- 17 Mart 2018
- 245
- 81
- 13
- 27
- Konu Sahibi Meeleekeeymeen
-
kesnlkle doktorna danşmadan alma ozaman cnm .bende gidip alırım ama .. bende polikistik böbrek yetmezliği de var .
böbreğe bir zarar gelirmi ondan korkuyorum.. doktor verse ne ala derim ama gidince deneyin diyor . uyuz oluyorum
inşallah canım dualarm seninleYaklaşık 10 gündür soğan kürünü uyguluyorum, adetim 4 gün gecikti, adet olunca hormon testi için kan vereceğim, inşallah o güne kadar pko geçer..
Nasil yaptiniz acaba ?cunku gercekten etkili bende denedim . Tam tarife uygun ve 21 gun yapmalisinizBende sogan kürü yaptım hiç bir faydası olmadı adetim düzenliydi geç oldum düzensizleştirdi doktora gittim sag çikolata kisti sol polikistik over dedi demekki bana sogan kürü hiç fayda etmemiş kişiye göre degişiyor heralde bende işe yaramadı
Hiç bir ise yaradığı yok migde agrisindan baskaPolikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
bnm pkom soğan suyuyla eridi cnm hemde sadece 15 gün kllandım . ayrca agrı flan ypmadı. demekki bünyeden bünyeye değişiyor.Hiç bir ise yaradığı yok migde agrisindan baska
Merhaba. Doktor 1 hafta önce kontrol için gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu söyledi. Tedavi sürecinizi anlatır mısınız? Soğan kürü kullandıktan sonra tekrar kan testi, hormon testi vs. yaptırdınız mı? İşe yaradı mı yani iyileşmenizi sağladı mı?Polikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
Ben uyguladım ama adet geçilmesi yaptı 10 gün geçikti haftaya doktora gidicem eğer işe yaramışsa paylaşırım canımMerhaba. Doktor 1 hafta önce kontrol için gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu söyledi. Tedavi sürecinizi anlatır mısınız? Soğan kürü kullandıktan sonra tekrar kan testi, hormon testi vs. yaptırdınız mı? İşe yaradı mı yani iyileşmenizi sağladı mı?
15 gün boyunca soğan kürünü yaptım normalde günde 2 kez aç karnına içilmesi gerekiyor ama ben çalıştığımdan ve soğan suyu midemi bulandırdığından dolayı yalnızca gece yatmadan aç karnına yaptım. adetim 15 gün gecikti sonrasında normalde 3 gün süren ve az gelen adetim yaklasık 7.günümdeyim hala sürüyor. hormon testlerim hepsi normal çıktı sadece ultrasonda sağ yumurtalıgımda 5-6 yumurta olması gerekirken onlarca yumurta oldugunu söylemişti doktor. Soğan küründen sonra gidemedim kistler ne durumda bilmiyorm ama bu ay kanamam normale göre cok cok fazla sanırım temizleniyor. doktora gidince yazarım buraya.Merhaba. Doktor 1 hafta önce kontrol için gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu söyledi. Tedavi sürecinizi anlatır mısınız? Soğan kürü kullandıktan sonra tekrar kan testi, hormon testi vs. yaptırdınız mı? İşe yaradı mı yani iyileşmenizi sağladı mı?
Çok sevindim adınıza sağlık olsun insallahHayırlı ramazanlar hanımlar. Ben 20 yaşındayım ve 7bucuk aylık evliyim. İlk adet oldugumdan beri adetlerim düzensiz 15 yaşindayken pko oldugunu öğrendim yıllarca doğum kontrol hapı kullandım hiçbir faydası yok içerken adet oluyorsunuz bırakınca yine aynı. Evlenmeme bir kaç ay kala hapı bıraktım hamile kalmayı çok istiyorum hatta cok kafama takıyorum herkes yaşın küçük diyor ama kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum evlendğimden beri hiç kendiliğinden adet olmadım 2 kere söktürücü kullandım 10 gün önce soğan suyuna başladım adetim bittikten 2 gun sonra başladım 7.gununde adet oldum cok sevındım işe yaradığı için adet olduktan sonra iki gün daha içip bıraktım adetim bittikten 2 gün sonra yine baslıcam inşallah bu adetle kistlerim temizlenmiştir Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?