Polikistik over = soğan suyu kürü

Meeleekeeymeen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2017
16
7
16
Polikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)

Canım sana umut olurum inşallah. Ben polikistik oldugumu ögrendiğimde yeni evliydim. Ve sadece soğan kürü uyguladm dün doktora gittim bakrı polikistik over görünümü uok ve hormonlar çok güzel dedi. Ben şok oldum nasıl yok dedim gitmiş mi kistler. Ne kullandıysan iyi gelmiş dedi. Çok sevindim resmen havaya uçtum çnkü hep araştrdım dediler ki anca doğmda gidee bazılarnda doğumda bile gitmiyor dediler ama benimkiler kaybolmuş elhamdulillah

Bende sogan kürü yaptım hiç bir faydası olmadı adetim düzenliydi geç oldum düzensizleştirdi doktora gittim sag çikolata kisti sol polikistik over dedi demekki bana sogan kürü hiç fayda etmemiş kişiye göre degişiyor heralde bende işe yaramadı

Kuzum dediğin gibi demekki kişiden kişiye değişiyor

Merhaba,ben de pkoluyum,çok uzatmamaya çalışacağım umarım bi faydam olur sizlere :) Soğan kürünün işe yaradığına inanıyorum. İlk olarak doğum kontrol hapı kullandığım dönem yaptım 15 gün,o zaman etkisini farkedemedim ilaç kullandığım için,sadece geniz akıntısını geçirdiğini farkettim. 7 ay ilaç kullandım ve bıraktım,çünkü migrenimi tetikliyordu ayrıca bebek düşünüyordum.Ardından 1 ay hayıt tohumu,aynısefa ve civanperçemi çayı içtim. Normalde de adetlerim yoğun kanamalı ve 10 gün sürerdi ancak o ay daha çok yoğun oldu sanki rahim kendini temizliyor gibi hissettim,kendimi o şekilde motive ettim.
Ardından 6 ay hiç bir şey yapmadım,kontrole de gitmedim moralim bozulmasın diye,kafam rahat olsun istedim bi süre. Ancak hormonları etkilediği için unu,şekeri hazır gıdaları,sağlıksız yağları tüketmemeye çalıştım.Çok zayıf olduğum için kaslarımı güçlendirmek ve sağlıklı kilo almak adına pilates yapmaya devam ettim. Bu aylarda 20lik diş ağrım için 10 gün soğan kürü yaptım hem antibiyotik içmiş gibi enfeksiyon ve ağrı geçti hem de hayıt tohumu içtiğim zamanki gibi rahmin temizlendiğini hissettim.3 ay sonra muayene oldum doktor polikistik görünüm var biraz ancak rahim temiz dedi.Smear testi ve diğer gebelik öncesi yapılması gereken kan tahlillerini yaptırdı hepsi iyi çıktı çok şükür. Sadece D vitamini 28di,vitamin kullanmaya başladım.Adet olunca gel hormon testi yapalım dedi ama zaten o günlerde döllenme olmuş hamile kalmışım 3 hafta sonra öğrendim :)
Bütün bu kürler ve bitki çayları dışında sağlıklı beslenme,egzersiz,stres yapmamak ve kan değerleri çok önemli bence,özellikle D vitamini eksikliği hamile kalmayı zorlaştırıyormuş,o ay değerimi yükseltmesem belki de hamile kalamayacaktım bilemiyorum.Lütfen bu konuyu çok iyi araştırın,vücutta bir çok etkisi var,sadece kemik sağlığı için gerekli değil yani.
Özetle soğan kürü yaptım,bitki çayı içtim hastalığım geçti gibi bi durum söz konusu değil gerçi ben çok düzenli içmedim o ayrı.Her ay adet olurum ancak düzensiz ve ağrılı geçer,bu durum da aynen devam etti.Ancak rahmimi ve vücudumu büyük oranda temizlediğini düşünüyorum.Hormon testi yaptıramadan hamile kaldığım için hormonları nasıl etkiledi bilemiyorum.
Size tavsiyem kistleri yok etmese bile rahatsız etmiyorsa 6 ay arayla soğan kürü ve bitki çaylarına şans verin.En en önemlisi lütfen beslenmenize dikkat edin,yediklerimiz hormonları,beden ve ruh sağlığımızı direk etkiliyor.Sakın ilerde çocuğum olmaz falan diye düşünüp strese girmeyin.Aile hekimine gidin,düzenli kan tahlili yaptırın eksiklik varsa tamamlayın,takviye alın.Beslenme,egzersiz ve takviye konusunda kafanız karışırsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.Hepinize sağlıklı günler dilerim :)

Peki başka biley yaptn mı hangü günleri değerlendirdin bide adetin kaç günde bir ?

Adetim öyle düzensizdi ki insulin direnci çıktı ilaç kullandim... 5kilo verdim 35gunde 1 e düştü ... Kesinlikle pkolulara inofolic combi folio asit tableti öneririm iki ay kullandım ikinci kutu bitmeden hamile kaldım.hamile kaldığım ay önceadet bitimi on gün soğan kürü yaptım sabah aksam AC öğlenleri testere dişli aslan pençesi prolaktin için ... Bin kere de maydanoz sut buharı yaptım... Adet bitimi birer gün arayla ilişkiye girdim bu önemli çünkü biz pkolulalrin yumurtlama günleri de düzensiz.iste o ay adeti beklerken oglusumun müjdesi geldi :)

Merhaba bende sorun yoktu sogan kürü denemek istedim ve ilk denemede hamile kaldim darısı size

Bence yanlış düşünüyorsunuz.adet bitimi başlayın sabah aksam AC karnına on gün öğlenleri de testere dişli aslan pençesi kuru yapın ve mutlaka İNOFOLİC COMBİ FOLİK ASİT İçin birer gün arayla ilişkiye girin.eminim.mutlu sona ulasacaksiniz.

Adet bitiminden 2 gün sonra başladım sabah akşam aç karnına 15 gün düzenli sogan suyu içtim folik asitte newfolid vermişti 2 ay kullandım sonra tekrar farklı doktora gittim inofolic combi verdi ona başladım şimdi yumurta takibi yapıyor doktorum testere dişli aslan pençeside alayım ozaman inşallah bizde hayırlı haberler alırız

İnşallah bide peygamberlerin evlat isteme duaları var her gün okuyun her gunnn

Kızlar merhaba benim de şükür bi sorunum yok ama bebek sahibi olamadım. Şu an adetim devam ediyor 2.gününden itibaren bal çörekotu tarçın yemeye basladim sabah akşam. Hormon testlerimin sonucu çok oyi. Soğanda kullanmayı düşünüyorum 10 gün kullansam yeterli olur mu adet bitimi

ya ben o kadar kadın dogumcuya gittim . ağzımı bozacak artık sinirlenip birine . polikistik over var diyorum . deneyin normal ilişkiyi 1 yıl dediler .
hiç biri de bişey önermedi ne ilaç ne başka bişey .
size doktor mu yazdı bu ilacı.
valla gidip alıp kendim kullanıcam artık duydugum bütün ilaçları kullanasım var yaa

Bir kaç yıl önce 6-7 gün soğan suyu denedim. Hemen 1 haftada 2 kilo verdirdi bana iyi geldiğini hissediyordum ama malesef mideme dokundu aşırı mide ağrısı bulantı, kusma ile acile gittim ve bırakmak zorunda kaldım Bu pkos illetini nasıl yenicez bilmiyorum. Lh yüksek adetlerim çok düzensiz

Ben folik asiti kendim aldım eczaneden doktor başka folik asit vermişti. Ama insulin direnci için ilaç kullandım onu doktor verdi... Burada bi arkadaş dedi bana bende aldım

O ilaçı doktor mu yazması lazım acaba ?

Ben folik asiti kendim aldım eczaneden doktor başka folik asit vermişti. Ama insulin direnci için ilaç kullandım onu doktor verdi... Burada bi arkadaş dedi bana bende aldım

bende gidip alırım ama .. bende polikistik böbrek yetmezliği de var .
böbreğe bir zarar gelirmi ondan korkuyorum.. doktor verse ne ala derim ama gidince deneyin diyor . uyuz oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…