Bende pco var 2 senelik evliyim hiç korunmadım doktora gittim pco görülüyor dedi ama benim adetim düzenliydi hep 35 günde bir oluyordum normalde pco ileri seviye ise ilaçla adet olanlar bile var şimdi klomen kullandım adetimin 5. Günü başladım günde 2 tane 5 gün bitti ve salı kontrole gittim yumurtam 14mm olmuş doktor cumartesi günü tekrar gel dedi yumurtam büyümüşse eğer çatlatma iğnesi vurulcam doktor iğneden sonra 36. Saat ilişki söylüyor bu 2. Denemem olucak bu ardaHerkese selam hanımlar ben hemşirelik öğrencisiyim ve araştırma konum polikistik over sendromu bana polikistik over sendromu yaşayıp hastalarin hangi ilaçla nasıl tedavi edildiği lazım. klomen kullananlarin tedavi süreçleri nasıl oluyor? Birde içinizde hiç over rüptürü olup ameliyat olan var mı? Son sorum overiyan drilling diye isimlendirilen bir operasyon var bunu yaptıran var mı?
Şimdiden yorum yazan herkese çooook teşekkür ederim.
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bir sorum olacak size. Klomen kullanımı sırasında herhangi bir sorun yaşadınız mıBende pco var 2 senelik evliyim hiç korunmadım doktora gittim pco görülüyor dedi ama benim adetim düzenliydi hep 35 günde bir oluyordum normalde pco ileri seviye ise ilaçla adet olanlar bile var şimdi klomen kullandım adetimin 5. Günü başladım günde 2 tane 5 gün bitti ve salı kontrole gittim yumurtam 14mm olmuş doktor cumartesi günü tekrar gel dedi yumurtam büyümüşse eğer çatlatma iğnesi vurulcam doktor iğneden sonra 36. Saat ilişki söylüyor bu 2. Denemem olucak bu arda
Yok yaşamadım toplam 3 kez kullandım bende herhangi bir sıkıntı olmadı ama bazı kişiler ilacın yan etkisini yaşayabiliyor baş ağrısı ateş falan.Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bir sorum olacak size. Klomen kullanımı sırasında herhangi bir sorun yaşadınız mı
Bende ileri derece pko hastasiyim kendiliğinden hiç adet görmüyorum 1 yıl tarlusal ilaç içmesem 1 yıl adet görmem her defasında ilaçla oluyorum evlendikten sonra cocuk düşünmemize rağmen cocuk olmadi 2 yıl sonra komen kullandım 6 ay hiç gelişme olmadi sonra gonalf başladım yüksek dozda kullanıp 2 yumurta gelisti aşılama oldum 3 yaşında bi oğlum var şuan 2. Çocuk için tedavi görüyorum 5 gün letu diye ilaç içtim yumurta gelişmedi için 1 tane 11 mm yumurta gelişmiş 3 günde gonal f kullandım bugünde kontrolden geldim 14.5 11 11 9 mm 4 yumurta gelişmiş doktor 16mm üstü en fazla 3 yumurta olması lazım dedi eğer 4 olursa tedaviyi bırakmamış lazım dedi pazartesi tekrar gidicem eğer 3 yumruğa 16 mm ustu olursa pazartesi çatlama iğnesi çarşamba asilama olucam ek olarakta şuan decavit ve glifor ilaç içiyorum.Herkese selam hanımlar ben hemşirelik öğrencisiyim ve araştırma konum polikistik over sendromu bana polikistik over sendromu yaşayıp hastalarin hangi ilaçla nasıl tedavi edildiği lazım. klomen kullananlarin tedavi süreçleri nasıl oluyor? Birde içinizde hiç over rüptürü olup ameliyat olan var mı? Son sorum overiyan drilling diye isimlendirilen bir operasyon var bunu yaptıran var mı?
Öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için size bir sorum olacak klomen kullanırken tarlusal kullanmaya devam ettiniz mi yoksa bırakmanız mı gerekiyor?Bende ileri derece pko hastasiyim kendiliğinden hiç adet görmüyorum 1 yıl tarlusal ilaç içmesem 1 yıl adet görmem her defasında ilaçla oluyorum evlendikten sonra cocuk düşünmemize rağmen cocuk olmadi 2 yıl sonra komen kullandım 6 ay hiç gelişme olmadi sonra gonalf başladım yüksek dozda kullanıp 2 yumurta gelisti aşılama oldum 3 yaşında bi oğlum var şuan 2. Çocuk için tedavi görüyorum 5 gün letu diye ilaç içtim yumurta gelişmedi için 1 tane 11 mm yumurta gelişmiş 3 günde gonal f kullandım bugünde kontrolden geldim 14.5 11 11 9 mm 4 yumurta gelişmiş doktor 16mm üstü en fazla 3 yumurta olması lazım dedi eğer 4 olursa tedaviyi bırakmamış lazım dedi pazartesi tekrar gidicem eğer 3 yumruğa 16 mm ustu olursa pazartesi çatlama iğnesi çarşamba asilama olucam ek olarakta şuan decavit ve glifor ilaç içiyorum.
Tarlusal adet girmek için kullanıyorum tedaviye başlarken ilk tarlusal kullanıyorum 6 gün boyunca sabah akşam tok olarak sonra tarlusal bittikten 3 gün sonra adet görüyorum adetiminde 2.günü klomene başlamıştım sabah akşam günde 2 kere ama bana faydası olmamıştı. Ilk defa bu aşılama il değişikliği nedeni ile farklı bi doktora gittim letu diye ilaç verdi ilk kullanmama rağmen faydasını gördüm çoğu doktor bilmiyor bu ilacıÖncelikle teşekkür ederim cevap verdiğiniz için size bir sorum olacak klomen kullanırken tarlusal kullanmaya devam ettiniz mi yoksa bırakmanız mı gerekiyor?
Ben klomen catlatma ignesi tarlusal hepsini kullandim ama hic biriyle hamile kalamadim.doktora gitmeyi biraktigim ay hamile kaldimHerkese selam hanımlar ben hemşirelik öğrencisiyim ve araştırma konum polikistik over sendromu bana polikistik over sendromu yaşayıp hastalarin hangi ilaçla nasıl tedavi edildiği lazım. klomen kullananlarin tedavi süreçleri nasıl oluyor? Birde içinizde hiç over rüptürü olup ameliyat olan var mı? Son sorum overiyan drilling diye isimlendirilen bir operasyon var bunu yaptıran var mı?
Tedavi sürecinizi anlattığınız için teşekkür ederim umarım en kısa sürede ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsınızTarlusal adet girmek için kullanıyorum tedaviye başlarken ilk tarlusal kullanıyorum 6 gün boyunca sabah akşam tok olarak sonra tarlusal bittikten 3 gün sonra adet görüyorum adetiminde 2.günü klomene başlamıştım sabah akşam günde 2 kere ama bana faydası olmamıştı. Ilk defa bu aşılama il değişikliği nedeni ile farklı bi doktora gittim letu diye ilaç verdi ilk kullanmama rağmen faydasını gördüm çoğu doktor bilmiyor bu ilacı
Rica ederim ne demek güzel dilekleriniz için sagolun.Tedavi sürecinizi anlattığınız için teşekkür ederim umarım en kısa sürede ikinci çocuğunuzu kucağınıza alırsınız
Canım ben de pkoyum ve yumurtam ilaç içmeme rağmen gelişmedi acaba bir hafta daha beklesem gelişir miBende ileri derece pko hastasiyim kendiliğinden hiç adet görmüyorum 1 yıl tarlusal ilaç içmesem 1 yıl adet görmem her defasında ilaçla oluyorum evlendikten sonra cocuk düşünmemize rağmen cocuk olmadi 2 yıl sonra komen kullandım 6 ay hiç gelişme olmadi sonra gonalf başladım yüksek dozda kullanıp 2 yumurta gelisti aşılama oldum 3 yaşında bi oğlum var şuan 2. Çocuk için tedavi görüyorum 5 gün letu diye ilaç içtim yumurta gelişmedi için 1 tane 11 mm yumurta gelişmiş 3 günde gonal f kullandım bugünde kontrolden geldim 14.5 11 11 9 mm 4 yumurta gelişmiş doktor 16mm üstü en fazla 3 yumurta olması lazım dedi eğer 4 olursa tedaviyi bırakmamış lazım dedi pazartesi tekrar gidicem eğer 3 yumruğa 16 mm ustu olursa pazartesi çatlama iğnesi çarşamba asilama olucam ek olarakta şuan decavit ve glifor ilaç içiyorum.
Ne ilacı kullaniyosunuz ? Pko durumu nedir ? Mesela benim ileri derece pko bana çoğu hap fayda etmedi hiç gelişmedi farklı i lac kullandım ilk defa letu diye 5 gün içtim 11 mm büyümüştü 1 tane yumurtam 2 tanede 9 mm gelişmiş birde benim doktorum adetin 2.gününden sonraki 10 gün önemli gelişim için bu surede gelişirse gelişir sonrası çok zor diyoduCanım ben de pkoyum ve yumurtam ilaç içmeme rağmen gelişmedi acaba bir hafta daha beklesem gelişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?