Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistik over tanısı konulup hamile kalan arkadaşlar. Bunun için nasıl bir süreçten geçtiniz???
- Konu Sahibi Ezzee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- pcos hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
Gittim klomen verdı. 20 gun sonra gel dedi bende gittim bir de ne öğreneyim tayin almış doktor. Başka bir doktora gittim ona durumu anlattım folactıve diye bir folikasit verdı. Oyle ce kaldım. Mens gunum de geçti. Yeni doktor da Mens olunca gel dedi. Hala olmadımİnşallahhh doğal yolla kalırsınız doğal yolla kalan da çok tabi stres yapmamak gerek . Doktora gidip adetinizin 2. Veya 3. Günü kan verip , tahlil yaptırın doktor size bir yok çizecektir . Ovulasyon testi deneyebilirsiniz .
- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Test yaptınız mı gebelik olabilir . Doktorlar bazen sorumsuz olabiliyor . Folik asit kullanmak iyidir gebelik planlayanlara verilir.Gittim klomen verdı. 20 gun sonra gel dedi bende gittim bir de ne öğreneyim tayin almış doktor. Başka bir doktora gittim ona durumu anlattım folactıve diye bir folikasit verdı. Oyle ce kaldım. Mens gunum de geçti. Yeni doktor da Mens olunca gel dedi. Hala olmadım
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
Yaptım ama erkenci davrandım bel agrılarım olunca. Folikasit etkisi diye. Ama yarın tekrar yapcamTest yaptınız mı gebelik olabilir . Doktorlar bazen sorumsuz olabiliyor . Folik asit kullanmak iyidir gebelik planlayanlara verilir.
- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşallah güzel haberler alırsın canım.Yaptım ama erkenci davrandım bel agrılarım olunca. Folikasit etkisi diye. Ama yarın tekrar yapcam
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
İnşallah. Lutfen dua edin. Duygu durumum feci haldeİnşallah güzel haberler alırsın canım.
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
kaç gün oldu son adetinizden bu yanaİnşallah. Lutfen dua edin. Duygu durumum feci halde
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
27 gun oldukaç gün oldu son adetinizden bu yana
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
adet başlangıcından beri değil mi?27 gun oldu
daha erken o zaman bence bir hafta daha bekleyin hala adet olmazsanız ve testleriniz negatif çıkarsa bir doktora görünüp süreci anlatın
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
Evet Ekim 21 de adet oldumadet başlangıcından beri değil mi?
daha erken o zaman bence bir hafta daha bekleyin hala adet olmazsanız ve testleriniz negatif çıkarsa bir doktora görünüp süreci anlatın
- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
o zaman 30 günü geçmiş satınız 27 değil kiEvet Ekim 21 de adet oldum
bence bir an önce doktora gidip en son 21 ekimde adet olduğunuzu söyleyin boşa vaktiniz kaybolmasın
ben de ileri derecede pkos hastasıydım tecrübeyle sabit bekledikçe boşa zaman geçiyor 30 günü aşınca müdahale edilmeli bence
- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
ilaçsız adet olabiliyormusunuz oluyorsanız en geç kaç ayda oluyor birde kilo probleminiz var mıYeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen
Ben pkoluyum. Çok uğraştım bebek için ama çözüm çok basitmiş.12 Kilo verdim ( glifor şeker ilacını da kullanarak), inofolic combi pembe olandan kullandım, her akşam aksatmadan yürüyüş yaptım ve de klomen yerine femara kullandığım aylarda hamile kaldım. 2 kez femara kullandım ikisinde de hamile kaldım.Yeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen
- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
bana da pko tanısı konulmuştu, 40-50 günde bir adet oluyordum,
şuan 3. ye hamileyim ve 3 ü de kendiliğinden oldu,
ben de pko belirtisi olarak sadece geç adet olma var, fazla kilo ,kıllanma vs yok,
ilkimde hemen hamile kalamamıştım, adetlerim düzensiz olduğu için klomenle yumurtlama takibi yapıldı,
3. ayımda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, sonrasında kendiliğinden hamile kaldım
ben de pko belirtisi olarak sadece geç adet olma var, fazla kilo ,kıllanma vs yok,
ilkimde hemen hamile kalamamıştım, adetlerim düzensiz olduğu için klomenle yumurtlama takibi yapıldı,
3. ayımda hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, sonrasında kendiliğinden hamile kaldım
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
Kaç kiloydunuz kıBen pkoluyum. Çok uğraştım bebek için ama çözüm çok basitmiş.12 Kilo verdim ( glifor şeker ilacını da kullanarak), inofolic combi pembe olandan kullandım, her akşam aksatmadan yürüyüş yaptım ve de klomen yerine femara kullandığım aylarda hamile kaldım. 2 kez femara kullandım ikisinde de hamile kaldım.
- 26 Kasım 2019
- 164
- 117
- 23
- 31
Benim de sadece düzensizlik var. Üçüncüye hamile olmanız ne kadar guzel. Allah sağlıklı bir şekilde kucağiniza da almayı nasip etsinbana da pko tanısı konulmuştu, 40-50 günde bir adet oluyordum,
- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Amin, teşekkürler, siz de tedaviye gerek kalmadan kucağınıza alırsınız inşaallah.Benim de sadece düzensizlik var. Üçüncüye hamile olmanız ne kadar guzel. Allah sağlıklı bir şekilde kucağiniza da almayı nasip etsin
- 23 Kasım 2019
- 232
- 124
- 53
- 25
Bende pcos hastasıydım henüz geçen hafta düşük yaptım adetim düzensizdi 2 ay önce tedaviye başlamıştım ayrıca insülin direncim yüksek ve birde kilom vardi şükür hepsini düzene soktum hamileydim maalesef devamı olmadı Rabbim isteyen herkese nasip eylesin bu arada en büyük etmen stres kendine dikkat etmelisin nefes aldıkça bi umut vardır. Bu arada ben bi uygulama kullanıyorum adet tarihlerimi yazdıkça ne zaman çatlama olacağını yazıyor bende faydası oldu göz atmak isterseniz eğer (womanlog)Yeni evliyim ve çocuk istiyoruz. Pcos hastasıyım. Mensim düzensiz o yuzden yumurtlama ovulasyon tarihi sıkıntısı yaşıyorum. Yardım lutfen