Polikistik over sendromu....

aaahhh ahhh senın kılon 52 de korkuorsun kılo almaktan ya benım gıbı 75 olsa ne yaparsın banada dıyorlardı kılo alma zayıfla flan...su ankı dok.öyle demıyo aksıne yee dıyoo sıkı ye sonra yarım saat sonra ılac ıç dıyo zaten ıçtıgın glokofen ılacı senın kılo almanı engeller..dıyo.bu ılacı zaten bır seker hastalarına bırde bızımgıbı pko lara verıyorlarmıs doktoruna bır sor canım benım:) allahım herkezın gonlune göre versın

yarın ki kan sonuçlarına göre soracağım doktora bakalım.. bu arada bu ilacı gnelle kullanıp hamile kalan varmıdır ne kadar koruyor..:26:

ya ılk defa senden duyuyorum acaba nasıl bırseydır cok mu acı tadı ne gıbı mesela:)merak ettım ben yarın ufaktan bı sogan kuru yapım bakım..pekı nekadar ıçecegım yanı bır bardak mı

bu sıtede arastırdım hamıle olanına raslamadım ama adetını duzelttıgını duydum kızlar yazıyorlardı glokofen kullanarak kendılıgınden gununde hasta oluyormuşsun..ama düzenlı kullanıcan aksatmıcan seker dırencını dusurdugu ıçınde asırı tatlı krızlerın olmuyor allah ım o ılacı kullanmadan once neydı o öyle nutella var ya buyuk boyunu ıkı gunde bıtırmıştım yok böyle birşeyyy
yarın ki kan sonuçlarına göre soracağım doktora bakalım.. bu arada bu ilacı gnelle kullanıp hamile kalan varmıdır ne kadar koruyor..:26:

glikofeni sorucam.. bende çok çikolata ve hamur işi seviyorum.. kısarım inş. boğazımı.. yani bu ilaca tam olarak güvenebilirmiyim pat diye hamile kalmayım sonra ..? buna hiç hazır değilim

glikofeni sorucam.. bende çok çikolata ve hamur işi seviyorum.. kısarım inş. boğazımı.. yani bu ilaca tam olarak güvenebilirmiyim pat diye hamile kalmayım sonra ..? buna hiç hazır değilim

uyku tutmadı geldim dok mu tavsıe ettı cnm

canım; benım bıldıgım polıkıstık over hastalarının genelınde bu problem var genelı adet olmaz ılacla olur ve normal yolla çocugu da olmaz..ben böyle bılıyorum senın baska rahatsızlıgın var sanırım..en azından hamıle kalmana engel olmamasına sevındım sen pkoluyum deyınce cocugun olmuyor sandım...ama senın cocuktan yana sorunun yoksa ve cocuk ta dusunmuyorsan senın haplarını kullanmanı onerebılırım cunku hem senı hamıle kalmaktan korur hemde rahımde kanser gıbı cesıt hastaların olusmasını onler

sitede kullananlar varmış bende doktoruma sorayım belki şekeri kısar biraz diye düşündüm benide uyku tutmadı bu hastalık.. o doğum .kontr. korurmu gebelikten.. kilo mu alcam düşünüp duruyorum..

katılıyorum akrebe bende öle biliyyorumm

bende kanamalar çok oluyordu ayda 3 defa 3 defa ve uzun sürüodu 20 gün sürdüğü bile oldu.. kistler oluşmuş ama doktor çocuğa engel değil dedi.. teşhiste polikistik over.. mışş..

bende kanamalar çok oluyordu ayda 3 defa 3 defa ve uzun sürüodu 20 gün sürdüğü bile oldu.. kistler oluşmuş ama doktor çocuğa engel değil dedi.. teşhiste polikistik over.. mışş..

geçmiş olsun cnm allah şifa versın hastalık zor iş sıkma canını en azından tedavisi var allah baska dert vermesinn

işler degişti canım hastalıklarımız bır nevı catışsada tedavi şekillerimiz çok farklı ben çocuk tedavisi oluyorum ve onun için ugraşıyorum sen adet düzeltmek için tedavi oluyorsun ona göre ilac içiyorsun..şimdi şöyle söyleyebilirim doktorumun söyledigine göre bu ilac adetımı duzene sokmasıyla bırlıkte ıstahımı da kesıyo ve aynende iştahım eskısıne göre yok tatlı kırızım yok ama görunce yemıyor degılım öyle az bısey flan:) senin bence en ıyı yapman gereken doktoruna bu ılactan bahsetmek o sana uygun olup olmayacagını söyler:) banada haber ver bakım ne demış tamam

bende ebek bekleyenlerdenim akrep senın son durum ney cnm

saol Allah tüm hastalara şifa versin inş. şimdilik iyi geceler teşekkürler desteğiniz için.. benim gibi çok adet gören nadir çıkıyor galiba genelde yumurtlayamama problemi oluyor kadınlarda

birkaç gündür kullanıyorım gynelle baktım ki doğum kot. hapını saati saatine içip hamile kalanda olmuş.. korunmada neye güvencez bilemiyorum artık.. sürekli adet görmek beni yıprattı bu halde hamile olsam yine kanamam olur enim kilo alsam çocuk bakamam zaten güçsüüm hemen yoruluyorum spor yapamıyorum

aynen öyle canım umarım senınkı zor bır tedavı degıldır.....sana da ıyıgeceler canım ben tesekkur ederım ayrıca ne olcak dertlerımızı paylastık ve bıldıklerımızı aktardık:)doktora ne zaman gıtcektın sen?bana yaz olur mu bakalım ne demış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…