- Konu Sahibi mavidiyebiri
Merhabalar arkadaşlar. Daha önce açtığım konularda da zaten var. Ama netleşti. Polikistik over var dedi doktor. Ama ben sadece sorun bende sanıp soğan kürleri vs denemistim. Geçmedi. Sonuç olarak eşimin de sperm sayısında problem olduğunu öğrendik. Ve tüp bebek için başvurduk. Ocak sonu reglim var. Ve yumurta toplama işlemi başlayacak sonrasında. Şubat başına denk geliyor o da. Bir ay dinlensin rahmin dedi. Sonraki reglim Martin ilk haftası. Ve bir sorun olmazsa o ay da transfer olacak...
Çok da uzatmak istemiyorum ama bu süreçte nasıl beslenmem gerek ? Özellikle önerdiğiniz bir şey var mı? Pcos için bir yerde protein ağırlıklı beslenin derken bir yerde tüketmeyin diyor. Bir de transferi kolaylaştırici bebeğin tutunmasi için özellikle tüketilen şeyler varsa neler öğrenmek istedim.
Sigara ve alkol kullanımıyorum. Boy kilom da 160-70. Kilo vermek de istiyorum transfer öncesi ama pcos beni çok zorluyor.
Çok da uzatmak istemiyorum ama bu süreçte nasıl beslenmem gerek ? Özellikle önerdiğiniz bir şey var mı? Pcos için bir yerde protein ağırlıklı beslenin derken bir yerde tüketmeyin diyor. Bir de transferi kolaylaştırici bebeğin tutunmasi için özellikle tüketilen şeyler varsa neler öğrenmek istedim.
Sigara ve alkol kullanımıyorum. Boy kilom da 160-70. Kilo vermek de istiyorum transfer öncesi ama pcos beni çok zorluyor.