- 15 Temmuz 2017
- 835
- 815
- 103
- Konu Sahibi _Safderun_
Bende merak ettim bunu ilk defa duyuyorummBu gynositol kendı kafamıza gore kullanılıyormu bıde sanırım ınsulın dırencı olanlara verıyolar onu dıye duymustum ama bılmıyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettim bunu ilk defa duyuyorummBu gynositol kendı kafamıza gore kullanılıyormu bıde sanırım ınsulın dırencı olanlara verıyolar onu dıye duymustum ama bılmıyorum ?
Canim benim klomen + glucophage 1000mg kullandim 5 ayin sonunda doktor tedaviyi bitirdi. Tedavi bitiminden 5 ay sonra tedavisiz gebe kaldim. Sezeryan dogum yaptim dogum sonrasi 12 sene boyunca yumurtaliklarimda pco ya ait kist gozlenmedi. Cok sukur duzenli adet goruyorum.Merhaba bendede pko varda sız nasıl bı tedavı gordunuzde gectı bu kıstler anlamadım ben senelerce dogum kontrol hapı ıctım asla gecmıyo benmkılr zaten geçici bısey degılkı bu
Cok ılgınc ya pko gecıyosa super bısey yani ben ölene kadar gecmıcenı bılıurm doktorlar oyle dıyo yani hayırlısı olsun ınsallah bende bıkez klomen kullandım da işe yaramadı ama dıger dedıgın ılacı bılmıuorım hıc duymadımCanim benim klomen + glucophage 1000mg kullandim 5 ayin sonunda doktor tedaviyi bitirdi. Tedavi bitiminden 5 ay sonra tedavisiz gebe kaldim. Sezeryan dogum yaptim dogum sonrasi 12 sene boyunca yumurtaliklarimda pco ya ait kist gozlenmedi. Cok sukur duzenli adet goruyorum.
Takviye gıda zaten devlet karşılamıyo zaten yumurtlamaya yardımcı folik asitBu gynositol kendı kafamıza gore kullanılıyormu bıde sanırım ınsulın dırencı olanlara verıyolar onu dıye duymustum ama bılmıyorum ?
instagramdan nasil bulabilirim siz buldugunuz yeri soyler misin rica etsem ?Valla bn instagram dan bulup satış temsilcisi ile irtibata geçip tel almıştım
Selam bu ped ne işe yarıcak anlamadım bendedr pko var adet mı duzenlıyo ne alaka anlayamadımArkadaşlar bekarlıgımdan beri polikistik over ile ugrasıyorum evlenince sürekli adet olmayınca milyonlarca test yapıyodum negatifti. İlaçsız adet olamıyon çocuk istiyon psikoloji çökmüş durum da Winion winalite ped ile tanıştım 3 ay arastrdım 3 ay sonunda rabbim büyük deyip 2 koli istettim ve 3 aydır olmayan adet 10 günlük düzenli kullanımla geldi aylık günü gününe geldi doktora gidiom pcoyum diyom değilsin diyo pedi söyledim o pedi çok duydum herkes memnun dedi . 1 yıl sonun da yeni yere şehire geçtik maddi olarak sıkıntıda idim alamadım yine doktora gidiom pcosun tedavisiz olmaz dediler klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım düşğk oldu kaybettim yine adet olamıyom yine koli sipariş ettim yine geciken adet 4 gün içinde geldi diğer ay 28. Günde geldi pcolular için gebeliği bırak adetin kendi kendine gelmesi mucize Rabbim inş kucagımızıda sağlıklı hayırlı salih yada yada saliha bi evlatla doldursun hepimizin
Aynen canım adet düzenliyo bn çok faydasını gördüm instagram da araştır you tube videoları izle instagram sayfalarında tanıtım ve müşteri memnuniyetini görürsünSelam bu ped ne işe yarıcak anlamadım bendedr pko var adet mı duzenlıyo ne alaka anlayamadım
Bülent Kars nasıl bir doktor tüp bebek için araştırıyorum bend eTabi seve seve öneririm. Bülent Kars doktorumun adı. İstanbul Kartalda Dragos Tıp Merkezinde çalışıyor kendisi.
Bülent Kars tüp bebekte nasıl acabaTabi seve seve öneririm. Bülent Kars doktorumun adı. İstanbul Kartalda Dragos Tıp Merkezinde çalışıyor kendisi.
Yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Özelden yazıyorum size.Bülent Kars tüp bebekte nasıl acaba
Mesaj atamadım profiliniz kapalı sanırım burdan yazayım.Bülent Kars tüp bebekte nasıl acaba
Merhaba, mesajınız için çok teşekkür ederim. Ne güzel hamile kalmışsısnız. Ben de araştırıyorum deli gibi dr dr bakıyorum ediyporum. benşm testlerim herşeyim hazır var sebepsiz bir sebebi yok olmayışının.. Bende Kartal'da oturuyorum. Yakın aslında...... Hesabım aktif olmalı aslıonda özel bir şey yapmadım kapatmak için. Siz rahim filmi çekitip sonrasında hamile kalmış oalbilir misiniz. :)Mesaj atamadım profiliniz kapalı sanırım burdan yazayım.
Ben Bülent Bey'e tüp bebek için gitmiştim ama tüp bebek olmadı. O ay testler istedi bir dahaki ay başlayalım dedi ben o ay hamile kaldım. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Asıl uzmanlık alanı perinatoloji (riskli gebelik) ve tüp bebek zaten. Ben bir tanıdığımın tavsiyesiyle gittim o da başka bir tanıdığının. Eski bir doktor yani Kartal tarafında baya tanınıyor.
Rahim filmini tüp bebek denemesi esnasında çekildim ama yine de tutmadı 7 ay sonra hamile kaldım. Yani etkisi var mı bilemiyorum açıkçasıMerhaba, mesajınız için çok teşekkür ederim. Ne güzel hamile kalmışsısnız. Ben de araştırıyorum deli gibi dr dr bakıyorum ediyporum. benşm testlerim herşeyim hazır var sebepsiz bir sebebi yok olmayışının.. Bende Kartal'da oturuyorum. Yakın aslında...... Hesabım aktif olmalı aslıonda özel bir şey yapmadım kapatmak için. Siz rahim filmi çekitip sonrasında hamile kalmış oalbilir misiniz. :)
7 ay sonra kaldısanız ondan değildir. Ben mesela işte son gebeliğimde rahim filmi çekildim 2. ay hamile kalmıştım. Ama ilerlemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten sonrası hep aksiliklerle gitti. Şimdi sağlığıma kavuştıum ama şimdid de bebek olmuyor. Vardır bir hayır bakalım. Bülent hocaya randevu alayım diyorum ilk adetimde. Nasıl kolay randevu alınabiliyor mu?Rahim filmini tüp bebek denemesi esnasında çekildim ama yine de tutmadı 7 ay sonra hamile kaldım. Yani etkisi var mı bilemiyorum açıkçası
Aynen öyle vardır bir hayır tabi ki işte tek olumsuz tarafı Bülent Bey çok yoğun oluyor. Açıkça söyleyeceğim saatlerce sıra beklediğim oldu ama pandemi döneminde rahattı. Gittiğimde vaktinde giriyordum rahat randevu alabiliyordum. Şuan belki hala öyledir.7 ay sonra kaldısanız ondan değildir. Ben mesela işte son gebeliğimde rahim filmi çekildim 2. ay hamile kalmıştım. Ama ilerlemedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Zaten sonrası hep aksiliklerle gitti. Şimdi sağlığıma kavuştıum ama şimdid de bebek olmuyor. Vardır bir hayır bakalım. Bülent hocaya randevu alayım diyorum ilk adetimde. Nasıl kolay randevu alınabiliyor mu?
Bakalım canım ilk randevumu aldım 3 Nisana adetim şaşmazsa 2. gününe denk getirdim. Öğleden sonra saat 16:00 e verdiler randevuyu cumartesi günü.Aynen öyle vardır bir hayır tabi ki işte tek olumsuz tarafı Bülent Bey çok yoğun oluyor. Açıkça söyleyeceğim saatlerce sıra beklediğim oldu ama pandemi döneminde rahattı. Gittiğimde vaktinde giriyordum rahat randevu alabiliyordum. Şuan belki hala öyledir.
Hayırlısı olsun. İnşallah memnun kalırsınız sorununuz çözüme ulaşırBakalım canım ilk randevumu aldım 3 Nisana adetim şaşmazsa 2. gününe denk getirdim. Öğleden sonra saat 16:00 e verdiler randevuyu cumartesi günü.