Polikistik over ve hamilelik hikayem

Yorum yapan yapmayan dua eden herkese teşekkür ederim. Benim bu konuyu açma amacım tüm umutsuzlara umut olabilmekti. Nice kadın var bu durumu yaşayan. Umudunuzu yitirmeyin .ummadığınız anda gerçekleşecek hayalleriniz .hepiniz için dua ediyorum. Hamileliğim yolunda gidiyor çok şükür. Cuma günü 31 hafta olacağız artık geri sayımdayim hem korku hem sevinç hepsi bir arada. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve rabbim kimseyi evlatla sinamasin varlığıyla da yokluguyla da.

bende de teşhis konulamayan polikistik over haşimato.d vitamini eksikliği gizli şeker vardı dondurulmuş embriyom için bazı sebeplerden nerdeyse bir sene bekledim bu zaman zarfında şeker hapı troid hapı ve supradıyn alldays kullandım birde çörek otu yağı.

Allah bağışlasın evladinizi :) sağlıcakla kucaginiza alın inşallah

Allah hayirlisini versin canım ilki sağlıcakla gelsin de ikinci nasip :)

Canım hepsi sınav. Dua et ıcini ferah tut rabbim herşeyi yoluna koymuştur dua edicem senin için

çok çok sağol canım rabbim razi olsun.ve yine hamile değilim ocak ayından beri eşimin işi olduğu için ayrı yerlerdeyiz ve nisana kadar boyle olacak haftaya rahim filmi cektircem bende ilaç kullandım hasta olmayı bekliyorum eşim yanimda yokken bi kaç tedavi goriyim dedim :) nisanda gelir gelmez bende hamiş olurum inşllah

Canım benim ya yaşadıkların evlilik al doktor doktor gezmene kadar tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız ve son gittiğim doktor da bu zamana kadar doğru düzgün tedavi görmemişsin de adetin 2. Günü femara ya başlayacağız dedi adete kadar d vitamini b12 vitamini inofolic combi folbiol yani etkili herşeyi verdi çok şükür böyle bi doktorla karşılaştım ve senin hikayeni duyunca umutlarım kat kat arttı Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ve bekleyen tüm evlatlar isteyenlere de hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin inşallah

Bana öyle umut oldun ki,Rabbim hayırlısıyla tez zamanda hepimize nasip etsin inşallah.Sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah meleğini.Pcos larda kilo problemi oluyor sende de öyle bir durum var mıydı? Allah'a emanet olun...

yazdıklarınızı sonuna kadar okudum hayırlo olsun inşallah. Bende de polikiatik over çıktı, dün öğrendim, doktor hemen başla istiyorsan dedi, ama 1 ay önce kullandıgım ilac yüzünden 1 yıl beklemek zorundayım, 1 yıl sonra ise beni neler bekliyor bilmiyorum, Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin, hayattaki en büyük isteğim bu.

canım benim hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinn. en son hangi doktora gittin isim verir misin . numune felan yazmışsın ankaradaki numune mı .
ben de ankarada iyi bi doktor arıyorum ozele gidemem senle durumum suan ayni . ev aldik malum borç . birde pcos derdiiii

Kızlar kan testıtyaptırdım yaptırdımy0. 4 ne anlama geliyor Dr gostermedım0 daha lutfen yorumlarmısınız

Hikayeni sonuna kadar okudum
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak okurken eski günlerime gittim
19 yıllık evliyim ..bekarligimdan adet sorunum olduğu için dr rica ettim 6 aylık evliyken bebek tedavisine başladık
1.5 sene sonra hamile kaldım ve sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirdim
Tabi kızıma kardeş lazımdı
Kızım 6 yaşındayken yine tedaviye başladım
5 sene uğraştım sonunda yine hamile kaldım
Onuda sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım
Sonra bende yine çocuk isteği başladı
Büyük kızımla arkadaş gibiyiz bu seferde kucuk kızım tek kaldı ona kardeş istiyorum
Yine tedavi görüyorum..3 kutu klomen kullandim
Yumurtalarim güzel oluştu gelişti ama gebelik olmadı
4. Klomende yumurtada oluşmadı
Dr iğne baslayalba dedi ama eşim kendini çok yiprattin iğneye gerek yok bırak tedaviyi dedi
İlk kızıma 5. Klomen tedavim de günde 3 tane içtiğim ay hamile kaldım
Doktora son kez klomeni 3 e çıkaralım dedim
Kabul etti
Adet olunca gidecem kan tahlilim tekrar bakılacak klomen 3 doz alacam ve son klomen
Soğan kürü başlamaya karar verdim
İnofolic ve glifor kullanıyorum
Sabahları çörekotu yiycem
Ve kilo verecem inşallah

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.Bende iğne tedavisine başlayacağım bu ay ama reglim 2 gün gecikti.Pcos oldugu için gebelik olduğunu düşünmüyorum.Bekleyeceğim bakalım.2 senedir deniyorum ben de.Yaşım 29.Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah

Amin canım inşallah
Benim umudum var.. hep çok istedim uğraştım rabbim verdi çok şükür
Bununda kolay olacağını sanmıyorum
Benim yaşta 38 ..Haziran'da 39
40 a kadar ugrasacam sonrasında daha uğraşamam
Aslında yoruldum bıktım usandım ama içime sevgisini düşüren rabbim kucağıma almayı da nasip eder , kabul etmeyeceği duayı ettirmez diyorum ve devam ediyorum

Soğan kürü denedin mi canım

Ay ne güzel söyledin inşallah dualarımız kabul olacaktır.Ben soğan suyunu hep adet gecikmelerinde kullandım.Düzenli kullandım sayılmaz maksimum 1 ay devam edip bıraktım.Geçen yıl rahim filmi çekildikten sonraki ay kimyasal gebelik yaşadım bir daha da gebelik oluşmadı.Dr lar da bugüne kadar hep dene olur dediler bu dr artık iğneli yapalım dedi bilmiyorum neler bekliyor bizi

Inşallah Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…