• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik over ve çatlatma iğnesi

Berivan95

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2019
216
470
23
29
merhaba arkadaşlar, ben pco'luyum ve lh değerim yüksek çıktı normalde pcolularda 2 katı çıkarken benim 4 katı çıktı şimdi lh ı düzenlemek için bir ilaç ve klomen kullanıyorum bugün başladım bu aşamalardan geçeniniz var mı? ya da çatlatma iğnesi tedavisine başlayanlar hep birlikte süreci takip edelim

merhaba arkadaşlar, ben pco'luyum ve lh değerim yüksek çıktı normalde pcolularda 2 katı çıkarken benim 4 katı çıktı şimdi lh ı düzenlemek için bir ilaç ve klomen kullanıyorum bugün başladım bu aşamalardan geçeniniz var mı? ya da çatlatma iğnesi tedavisine başlayanlar hep birlikte süreci takip edelim
Meraba canım bn varım pco hastasym adetm hep düzenszdi evlndm doktora gttm cockta istyrdk işte tahliller fln yapıldı sonra ilk hastalıgımı getirmk için ilaç sonra glnce klomen basladm yumurta büyümesi takipe alındı büyüdü 23 olmştu igne oldm hemn bu seferde igne 15 gün bekledk 8 gün yaptrdm kan tahlilimi 8.55 cıktı sonra 10 gün tekrr 6.30 fln cktı düşüyor olmadı dye üzldm o arada evde gebelik testm vardı ümitszcr yaptm baktm 12 gün yaptm bunu silik çizgi sonra 13 gün tekrr bakym gene ignenin etkisi 15 gün sürüyrmş buarada 14 gün mide bulantm oldu ertesi gün gidip erkndn kan verdm 54.78 cktı doktorma yazdm hemn tabi 2 gün snra tekrr yap dedi kan tahlili yaptrdm 200 lerde cktı artıyordu cok mutlu oldk tabi sonra doktor kontrlü gttm doktorumda istedi kan tahlili 1001.89 cktı ve hamilydm suan hatta 6 ayımızı gircz kızım olcak allaha sükür saglıkla kucagıma almayı beklyrm sag salim dogsun

Meraba canım bn varım pco hastasym adetm hep düzenszdi evlndm doktora gttm cockta istyrdk işte tahliller fln yapıldı sonra ilk hastalıgımı getirmk için ilaç sonra glnce klomen basladm yumurta büyümesi takipe alındı büyüdü 23 olmştu igne oldm hemn bu seferde igne 15 gün bekledk 8 gün yaptrdm kan tahlilimi 8.55 cıktı sonra 10 gün tekrr 6.30 fln cktı düşüyor olmadı dye üzldm o arada evde gebelik testm vardı ümitszcr yaptm baktm 12 gün yaptm bunu silik çizgi sonra 13 gün tekrr bakym gene ignenin etkisi 15 gün sürüyrmş buarada 14 gün mide bulantm oldu ertesi gün gidip erkndn kan verdm 54.78 cktı doktorma yazdm hemn tabi 2 gün snra tekrr yap dedi kan tahlili yaptrdm 200 lerde cktı artıyordu cok mutlu oldk tabi sonra doktor kontrlü gttm doktorumda istedi kan tahlili 1001.89 cktı ve hamilydm suan hatta 6 ayımızı gircz kızım olcak allaha sükür saglıkla kucagıma almayı beklyrm sag salim dogsun

hormon testlerinde lh yüsek çıktı mı sizde de? bir de çatlatma iğnesi illk denemede mi oldu?

Benim şimdi klomende 3. Günüm Pazartesi muayene olmaya gel dedi bana. Yumurta olgunlaşması ne kadar sürdü senin?
Canım bitti klomen 2 gn snra büyümemişti arada 3 4 gün gcti gittm 23 cm olmştu bir tarafmda büyümştü hemn igne olup dedgi saatlerde ilşki yasıyrsn ama söle durumda var iğne oldgm günde oldm diylm igneden 24 snra ilşki veryr bir gün öncesi de yaptk garanti olsn dye

Çok teşekkür ederim size klımenin son günü bugün ancak çok şiddetli rahmim ağrıyor hissediyorum. Karnım hamile gibi şişti. Sizde de oldu mu?

Arkadaşlar merhaba bende polikistik overliyim 2 kere düsük yaşadım ve ilki kimyasaldı. Tavsiye üzerine özel bir doktora gittim. Kan sulandırıcı coraspin verdi folik asit inofolic kombi verdi ve insulin direncim yuksek oldugu icin glifor verdi ve diyet yapıcaz dedi. Adet görmem içinde progestan alıcam. Progestan bitince adet olmazsan test yap dedi hamile değilsen adetin 3. Gunu bana gel yumurtaları gelistirmek icin tedavi uygulicaz o zaman dedi. Simdi benim soracağım sey gittigimde bana ne uygulayacak. Yumurta buyutme ve catlatma asamalari nedir nasıldır. Igneler kacgun suruyor. Ve ucretleri nasil acaba?

Bana klomen vardı lh’ım Yüksek çıktı diye de bir ilaç verdi. İkisi 35 lira tuttu. Çatlatma iğnesi ne kadar bende bilmiyorum açıkçası. Pazartesi doktora gideceğim yumurta oluşmuş mu diye bakalım haber veririm süreci. Adetin 5. Günü klomene başladım bugün bitti. Pazartesi doktora gideceğim ilte

Bana klomen vardı lh’ım Yüksek çıktı diye de bir ilaç verdi. İkisi 35 lira tuttu. Çatlatma iğnesi ne kadar bende bilmiyorum açıkçası. Pazartesi doktora gideceğim yumurta oluşmuş mu diye bakalım haber veririm süreci. Adetin 5. Günü klomene başladım bugün bitti. Pazartesi doktora gideceğim ilte
lh yuksekligi icn hangi ilacı kullnyrsn canm

Ben Pazartesi gittim 8.97 mm dedi. Çok üzüldüm. Perşembe tekrar gel bakalım dedi ama çok ümitsiz gibiydi. Olmazsa iğne olacaksın dedi yumurtayı büyütmek için
kcnci gündü pazrtesi bnmde 13.gunu hiç bisey yoktu 16. gnu 22mmdi

kcnci gündü pazrtesi bnmde 13.gunu hiç bisey yoktu 16. gnu 22mmdi
13 Eylül’de adet oldum. 23’ünde gittim. 10. Günde olmadı dedi. Perşembe günü gel bir daha bakalım dedi. 23 ünde 8,97 mm ultrasonu bana verdiler Perşembe’yi iple çekiyorum işte. Ama hiç ümidim yok

Kızlar merhaba. Bana da pco teşhisi konuldu. Bu ay yumurtalıklardan birinde multifolikül göründü, diğerinde ise 5-6 folikül var dendi. Benim de LH yüksek fakat doktorum klomen tedavisi falan uygulamıyor bana. Bu ay ilaç falan kullanmadan 10. Günümde gittiğimde 12.2 mm bi tane yumurtanın geliştiğini söyledi. Sizce ilaçsız bi şekilde büyüme boyut olarak normal mi? Cuma tekrar gidicem kaç olmuş bakacak. Birde doktorum bana LH düşürmek için bi ilaç yok demişti ama kullanan varmış aranızda sanırım. Doktorların hiçbirinin bi dediği bi dediğini tutmuyor doğrusu. LH yüksek diye yumurtam gelişse bile çatlamayabilir mi 🙄 kafam da deli sorular :halay:

Kızlar merhaba. Bana da pco teşhisi konuldu. Bu ay yumurtalıklardan birinde multifolikül göründü, diğerinde ise 5-6 folikül var dendi. Benim de LH yüksek fakat doktorum klomen tedavisi falan uygulamıyor bana. Bu ay ilaç falan kullanmadan 10. Günümde gittiğimde 12.2 mm bi tane yumurtanın geliştiğini söyledi. Sizce ilaçsız bi şekilde büyüme boyut olarak normal mi? Cuma tekrar gidicem kaç olmuş bakacak. Birde doktorum bana LH düşürmek için bi ilaç yok demişti ama kullanan varmış aranızda sanırım. Doktorların hiçbirinin bi dediği bi dediğini tutmuyor doğrusu. LH yüksek diye yumurtam gelişse bile çatlamayabilir mi 🙄 kafam da deli sorular :halay:
Bana şöyle anlattı lh değerimi normal bir insanda 5 pcolularda 10 ken senin 20 yani normalin 4 katı. İlaç verdi onunla birlikte klomen kullandım. Adetin 10. Günü gittim ilaç etki etmemiş Perşembe günü gel dedi bekliyorum yarını bakalım

Back