• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over = soğan suyu kürü

Yaklaşık 10 gündür soğan kürünü uyguluyorum, adetim 4 gün gecikti, adet olunca hormon testi için kan vereceğim, inşallah o güne kadar pko geçer..

Bende sogan kürü yaptım hiç bir faydası olmadı adetim düzenliydi geç oldum düzensizleştirdi doktora gittim sag çikolata kisti sol polikistik over dedi demekki bana sogan kürü hiç fayda etmemiş kişiye göre degişiyor heralde bende işe yaramadı
Nasil yaptiniz acaba ?cunku gercekten etkili bende denedim . Tam tarife uygun ve 21 gun yapmalisiniz

Kizlar merhaba, ben ameliyattan soğan kuruyle kurtuldum. Sol yumurtaligimda 7.5 cm lik kist vardi bir ay hic bir sey yapamadan bekledi doktorum belki gecer diye. Ikinci ay yasminn verdi ve ben sogan kuru yaptim hemde gayet duzensiz. Ve bugun doktordaydim sonuc o kocaman portakal kadar olan kistim yok olmus. Ustelik doktor sok oldu bu gecmez demisti, seni ameliyat etmek zorunda kalirim demisti. Allaha cok sukur gerek kalmadi

Arkadaşlar merhaba bende pko hastasıyım 14 aydır bebek istiyoruz ama henüz nasip olmadı beş aydır prolaktan ve inofolic combi kullanıyordum adetlerimi hep 28 günde bir oldum bu ay soğan kürü deneyim bana da şifa olur belki dedim prolaktanı içmeyi bıraktım adetim bittikten iki gün sonra başlayıp 15 gün soğan kürünü sabah akşam uyguladım ama adetim 6 gün geçikti bugün test yaptım evde negatif çıktı kasık ve göğüs uçlarımda ağrı var böyle olanınız adetini geçiktiren var mı yada negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen lütfen yardımcı olun

Polikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
Hiç bir ise yaradığı yok migde agrisindan baska

Polikistik over nasıl tedavi edilebilir diye 2 gündür tıbbi olarak ve bitkisel olarak araştırmalar yapıyorum, önceki konumu okuyanlar durumumu bilir. Dün bir kadın doğumcuya gitmiştim, hormon ve semmer testi yaptırdım, alttan ultrasona girdim. Yarın ise İstanbulda Tıp fakültesine başka bir doktora gideceğim. 1 ay sonrası için ise Ankarada iyi bir kadın dogumcudan randevu aldım. Aynı zamanda çevremdekilerin birebir uygulayıp sonuç aldığı İ.Saraçoğlu'nun soğan suyu kürünü bugün uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım, deneyimlerimi sizlerle paylaşırım. Rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin herkese.. :)
Merhaba. Doktor 1 hafta önce kontrol için gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu söyledi. Tedavi sürecinizi anlatır mısınız? Soğan kürü kullandıktan sonra tekrar kan testi, hormon testi vs. yaptırdınız mı? İşe yaradı mı yani iyileşmenizi sağladı mı?

Merhaba. Doktor 1 hafta önce kontrol için gittiğimde polikistik over sendromu olduğumu söyledi. Tedavi sürecinizi anlatır mısınız? Soğan kürü kullandıktan sonra tekrar kan testi, hormon testi vs. yaptırdınız mı? İşe yaradı mı yani iyileşmenizi sağladı mı?
Ben uyguladım ama adet geçilmesi yaptı 10 gün geçikti haftaya doktora gidicem eğer işe yaramışsa paylaşırım canım

15 gün boyunca soğan kürünü yaptım normalde günde 2 kez aç karnına içilmesi gerekiyor ama ben çalıştığımdan ve soğan suyu midemi bulandırdığından dolayı yalnızca gece yatmadan aç karnına yaptım. adetim 15 gün gecikti sonrasında normalde 3 gün süren ve az gelen adetim yaklasık 7.günümdeyim hala sürüyor. hormon testlerim hepsi normal çıktı sadece ultrasonda sağ yumurtalıgımda 5-6 yumurta olması gerekirken onlarca yumurta oldugunu söylemişti doktor. Soğan küründen sonra gidemedim kistler ne durumda bilmiyorm ama bu ay kanamam normale göre cok cok fazla sanırım temizleniyor. doktora gidince yazarım buraya.

Arkadaşlar merhaba bende pcos olduğumu yeni öğrendim 1 senedir çocuk istiyoruz ama olmamıştı. Şimdi doktor bir sürü ilaç verdi. Soğan kürüne de başlamak istiyorum ama adeti mi beklemem gerekiyor adetime 18 gün var şimdi başlasam olur mu ¿ nasıl yapmam gerekiyor birde. Hem sağ hem sol da kistlerim var. Klomen verdi doktor çok bilgisizim lütfen yardım edin kızlar

Hayırlı ramazanlar hanımlar. Ben 20 yaşındayım ve 7bucuk aylık evliyim. İlk adet oldugumdan beri adetlerim düzensiz 15 yaşindayken pko oldugunu öğrendim yıllarca doğum kontrol hapı kullandım hiçbir faydası yok içerken adet oluyorsunuz bırakınca yine aynı. Evlenmeme bir kaç ay kala hapı bıraktım hamile kalmayı çok istiyorum hatta cok kafama takıyorum herkes yaşın küçük diyor ama kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum evlendğimden beri hiç kendiliğinden adet olmadım 2 kere söktürücü kullandım 10 gün önce soğan suyuna başladım adetim bittikten 2 gun sonra başladım 7.gununde adet oldum cok sevındım işe yaradığı için adet olduktan sonra iki gün daha içip bıraktım adetim bittikten 2 gün sonra yine baslıcam inşallah bu adetle kistlerim temizlenmiştir Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı ramazanlar hanımlar. Ben 20 yaşındayım ve 7bucuk aylık evliyim. İlk adet oldugumdan beri adetlerim düzensiz 15 yaşindayken pko oldugunu öğrendim yıllarca doğum kontrol hapı kullandım hiçbir faydası yok içerken adet oluyorsunuz bırakınca yine aynı. Evlenmeme bir kaç ay kala hapı bıraktım hamile kalmayı çok istiyorum hatta cok kafama takıyorum herkes yaşın küçük diyor ama kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum evlendğimden beri hiç kendiliğinden adet olmadım 2 kere söktürücü kullandım 10 gün önce soğan suyuna başladım adetim bittikten 2 gun sonra başladım 7.gununde adet oldum cok sevındım işe yaradığı için adet olduktan sonra iki gün daha içip bıraktım adetim bittikten 2 gün sonra yine baslıcam inşallah bu adetle kistlerim temizlenmiştir Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim adınıza sağlık olsun insallah

Back