- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi _Safderun_
-
Amin inşAllah tez vakitte Rabbim sanada yaşatsın evlat mutluluğunuİnsAllahAllah kim istiyosa nasip etsin benimde 11 ay oldu hala yok
Amin inşAllah öyle beddua başım üstüneAmin inş cnm inş sizede beddua edeyim o zaman çifter çifter getirinkucağınız her daim dolu dolu kalsın
Amin inşAllah.. o dediğiniz koliyi nerden temin edebilirim ?Arkadaşlar bekarlıgımdan beri polikistik over ile ugrasıyorum evlenince sürekli adet olmayınca milyonlarca test yapıyodum negatifti. İlaçsız adet olamıyon çocuk istiyon psikoloji çökmüş durum da Winion winalite ped ile tanıştım 3 ay arastrdım 3 ay sonunda rabbim büyük deyip 2 koli istettim ve 3 aydır olmayan adet 10 günlük düzenli kullanımla geldi aylık günü gününe geldi doktora gidiom pcoyum diyom değilsin diyo pedi söyledim o pedi çok duydum herkes memnun dedi . 1 yıl sonun da yeni yere şehire geçtik maddi olarak sıkıntıda idim alamadım yine doktora gidiom pcosun tedavisiz olmaz dediler klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım düşğk oldu kaybettim yine adet olamıyom yine koli sipariş ettim yine geciken adet 4 gün içinde geldi diğer ay 28. Günde geldi pcolular için gebeliği bırak adetin kendi kendine gelmesi mucize Rabbim inş kucagımızıda sağlıklı hayırlı salih yada yada saliha bi evlatla doldursun hepimizin
?kistim hemen yok oldu 1 ay sonraki kontrolde 5 cm kistim yoktu ama henüz gebe kalmadım.... ilk gebeliğimde pco vardı 5 ay tedavi gördüm gebe kalamadım 5 ay sonra normal yolla gebe olduğumu öğrendim doğumdan sonra da polikistik kistlerim yok olmuştu...
İnofolic nası bi ilaç ?Duphastonu uzun süre kullanmadım aslında ama inofolic bana iyi geldi adetimi düzene sokmuştu bir süre sonra da hamile kaldım zaten.
O zaman 5 vakit namaz gibi bu bedduayi edeyim sanaa Rabbim gönlünndekini hayırlı bı şekilde en kısa sürede nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın arattirmasin sizinde inşallahAmin inşAllah öyle beddua başım üstüne
Bende dış gebelikten ameliyat geçirdim ağır polilistiklerşm var. Doktorum 1 ay kullan yumurtalarına faydası var dedi. 1 ay kullan sonra bırak dedi. Büyük ihtimalle sizinkide kısa süreli tedavidir. Ayrıca pıhtılaşma durumunda yanında aspirim içseniz? Danışsanız doktorunuza?Merhaba arkadaslar. Ben daha öncesinde 7 aylık bir ölü doğum gerçekleştirdim. Son 3 aydır adetim düzensizlesti. Bazen hiç olmuyorum bazen oluyorum falan. Bunun üzerine doktora gittim ve testler yapildi. Doktor Polikistik Over Sendromu tanısı koydu. Bu hastalik doğum kontrol hapları ile kontrol altına alınabiliyormus. Fakat bende kan pihti sorunu olmasından dolayı bebeğimi kaybettim. Bu ilaçlar benim için uygun değiller pıhtı atma ihtimalim çok yüksek. Acaba benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi? Doğum kontrol hapı şart mıdır bu hastalık için. Lütfen bı bilgi verin araştırıyorum ama hiç bişey bulamadım aradığım soruya cevap olarak.
İnstagram da bakın satış temsilcisi bulun. Sizi üye yapsın öle kendinize satın alın 350 tl ye alırsınız öbür türlü çok pahalı bn sadece kndime almak için üye oldum whatsap dan o temsilciye atıyom her türlü çok destek oluyor lar zaten sagolsunlarAmin inşAllah.. o dediğiniz koliyi nerden temin edebilirim ?
PCO için gynositol da çok fayda ediyo arkadaslarİnstagram da bakın satış temsilcisi bulun. Sizi üye yapsın öle kendinize satın alın 350 tl ye alırsınız öbür türlü çok pahalı bn sadece kndime almak için üye oldum whatsap dan o temsilciye atıyom her türlü çok destek oluyor lar zaten sagolsunlar
Danisacagim ama doktorumu pek beğenmedim açıkçası yani soru sormaya korkuyor insan kendisine açıklayıcı cevaplar alamiyorum kendisinden. Doktoru değiştirince danisacagim belki faydalı olur teşekkür ederim.Bende dış gebelikten ameliyat geçirdim ağır polilistiklerşm var. Doktorum 1 ay kullan yumurtalarına faydası var dedi. 1 ay kullan sonra bırak dedi. Büyük ihtimalle sizinkide kısa süreli tedavidir. Ayrıca pıhtılaşma durumunda yanında aspirim içseniz? Danışsanız doktorunuza?
İnofolic nası bi ilaç ?
Allah razı olsun amin inşAllah canımm şüphem yok ondan yana ama işte insanın elinde değil hüzne kapılıyorO zaman 5 vakit namaz gibi bu bedduayi edeyim sanaa Rabbim gönlünndekini hayırlı bı şekilde en kısa sürede nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın arattirmasin sizinde inşallahinan umudunu kesme Rabbim layık gördüğü zaman veriyor olmazları oldurtan bunu da yapar
Eczanelerden bulablirmiyiz ?PCO için gynositol da çok fayda ediyo arkadaslar
Bende kullanıyorum ama benim bütün skıntılarım ondon sonra cıktı gibime geliyor yoksa 2020 şubata kadar bseyim yoktu benimki folbiol diye bi hapFolik asit ama aynı zamanda yumurta tembelliğine falan da iyi geliyor diye hatırlıyorum. Yani ben onun için kullanmıştım.
Anladm tşkrlerİnstagram da bakın satış temsilcisi bulun. Sizi üye yapsın öle kendinize satın alın 350 tl ye alırsınız öbür türlü çok pahalı bn sadece kndime almak için üye oldum whatsap dan o temsilciye atıyom her türlü çok destek oluyor lar zaten sagolsunlar
Folbiol çok yüksek bir ilaçBende kullanıyorum ama benim bütün skıntılarım ondon sonra cıktı gibime geliyor yoksa 2020 şubata kadar bseyim yoktu benimki folbiol diye bi hap
Bende kullanıyorum ama benim bütün skıntılarım ondon sonra cıktı gibime geliyor yoksa 2020 şubata kadar bseyim yoktu benimki folbiol diye bi hap
evet eczanelerde var ama heryerde değil.... 1 kutu 2 ay gidiyor kahvaltıdan sonra 1 şase suya katıp içiyorsun ben 2 ay kullandım ama pek fark göremedim umarım sizlere faydası olur...Eczanelerden bulablirmiyiz ?
sanırım kafanız karıştı benim evlendiğimde pco çıktı tedavi gördüm tedavi bitiminin 5 ay sonrası normal yolla gebe kaldım o zaman kullandığım ilaçlar kist yapmadı. fakat 2. çocuk için tedavide kistlerim oluyştu ve kimi doğum kontrol hapı olan yasmin ile gitti ( 1 kutu kullandım ) kimi de kendiliğinden ara kanama ile kayboldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?