğn kadınlara olsun.Umutsuzluğa kapılmayın.Polikistik over gebeliği sadece biraz geciktirebilir ama engel değil buna birebir şahit oldum.Ayrıca kilo almamaya bakın.Kilo çok etkiliyo hem kist olup hemde hamile kalmak isteyenlere.Umarım bi nebze de olsa faydalı olabilmişimdir

Bende Pcos hastasıyım klomen kullandım 3yumırtam büyüdü aşılmam yapıldı 4gün oluyor 10gün sonra belli olacak sonuç
Sonuç belli oldu mu sizin,inşallah güzel haber verirsiniz, her şeyin hayırlısını diliyorum herkes için.

mrh arkadaşlar bendede polikistik over teşhisi konuldu 5 ay boyunca klomen kullandım yumurtam oluşuyor büyüyor ve catlıyordu ama gebe kalamıyorum. eşimin tahlil sonuçlarıda iyi çıktı . şimdi doktorumu değiştrdm bu doktor divina tablet verdi artı yanında glukofen sandoz zayıflama ilacı her ikiside günde 1 defa tok karnına alınacak hormonlarımda güzel çıktı ama olmuyor divina tablet kullanan varmı aranızda gebe kalmayı sağlıyormu yumurtaları çalıştırıyormu.

Arkadaşlar klomen ne acaba?
Bende de polikistik var doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece? Aslında kullanmak istemiyorum ama kullanmayınca da adet olmuyorum.

Arkadaşlar klomen ne acaba?
Bende de polikistik var doğum kontrol hapı kullanıyorum sadece? Aslında kullanmak istemiyorum ama kullanmayınca da adet olmuyorum.
klomen yumurta besleyici ilaç çatlamasına yardımcı olduğunu söyledi doktor gebelik için tedavide başlanılıyor

klomen yumurta besleyici ilaç çatlamasına yardımcı olduğunu söyledi doktor gebelik için tedavide başlanılıyor

Hııı anladım canım sağol. Yani polikistik olan ve hamile kalmak isteyenler bu hapı kullanıyo demek.

Ben hem korunmak hem de adet olmak için doğum kontrol hapı kullanıyorum. Ama adet olabilsem normal yolla, asla hap kullanıp vücuduma zarar vermezdim.
Keşke kullanmak zorunda kalmasak..

slm arkadaşlar bendede polikistik over var malesef 4 senedir ilac kullaniyorum 4 aylik evliyim artk cocuk istiyorum bu ay adet olmadim haftaya doktora gdecegm tedaviye baslayacagz insallah olur cok istiyorum bi bebegm olsun

pco olupta bebek sahibi olan var mi acaba
Ben anne adayıyım 35 haftalık hamileyim sayılı günler kaldı bebeğine kavuşmak için arkadaşlar moralinizi bozmayin sakin stres cok etkiliyor moral iyi bir doktor dua her şey olur Rabbim istesin yeter ki Rabbim hepinizin gönlüne gire versin ben klomen ve catlatma ignesiyle ikinci ayda tek yumurtayla hamile kaldım çok şükür kilonuz varsa verin çok etkili oluyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun

allah hayirlisi ile kucagna almayi nasip etsin cnm.insallah bnmde olur bebegm cok istyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…