- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
ilaç kullanırken soğan kürü yapan çok arkadaşım var emin olmamakla birlikte sanmıyorum yan etkisi olsun yanlız 15 gun yapıp ara vermek lazımmış o değilde bir arkadaşım bi kilo bala karaturp tohumu karıştırıp sabah akşam aç karnına bi kaşık yedi ona doktorlar imkansız çocugun olmaz dıyordu ama o şeyi yedıkten sonra hamile kaldı doktoru bile inanamadı bende yapmak isedım ama o kadar kötü kokuyorkı agzıma almamla çıkarmam bir oldubu karaturp tohumu gerçekten işe yarıyo çok duydum ama içemiyorum işte
yarın ki kan sonuçlarına göre soracağım doktora bakalım.. bu arada bu ilacı gnelle kullanıp hamile kalan varmıdır ne kadar koruyor..:26:
glikofeni sorucam.. bende çok çikolata ve hamur işi seviyorum.. kısarım inş. boğazımı.. yani bu ilaca tam olarak güvenebilirmiyim pat diye hamile kalmayım sonra ..? buna hiç hazır değilim
canım; benım bıldıgım polıkıstık over hastalarının genelınde bu problem var genelı adet olmaz ılacla olur ve normal yolla çocugu da olmaz..ben böyle bılıyorum senın baska rahatsızlıgın var sanırım..en azından hamıle kalmana engel olmamasına sevındım sen pkoluyum deyınce cocugun olmuyor sandım...ama senın cocuktan yana sorunun yoksa ve cocuk ta dusunmuyorsan senın haplarını kullanmanı onerebılırım cunku hem senı hamıle kalmaktan korur hemde rahımde kanser gıbı cesıt hastaların olusmasını onler
bende kanamalar çok oluyordu ayda 3 defa 3 defa ve uzun sürüodu 20 gün sürdüğü bile oldu.. kistler oluşmuş ama doktor çocuğa engel değil dedi.. teşhiste polikistik over.. mışş..
işler degişti canım hastalıklarımız bır nevı catışsada tedavi şekillerimiz çok farklı ben çocuk tedavisi oluyorum ve onun için ugraşıyorum sen adet düzeltmek için tedavi oluyorsun ona göre ilac içiyorsun..şimdi şöyle söyleyebilirim doktorumun söyledigine göre bu ilac adetımı duzene sokmasıyla bırlıkte ıstahımı da kesıyo ve aynende iştahım eskısıne göre yok tatlı kırızım yok ama görunce yemıyor degılım öyle az bısey flan:) senin bence en ıyı yapman gereken doktoruna bu ılactan bahsetmek o sana uygun olup olmayacagını söyler:) banada haber ver bakım ne demış tamam
katılıyorum akrebe bende öle biliyyorumm
yazarım iyi geceler..