Bende aynı durumdayım canım ve hamileyim su an yeni öğrendim. Folik asit. Dısında hiç ilaç kullanmadım. Bi oğlum daha var sağlıklı şükür :)Kızlar doktora gittim ultrason muaynesi oldum sağ yumurtalığımda polikistik over çıktı,hormon testi de bunu doğruladı.Bebek sahibi olmayı düşündüğümüz için doktor Clifor adlı hapı verdi,6 ay kullanıcam.Aynı durumda olup hamile kalan ve sağlıklı bebeğini dünyaya getiren var mı.?
Çok teşekkür ederim,biraz olsun içim ferahldı.Bende aynı durumdayım canım ve hamileyim su an yeni öğrendim. Folik asit. Dısında hiç ilaç kullanmadım. Bi oğlum daha var sağlıklı şükür :)
Çok teşekkür ederim,biraz olsun içim ferahldı.
Hiç üzülme oluyor Rabbim in izniyleÇok teşekkür ederim,biraz olsun içim ferahldı.
Ah inşallah bende tez zamanda.Bana da pko tanısı koyuldu 3 ay sonra kendiliğinden gebe kaldim üstelik ilk ay denemede.
27 yaşındayım pkolu olduğumu öğrendiğimden beri artık 1 evladım olsun sağlıklı yeter diyorum olur dimi olur.Pkoluyum iki oğlum var bide kürtaj oldum üç kez hamile kaldım yani hiç sıkıntı değil tez zaman da nasip olur inşallah
Canım olur yahu niye üzülüosun Allah askına üzülme27 yaşındayım pkolu olduğumu öğrendiğimden beri artık 1 evladım olsun sağlıklı yeter diyorum olur dimi olur.
Ben iki ay önce soğan suyu içtim birde düzenli folik asit kullandım şekerde azalttım pko için ve kist için özel bişi içmedimmerhaba,
Ben de genç kızlığımdan beri adet düzensizliği şikayeti olan biriyim. Diane 35, yazz, yasmin vb bir çok doğum kontrol ilacı kullandım. Ancak hep ilaçla adet olabildim. O da kısa sürdü 2-3 gün filan. yaklaşık 15 yıldır PKO'luyum. 2 yıl önce evlendim. Artık çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. Doğum kontrol ilaçlarını bıraktım yine adetim kesildi. Doktora gittim Tarlusal ve inofolic combi verdi. Tarlusal kullandım 10 gün sonra söktürdü, adet oldum yaklaşık 5 gün sürdü. 18 şubat 2019 tarlusal dan sonra ilk adet günüm. o günden beri adet olmadımtest yaptım hamile değilim. İnofolic ile de adetin düzene girecek demişti doktor ancak düzene girmedi. Daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. PKO dediğiniz gibi hamileliğe engel değil ama normal hamilelik süreci kadar da kolay değil anlaşılan.. Önerebileceğiniz bir yöntem varsa paylaşmanızı rica ederim. Umarım senin gibi isteyen herkes çocuk sahibi olur.. sağlıkla
birebir aynıyız canımmerhaba,
Ben de genç kızlığımdan beri adet düzensizliği şikayeti olan biriyim. Diane 35, yazz, yasmin vb bir çok doğum kontrol ilacı kullandım. Ancak hep ilaçla adet olabildim. O da kısa sürdü 2-3 gün filan. yaklaşık 15 yıldır PKO'luyum. 2 yıl önce evlendim. Artık çocuk sahibi olmayı düşünüyoruz. Doğum kontrol ilaçlarını bıraktım yine adetim kesildi. Doktora gittim Tarlusal ve inofolic combi verdi. Tarlusal kullandım 10 gün sonra söktürdü, adet oldum yaklaşık 5 gün sürdü. 18 şubat 2019 tarlusal dan sonra ilk adet günüm. o günden beri adet olmadımtest yaptım hamile değilim. İnofolic ile de adetin düzene girecek demişti doktor ancak düzene girmedi. Daha ne kadar sürecek bu durum bilmiyorum. PKO dediğiniz gibi hamileliğe engel değil ama normal hamilelik süreci kadar da kolay değil anlaşılan.. Önerebileceğiniz bir yöntem varsa paylaşmanızı rica ederim. Umarım senin gibi isteyen herkes çocuk sahibi olur.. sağlıkla
birebir aynıyız canım
aynen pko olmayanlar gibi kolay değil çünkü yumurta gelişmiyor bizde.
doktor yumurta takibi yapar çatlatır bu şekilde gebelik elde edebilirsiniz.
2014 te aşılama ile gebe kaldım ben bir oğlum var çok şükür şimdi kardeş istiyoruz
polikistik over bir hastalık değil sendromdur gebe kalmak biraz zorlaşır adet düzensizliği düzensiz yumurtlama olur türkiyede her 10 kadından 4 polikistik overdir. bende polikistikim ve gebeyim rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin sağlıkla hayırla.Kızlar doktora gittim ultrason muaynesi oldum sağ yumurtalığımda polikistik over çıktı,hormon testi de bunu doğruladı.Bebek sahibi olmayı düşündüğümüz için doktor Clifor adlı hapı verdi,6 ay kullanıcam.Aynı durumda olup hamile kalan ve sağlıklı bebeğini dünyaya getiren var mı.?
İçini ferah tut bence nasibi varsa Allahın izniyle bişeycik olmazPkoluyum bende ikinci denememde hamile kaldim ama pkolularin %50 si düsukle sonuclaniyormus bu beni biraz uzdupkolulara hamileyken dusuk olmamasi icin tedavi uygulaniyor mu bilgisi olan var mi? Persembe dr gtcem.