Gebeliğe Hazırlık Polikistik Over Sendromu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bekarlıgımdan beri polikistik over ile ugrasıyorum evlenince sürekli adet olmayınca milyonlarca test yapıyodum negatifti. İlaçsız adet olamıyon çocuk istiyon psikoloji çökmüş durum da Winion winalite ped ile tanıştım 3 ay arastrdım 3 ay sonunda rabbim büyük deyip 2 koli istettim ve 3 aydır olmayan adet 10 günlük düzenli kullanımla geldi aylık günü gününe geldi doktora gidiom pcoyum diyom değilsin diyo pedi söyledim o pedi çok duydum herkes memnun dedi . 1 yıl sonun da yeni yere şehire geçtik maddi olarak sıkıntıda idim alamadım yine doktora gidiom pcosun tedavisiz olmaz dediler klomen çatlatma iğnesi ile hamile kaldım düşğk oldu kaybettim yine adet olamıyom yine koli sipariş ettim yine geciken adet 4 gün içinde geldi diğer ay 28. Günde geldi pcolular için gebeliği bırak adetin kendi kendine gelmesi mucize Rabbim inş kucagımızıda sağlıklı hayırlı salih yada yada saliha bi evlatla doldursun hepimizin

Amin inşAllah.. o dediğiniz koliyi nerden temin edebilirim ?

Amin inşAllah öyle beddua başım üstüne
O zaman 5 vakit namaz gibi bu bedduayi edeyim sanaa Rabbim gönlünndekini hayırlı bı şekilde en kısa sürede nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın arattirmasin sizinde inşallah inan umudunu kesme Rabbim layık gördüğü zaman veriyor olmazları oldurtan bunu da yapar

Bende dış gebelikten ameliyat geçirdim ağır polilistiklerşm var. Doktorum 1 ay kullan yumurtalarına faydası var dedi. 1 ay kullan sonra bırak dedi. Büyük ihtimalle sizinkide kısa süreli tedavidir. Ayrıca pıhtılaşma durumunda yanında aspirim içseniz? Danışsanız doktorunuza?

Amin inşAllah.. o dediğiniz koliyi nerden temin edebilirim ?
İnstagram da bakın satış temsilcisi bulun. Sizi üye yapsın öle kendinize satın alın 350 tl ye alırsınız öbür türlü çok pahalı bn sadece kndime almak için üye oldum whatsap dan o temsilciye atıyom her türlü çok destek oluyor lar zaten sagolsunlar

PCO için gynositol da çok fayda ediyo arkadaslar

Danisacagim ama doktorumu pek beğenmedim açıkçası yani soru sormaya korkuyor insan kendisine açıklayıcı cevaplar alamiyorum kendisinden. Doktoru değiştirince danisacagim belki faydalı olur teşekkür ederim.

Allah razı olsun amin inşAllah canımm şüphem yok ondan yana ama işte insanın elinde değil hüzne kapılıyor

Anladm tşkrler

Bende kullanıyorum ama benim bütün skıntılarım ondon sonra cıktı gibime geliyor yoksa 2020 şubata kadar bseyim yoktu benimki folbiol diye bi hap
Folbiol çok yüksek bir ilaç
Onu 4 e bölüp 2 günde bir içmek gerek. Her gün tam 1 tane yutarsanız yan etkisi çok olur

Bende kullanıyorum ama benim bütün skıntılarım ondon sonra cıktı gibime geliyor yoksa 2020 şubata kadar bseyim yoktu benimki folbiol diye bi hap

Ben onu hamileliğimin ilk zamanları kullanmıştım. Benim hamile kalmadan önce kullandığım ilacın adı inofolic combi. Ondan memnundum ben dediğim gibi. Ama herkeste aynı olmaz tabi.

sanırım kafanız karıştı benim evlendiğimde pco çıktı tedavi gördüm tedavi bitiminin 5 ay sonrası normal yolla gebe kaldım o zaman kullandığım ilaçlar kist yapmadı. fakat 2. çocuk için tedavide kistlerim oluyştu ve kimi doğum kontrol hapı olan yasmin ile gitti ( 1 kutu kullandım ) kimi de kendiliğinden ara kanama ile kayboldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…