merhaba iremcim sanırım sanada çatlatma iğnesi vermedi,bana vermedi sadece 19.günde progesteron bakıcam dedi..ne zormuş bu işler:)
merhaba bende pko hastasıyım 4 yıllık evliyim iki kere igne tedavisi gördüm ama sonuç alamadım
şimdi aşılama yaptırmayı düşünüyorum pko olup tedavi olan arkdaşlar bizleri bilgilendirirse sevinirim
kızlar bende pkoluyum ve tek derdim kilo.adetlerim düzenli tüylenme yok.hamile kalanlar sizlerinde adetleriniz düzenlimiydi?
canım benim daetlerim düzenli değildi bazen 2 ay bile olmadığım oluyordu. Merak etme ben şimdi hamileyim ..Allah büyüktür....
çok sevindim cnm.Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.böle hamile kalanları gördükçe çok mutlu oluyorum.bnm tesellimde adetlerimin düzenli olması.adetleri düzenli olanların yumurtlaması da kolay oluomuş die duydum.şu kilolarımı biranevvel verip bende hamile kalabilsem.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
tamam canım cok teşekür ederim bilgilerin için...allah inşallah tez zamanda annelık duygusunu yasatır , saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder sana canım...açelyaakaslan
başka bi doktora daha görün en azından için rahatlar.yumurtalıktaki kistler ilaçla geçiyo büyük bişe değil ama sen yinede başka bi doktora görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?