- 25 Eylül 2018
- 161
- 93
Bende doktora gittiğimde pko var demişti. Ama hiç takmadım. Varsa da allahtan dedim. Tedavi falan dedi istemiyorum dedim 2 kere de hamile kaldım. Herşey kafada bitiriyor bence. Hastalık falan da olsa herşey nasip. Rabbim isterse oluyor bir şekilde.Kızlar doktora gittim ultrason muaynesi oldum sağ yumurtalığımda polikistik over çıktı,hormon testi de bunu doğruladı.Bebek sahibi olmayı düşündüğümüz için doktor Clifor adlı hapı verdi,6 ay kullanıcam.Aynı durumda olup hamile kalan ve sağlıklı bebeğini dünyaya getiren var mı.?
Allah evlatlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bende de polikistik over var ve mayıs ayında bebeğim karnımda 8.-9. Haftada kalbi durmuştu herşey yolunda gidiyordu hiçbir neden yok ortada. Polikistik hastası olarak gebeliğinde herhangi bir ilaç kullandın mı ? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Tekrardan hamile kalmak istiyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşarım diye korkuyorumPkoluyum iki oğlum var bide kürtaj oldum üç kez hamile kaldım yani hiç sıkıntı değil tez zaman da nasip olur inşallah
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Bugün genetik tanı merkezinde kan verdik bakalım sonuçlar nasıl çıkacakBende de var demişti doktor. Onun için bir ilaç kullanmadım. Hamile kaldığımda da sadece folik asit kullandım. Hal sağlıklı ilerliyor gebeliğim 13+2 oldum.
Merhabalar bu soğan suyu nasıl oluyor ve faydasını gördünüz mü ?Ben iki ay önce soğan suyu içtim birde düzenli folik asit kullandım şekerde azalttım pko için ve kist için özel bişi içmedim
Saraçoğlu nun kürünü yaptım ben sonraki ay kistim düştü ve gebe kaldımMerhabalar bu soğan suyu nasıl oluyor ve faydasını gördünüz mü ?
Hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızSaraçoğlu nun kürünü yaptım ben sonraki ay kistim düştü ve gebe kaldım
Pko idiHayırlı olsun inşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınızkist dediğiniz neydi rahatsızlığınız ?
İnternetten biraz baktım pko nun tedavisi yok tamamen kaybolmuyor diye yazıyordu . Bende de polikistik over var doktora gittim hormonlara baktı ilk ay hepsi normaldi o benim içime sinmedi sonraki dönemimde tekrar gittim prl yüksek çıktı ama doktoruma ulaşıp bi türlü gösteremedim . Son zamanlarda biraz koyverdim kilo problemim de var artık . Sizin bana önerebileceğiniz saraçoğlunun kürü dışında bişey var mı ?Pko idi
Ben zayıfladım mesela çok faydası oldu. Şekeri ve unlu gıdaları azaltmalısın en azından. Pko Bi hastalık değil gecıor ama uyuyor ertelenebilir senin elindeİnternetten biraz baktım pko nun tedavisi yok tamamen kaybolmuyor diye yazıyordu . Bende de polikistik over var doktora gittim hormonlara baktı ilk ay hepsi normaldi o benim içime sinmedi sonraki dönemimde tekrar gittim prl yüksek çıktı ama doktoruma ulaşıp bi türlü gösteremedim . Son zamanlarda biraz koyverdim kilo problemim de var artık . Sizin bana önerebileceğiniz saraçoğlunun kürü dışında bişey var mı ?
İnşaAllah peki zayıfladıktan sonra şikayetleriniz azaldı mıBen zayıfladım mesela çok faydası oldu. Şekeri ve unlu gıdaları azaltmalısın en azından. Pko Bi hastalık değil gecıor ama uyuyor ertelenebilir senin elinde
Azaldı gebe bile kaldımİnşaAllah peki zayıfladıktan sonra şikayetleriniz azaldı mı
Hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllahAzaldı gebe bile kaldım
Amin Allah razı olsun canım darısı başına olsunHayırlı olsun inşaAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah
Amin canım benim inşaAllahhhhhAmin Allah razı olsun canım darısı başına olsun
Kızlar doktora gittim ultrason muaynesi oldum sağ yumurtalığımda polikistik over çıktı,hormon testi de bunu doğruladı.Bebek sahibi olmayı düşündüğümüz için doktor Clifor adlı hapı verdi,6 ay kullanıcam.Aynı durumda olup hamile kalan ve sağlıklı bebeğini dünyaya getiren var mı.?
Bende aynı durumdayım canım ve hamileyim su an yeni öğrendim. Folik asit. Dısında hiç ilaç kullanmadım. Bi oğlum daha var sağlıklı şükür :)