Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşalr ben20 yaşındayım 5 yıldır da pko tedavisi görüyorum, 1 57 boy ve 51 kiloyum, ancak bu kalp rahatsızlıkları ve şeker konusundan endişeleniyorum, kalp rahatsızlığı ve şekerin belirtilerini önceden anlayabilirmiyim ya da nasıl takp etmeliyim, benimde adet görmediğim uzun zamanlarım oldu ama hiçbi doktr adet getirici ilaç vermedi, 1 ay diane kullanmadım ve etkiler hemen kendini gösterdi müthiş sivilceler sardı. ayrıca diyetistene gitmem gerekir mi sizce etkisi olurmu dersiniz, iştahı çok açık biriyim çünkü
kaç tane jinekoloğa gittim en son dün gittim hatta, pkos olduğumu söyledim bana tek söylediği ağzında bir sakız biz diyestisyen değiliz biz sadece pkos la ilgileniriz kilo verdirecek birşey ben bilmiyorum dedi gerçekten iyi bir dr bulmak çok zor.kendi isteğimle glukofen yazdırdım.yoksa sadece muayene edip yoluucak beni,pkoyla ilgili dr sitelerine giriyorum dr yardım isteyin diye yazıyor.istiyoruz ama hiç yardımları olmuyor maalesef BURSA DA YAŞAYAN ARKADAŞLARIM VARMI BİLDİĞİNİZ İYİ BİR DOKTOR YEMİN BU GİTTİĞİM 5. DOKTORDU ARTIK İNANCIMI KAYBETMEK ÜZEREYİM VALLA ŞU LİDA VARYA ONA BAŞLICAM.:26:
mrb bende uzun yıllardır polikistik over hastasıyım ilk gittigim dr bişeyin yok dedi gönderdi ikincisi gözümü o kadar korkuttu ki yok çocugun olmaz bu hastalık hiç geçmez o gün çıktım ordan ve kendim araştırmaya başladım sona gittim yerde 1 yıl süresınce yasmin kullanmam söylendi 1 sene geçti ve son ultrasonda hiç bişey çıkmadı tamam geçti artık deyip bıraktılar tedaviyi ama ben burda okuyorum ki ilaç bittiginde yeniliyor bu hastalık kendini ( şuan dr arayışı içindeyim özellikle polikistik alanında uzman bi dr varmıdır acaba ankarada olan arkadaşlar tavsiyelerinizi rica etsem artık ne yapcam bilemiyorum yani
merhaba canım öncelikle şunu söylemek istiyorum insanlar ne ceşit hast olurlarsa olsunlar en önemlısı doktordur..bende polikistik over hastasıyım 3 senelık evlı olmama ragmen ugrasıyorum... bu konuda yabancıysan doktorunda tam anlamıyla doktor degılse eger ugrastırıyorlar senı bu yolda bır o yana bır bu yana..evlenmeden once malesef cook ugrastım derdimi tam bılmıyordum sadece hasta olamıyordum ben pko oldugumu daha gecen sene ögrendım dogum kontrol hapı verıp yolladılar o ılacı kulandıkca sanıyordum kı tedavı oluyorum duzelıyorum ama malesef kı bırakınca aynı sıkayetım tekrarlıyordu en sonunda gecen ay bı dev.has. gıttım tup bebek oncesı bılgı almak ıçın.....malesef doktor benı gıttıgıme bın pışman ettırdı(75 kıloyum ve bu hastalıgımın kılo yaptınında farkındayım)dok.çook kılolusun bu kıloyla gebe kalamazsın dıyet yap zayıfla öyle gel bu kıloyla hamile kalırsan komayla dogum yaparsın gıbı sacma sapan bahaneler uretıp benı basından savdı ona 2.5 aydır adet olmuyorum desemde zayıfla demekle kaldı aglayarak has. cıktım o gun kafama koyup ben bunu arastırıcam dedım ve tlf la memorıal has.aradım orası gıttım doktorun çok yanlış oldugunu söyleyip benı baska hastaneye yönlendırdı ve sımdı kadıkoydekı cagıner has.de tedavı görüyorum doktorumdan cook memnun kaldım.....daha yazmak ıstedıgım çook sey var ama cok uzun oldu kusura bakma kesmek zorundayım.ama sunu söyemelıyım kı hastalıgında onemlısı doktor onu çok arastır kendını ezdırme ben ezdırdıgım ıçın ugrastım hep.....allahım herkezın karsısına allah korkusu olan dok.çıkarsın ınsallah
yaklaşık 8-9 yılldır bu hastalık var bende fakat ben tam olarak 4 sene önce öğrendim malesef daha doğru doktoru bulamadıgım için tam olarak napacagımı bılmıyorum internetten araştırıyorum sürekli sadece kan testi ve ultrason ile önce diana sona yasmin kullanmam söylendi şeker ölçümü rahim içi ultrasonu veidrar testi hiç biri yapılması kimi doktor çok önemsiz gibi davranyor kimisi tamamen kısırım gibi bir sene sonra evlenecegim ve hemen çocuk istiyoruz bu yüzden bu sefer doğru dr bulucam inş bu hastalık insanı psikolojik olarak çok yıpratıyor sanada çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın.
aynen öyle kımılerı ılgılenmıyor kımılerı basından savmak ıçin ya dıane 35 yada yasmını verıp yolluyor ben ıkısını de çook kullandım ama cok şukur baska dok.buldum başhekim.doktor ısını ıyı yapıyor bugun de ordan geldım zaten adetın 3.gunu gel demıştı gıttım klomen verdı baska ılacta verdı zaten seker ılacını hıç bırakmamamı soyledı cumartesı tek.cagırdı herhalde bu klomen yumurta buyutucu olsa gerek ben bunu kullanırkende sogan kurunu denesemmı dıye dusunuyorum sonuçta 3 tane ayrı ılaç ıçıyorum ve agır dozlarda o kur yan etkı yapar mı?senın bır fıkrın var mı canım.
merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim yaşım 20, boyum 157, kilom 52
ben 8 yıldır adet görüyorum.. başladığından beri düzensiz, ayda 2 kez ve uzun süren günler bu da tabi beni çok yıprattı adet başladığından beri hep halsiz durgun güçsüz biriyim..
birçok doktora gittim ancak ilerde düzelir dediler, seneler geçti düzelmedi tekrar tekrar gitttim doğum kont. hapı verdiler teşhis bile koymadan bende kullanmadım hiç..
2 aylık evliyim.. evlenmeden önceki ay ve evlendiğim ayda kanamalarım dahada arttı 3-4 gün arayla olmaya başladı.. çok korktum miyom var zannettim hastaneye gittim.. doktorum bu defa profösördü.. ultrasonda gösterdi küçük küçük kistler oluşmuş polikistik over sendromu teşhisi koydu.. bu hastalık ömür boyu sürermiş ve kilo alma sakın dedi.. bende biraz iştahlıyım.. özellikle tatlıya tatlıya çok düşkünüm.. bana gynelle doğum kotç hapı verdi adetin 5. günü içeceğim şimdilik 1 yıllık tedavi uygulayacağız bakalım..
sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak için..
merhaba arkadaşlar bu sitede yeniyim yaşım 20, boyum 157, kilom 52
ben 8 yıldır adet görüyorum.. başladığından beri düzensiz, ayda 2 kez ve uzun süren günler bu da tabi beni çok yıprattı adet başladığından beri hep halsiz durgun güçsüz biriyim..
birçok doktora gittim ancak ilerde düzelir dediler, seneler geçti düzelmedi tekrar tekrar gitttim doğum kont. hapı verdiler teşhis bile koymadan bende kullanmadım hiç..
2 aylık evliyim.. evlenmeden önceki ay ve evlendiğim ayda kanamalarım dahada arttı 3-4 gün arayla olmaya başladı.. çok korktum miyom var zannettim hastaneye gittim.. doktorum bu defa profösördü.. ultrasonda gösterdi küçük küçük kistler oluşmuş polikistik over sendromu teşhisi koydu.. bu hastalık ömür boyu sürermiş ve kilo alma sakın dedi.. bende biraz iştahlıyım.. özellikle tatlıya tatlıya çok düşkünüm.. bana gynelle doğum kotç hapı verdi adetin 5. günü içeceğim şimdilik 1 yıllık tedavi uygulayacağız bakalım..
sizler neler yapıyorsunuz kilo almamak için..