Polikistik over ve hamilelik hikayem

Femara gerçekten çok etkili bir ilaç. Klomen hiç bisey yanında. Bu ilacı kullananlar genelde o ay hamile kalıyor inşallah sende kalirsin rabbim yardımcınız olsun

Amin canım amin.. kilo problemim abartılacak kadar yoktu. Daha çok tuylenme ve bel göbek yaglanmasi vardı.

Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Yok canım son tedavimi Etlik zübeyde hanimda oldum dr ismini ozel den yazarsan yazabilirim burdan sıkıntı olmasin

Allah yardımcınız olsun inşallah

Femara gerçekten çok etkili bir ilaç. Klomen hiç bisey yanında. Bu ilacı kullananlar genelde o ay hamile kalıyor inşallah sende kalirsin rabbim yardımcınız olsun
Âmin canım inşallah Rabbim sağlıklı hamilelik hayırlı evlat versin

Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin inşallah
Ben bugün başladım soğan kürüne

Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin inşallah
Ben bugün başladım soğan kürüne
Ben de adetim gelince başlayayım diyorum.3 4 gün daha bekleyip test yapıp olmazsam söktürücü içeceğim.Yumurtlama döneminden beri göğüslerim sızlıyor adetimi de 3 gün geçti.Dokunamıyorum bile bildiğin acıyor.Bakalım test yapınca çıkar ortaya ona göre ben de başlayacağım kürlere

İnşallah hamilesindir

merhabalar yasadıklarınızı okudum gercektende aynı
siz nerde oturuyosnuz dr adı ne

Arkadaşlar merhaba bende pcos olduğumu yeni öğrendim. 1yıllık evliyim hiç korunmdık. Doktor bir sürü ilaç verdi glifor inofolic combi metacartin ve klomen bide bir ilaç daha klomen Ve diğeri hariç öbürlerine başladım. Her adet oluyorum onda bir sıkıntı yok ama her iki yumurtalığımda da fazlaca kist varmış. Neler yapmam lazım bilgisizim bu konuda. Soğan kürü tarçınlı süt hayıt otu? Yardımcı olur musunuz, lütfen

Merhaba ben yeni üye oldum. İki buçuk senelik evliyim. 2 yıl korunduk ilk birkaç ay ben Doğum kontol hapı kullandım sonrasında hep eşim korundu. Eylül’de iki sene doldu ve biz bebek istemeye başladık. Ben hep ilk ay hamile kalacağım gibi kendimi hazırladım çünkü annem sen bana benzersin ben hep bir kerede hamile kaldım felan diyordu. Ne kadar saçma herkes farklı ama işte ben o psikolojiye girmişim demek ki. İlk ay adetim gecikti kaç tane test yaptım sayamadım. Benim adetim 4 ayda bir 41 günde geliyor onun dışında 32 günde bir oluyorum. Ama bu aralar gecikme sıklaştı 3 ay sonra yine adetim çok gecikti ve ben korunmayı bıraktıktan sonra doktora gittim. Ha şunu da söyleyeyim Kasım ayında yani korunmayı bıraktıktan iki ay sonra yumurta takibi yaptırdım tam gününde yumurta vardı ve yeterli mm de ulaşmıştı 3 gün sonra tekrar gittim yumurta çatlamıştı. Doktor yüksek olasılıkla döllenir daha yolun başındasınız demişti. Ama ben son bir senedir sürekli kilo alıyordum ve kilo veremiyordum. O ay tahlil yaptırdım tiroidim 4.9 çıktı ve eutroxhy (yanlış yazmış olabilirim) 25mg dahiliye doktorum başladı. Ocak ayında başka bir doktora gittim. Adetliyken çağırdı en iyi adetliyken yumurtalıklar kendini gösterirmiş. Benim sağ yumurtalığımda hafif polikistik over teşhisi koydu. Sol yumurtalık sağlıklı dedi. Rahim temiz dedi. Hormon testi yaptı sonuçları alıp Pazartesi günü gidicem yumurta takibi yapacak.
Ben şunu merak ediyorum tiroid değerim aşırı yüksek değil aslında. Dahiliye doktorum gebeliğe engel değil sadece gebe olduğunda sürekli kontrol altında olmalı dedi. Ve şuan gittiğim doktorum pkos sanıldığı gibi gebeliği engellemiyor, son zamanda aldığın kilo insülin ve tsh değerlerini etkilemiş olabilir bu sebepten yumurtalıkların etkileniyor olabilir dedi. Ve beni rahatlattı. Yani ben ilaçlarla adet olmuyorum, sürekli adet düzensizliğim yok. Tiroid ilacımı da almaya devam ediyorum. Sizin başınızdan böyle bir durum geçti mi? 4 aydır bebek isteğim olumsuz sonuçlandı acaba ben mi panik yapıyorum

MaşAllah Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende de polikistik over var ve mayıs ayında bebeğim karnımda 8.-9. Haftada kalbi durmuştu herşey yolunda gidiyordu hiçbir neden yok ortada. Polikistik hastası olarak gebeliğinde herhangi bir ilaç kullandın mı ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrardan hamile kalmak istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşarım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…