Polikistik over sendromu....

senınkıde baska bırsey.....aslında hıcbırseyın yok ama olmuyor he...oda kotu be. sende bıtkısel ılaclar kullanmayı denedinmi?

üzülme dert herkezde var allahım dermansız bırakmasın.....o kı kımseyı kaldıramayacagı yukle sınamaz bız bunu kaldırabılıyoruz demekkı sende üzülme allahım hepımızın yuzunu guldurur ınsallah

keşke olsa ama yok ben önce derdımı tıp ta arama taraftarındayım tıpta uzerıme dusen ne varsa yaptıktan sonra care bulamazsam kı ınsallah bulurum aktarlara koşmak onlarda olmazsa buyuk hocalara okunmak fln flan...senın hıçbır rahatsızlıgın yok dımı canım..keşke bir bildigim olsa çaresi olan hemen yazsam sana ama yok malesef üzgünüm
su an çörek otu bal tarçını yapıyorum..bı tavsıyen var mı senın durumun nasıl

yok yanı su an durumun ne anlmadım ben hala gittin mi doktora durumun nasıl

canım polıkıstık over hastasıyım ben tedavı oluyorum bu hastalık genç kızlıgımdan beri var gıtmedıgım doktor kalmadı ama su an kadıkoydekı cagıner hastanesınde tedavı oluyorum doktordan cook memnunum allah bozmasın...ilac kullanıyorum şeker ilacı kılo almamı flan önlüyo yanı sıra klomen kullanıyorum yumurta buyutecı sanırım cumartesı gıtcem bakım buyumuslermı yumurtalar:)
yok yanı su an durumun ne anlmadım ben hala gittin mi doktora durumun nasıl

inş büyümüşlerdir cnm üzülme allah biizide böle sınıyoo sakın isyan etme herseyde oluyo bi hayır.bunları cok sölemişlerdir ama olsun içini rahat tut

tabıkı en çok ta annem:):)ben kesınlıkle ısyan etmem ve bılmeden söyledigim bir kelımenın ısyana gırıp gunah olmasından korkarım allah korusun..bırgun olacak dıye umutla beklıyorum hep bazen zaman gectıkce ve tekrar ılacla da olsa hasta olunca kırılsa da umudum kendılıgınden umutlanıyor ruhum ve sabırsızlıkla beklıyorum bazen kagıtlarda cagırıyorum gell dıyorum artık gell

inanır mısın aglattın beni aynı benımde annem öyle..üzülme ne olur gelecek bir gün ne kadarlık evlisin

gell dıyorumm ve eklıyorum senı sevıyorum ve çook özlüyorum.ellerim bomboş benim kucagım eksik yüregimdekı kocaman boşluk seni bekliyor(öyle devam edip gidiyor işte..bazen aklıma geliyor.....neyse canım bızı bu gıdışle uykuda tutmıcak

seni çokkkk ama çokıyı anlıyorum arkadaslık isteği yolladım denk gelınce konusalım.üzme kendinii lütfen

canım aglmanı ıstemezdim kusura bakma ne olur..sadece düşüncelerim bunlar benım..senı duygulandıran bu duygularının sana hıç yabancı olmamasından dolayı bizi birtek en ıyı bızler anlarız.... bu haziranda 4 e gırıyoruz
inanır mısın aglattın beni aynı benımde annem öyle..üzülme ne olur gelecek bir gün ne kadarlık evlisin

ya ılk defa senden duyuyorum acaba nasıl bırseydır cok mu acı tadı ne gıbı mesela:)merak ettım ben yarın ufaktan bı sogan kuru yapım bakım..pekı nekadar ıçecegım yanı bır bardak mı

tadı acı degil sorun tadında degil zaten kokusu çok kötüüü anlatamam bile dayanıp yaparsan gerçekten çok işe yarıyo kist için özellikle ben baya araştırdım bı ara sonra yaptım ama yiyemedim ( soğan kürünüde taze yapıp içersen daha iyi oluyormuş sabah bı soganı suda kaynat suyunu ılık iç sona akşam gene aynısını yap taze ve ılık 15 için 1 su bardağı sonra ara verıosun sona gene 15 gün muhakkak ara vermek gerekiyormuş ben çalıştığım için yapamıyorum bi ara çok istemiştim demek sen bide araştır bak kara turp tohumu diye onu ezip bala karıştırıosun sabah akşam aç karnına bı çorba kaşıgı yutuyosun keşke yapabilsem ( yutamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…