nasıl bılıyorsun? bende senın yazdıgından anlamadım şimdi
istiyruz da allah nasıp eders e olacak inşş
senınkıde baska bırsey.....aslında hıcbırseyın yok ama olmuyor he...oda kotu be. sende bıtkısel ılaclar kullanmayı denedinmi?
su an çörek otu bal tarçını yapıyorum..bı tavsıyen var mı senın durumun nasıl
in cnm dua etmekten baska çaremiz yok allah baska dertler vermesın
keşke olsa ama yok ben önce derdımı tıp ta arama taraftarındayım tıpta uzerıme dusen ne varsa yaptıktan sonra care bulamazsam kı ınsallah bulurum aktarlara koşmak onlarda olmazsa buyuk hocalara okunmak fln flan...senın hıçbır rahatsızlıgın yok dımı canım..keşke bir bildigim olsa çaresi olan hemen yazsam sana ama yok malesef üzgünüm
in cnm dua etmekten baska çaremiz yok allah baska dertler vermesın
yok yanı su an durumun ne anlmadım ben hala gittin mi doktora durumun nasıl
canım polıkıstık over hastasıyım ben tedavı oluyorum bu hastalık genç kızlıgımdan beri var gıtmedıgım doktor kalmadı ama su an kadıkoydekı cagıner hastanesınde tedavı oluyorum doktordan cook memnunum allah bozmasın...ilac kullanıyorum şeker ilacı kılo almamı flan önlüyo yanı sıra klomen kullanıyorum yumurta buyutecı sanırım cumartesı gıtcem bakım buyumuslermı yumurtalar:)
gell dıyorumm ve eklıyorum senı sevıyorum ve çook özlüyorum.ellerim bomboş benim kucagım eksik yüregimdekı kocaman boşluk seni bekliyor(öyle devam edip gidiyor işte..bazen aklıma geliyor.....neyse canım bızı bu gıdışle uykuda tutmıcak
inanır mısın aglattın beni aynı benımde annem öyle..üzülme ne olur gelecek bir gün ne kadarlık evlisin
seni çokkkk ama çokıyı anlıyorum arkadaslık isteği yolladım denk gelınce konusalım.üzme kendinii lütfen
tamam canım eklerım konusmak ısterım hep
ya ılk defa senden duyuyorum acaba nasıl bırseydır cok mu acı tadı ne gıbı mesela:)merak ettım ben yarın ufaktan bı sogan kuru yapım bakım..pekı nekadar ıçecegım yanı bır bardak mı