- 19 Haziran 2017
- 16
- 7
- 16
- Konu Sahibi Meeleekeeymeen
-
Canım sana umut olurum inşallah. Ben polikistik oldugumu ögrendiğimde yeni evliydim. Ve sadece soğan kürü uyguladm dün doktora gittim bakrı polikistik over görünümü uok ve hormonlar çok güzel dedi. Ben şok oldum nasıl yok dedim gitmiş mi kistler. Ne kullandıysan iyi gelmiş dedi. Çok sevindim resmen havaya uçtum çnkü hep araştrdım dediler ki anca doğmda gidee bazılarnda doğumda bile gitmiyor dediler ama benimkiler kaybolmuş elhamdulillahPolikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
Kuzum dediğin gibi demekki kişiden kişiye değişiyorBende sogan kürü yaptım hiç bir faydası olmadı adetim düzenliydi geç oldum düzensizleştirdi doktora gittim sag çikolata kisti sol polikistik over dedi demekki bana sogan kürü hiç fayda etmemiş kişiye göre degişiyor heralde bende işe yaramadı
Peki başka biley yaptn mı hangü günleri değerlendirdin bide adetin kaç günde bir ?soğan kuru yaptığım ay hamile kaldım :)
Peki başka biley yaptn mı hangü günleri değerlendirdin bide adetin kaç günde bir ?
Polikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
Bende sogan kürü yaptım hiç bir faydası olmadı adetim düzenliydi geç oldum düzensizleştirdi doktora gittim sag çikolata kisti sol polikistik over dedi demekki bana sogan kürü hiç fayda etmemiş kişiye göre degişiyor heralde bende işe yaramadı
Bence yanlış düşünüyorsunuz.adet bitimi başlayın sabah aksam AC karnına on gün öğlenleri de testere dişli aslan pençesi kuru yapın ve mutlaka İNOFOLİC COMBİ FOLİK ASİT İçin birer gün arayla ilişkiye girin.eminim.mutlu sona ulasacaksiniz.
Adet bitiminden 2 gün sonra başladım sabah akşam aç karnına 15 gün düzenli sogan suyu içtim folik asitte newfolid vermişti 2 ay kullandım sonra tekrar farklı doktora gittim inofolic combi verdi ona başladım şimdi yumurta takibi yapıyor doktorum testere dişli aslan pençeside alayım ozaman inşallah bizde hayırlı haberler alırız
Adetim öyle düzensizdi ki insulin direnci çıktı ilaç kullandim... 5kilo verdim 35gunde 1 e düştü ... Kesinlikle pkolulara inofolic combi folio asit tableti öneririm iki ay kullandım ikinci kutu bitmeden hamile kaldım.hamile kaldığım ay önceadet bitimi on gün soğan kürü yaptım sabah aksam AC öğlenleri testere dişli aslan pençesi prolaktin için ... Bin kere de maydanoz sut buharı yaptım... Adet bitimi birer gün arayla ilişkiye girdim bu önemli çünkü biz pkolulalrin yumurtlama günleri de düzensiz.iste o ay adeti beklerken oglusumun müjdesi geldi :)
ya ben o kadar kadın dogumcuya gittim . ağzımı bozacak artık sinirlenip birine . polikistik over var diyorum . deneyin normal ilişkiyi 1 yıl dediler .
hiç biri de bişey önermedi ne ilaç ne başka bişey .
size doktor mu yazdı bu ilacı.
valla gidip alıp kendim kullanıcam artık duydugum bütün ilaçları kullanasım var yaa
O ilaçı doktor mu yazması lazım acaba ?Bence yanlış düşünüyorsunuz.adet bitimi başlayın sabah aksam AC karnına on gün öğlenleri de testere dişli aslan pençesi kuru yapın ve mutlaka İNOFOLİC COMBİ FOLİK ASİT İçin birer gün arayla ilişkiye girin.eminim.mutlu sona ulasacaksiniz.
O ilaçı doktor mu yazması lazım acaba ?
O ilaçı doktor mu yazması lazım acaba ?
Ben folik asiti kendim aldım eczaneden doktor başka folik asit vermişti. Ama insulin direnci için ilaç kullandım onu doktor verdi... Burada bi arkadaş dedi bana bende aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?