Polikistik Over Sendromu (Pcos) (Alıntı Yazı)

meraba tubiş ben irem doktorum bana günde 2 tane sabah we akşamları werdi klomeni bittikten sonra tekrar gittim we yumurtalıklarımın geliştiini we bu ay seni hamile bekliorum dedi bakalım bu ayın 17 sinde gidicem we gebelik tetsti yaptırcam onu bekliorum sabırsızlıkla umarım hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

merhaba iremcim sanırım sanada çatlatma iğnesi vermedi,bana vermedi sadece 19.günde progesteron bakıcam dedi..ne zormuş bu işler:)

merhaba iremcim sanırım sanada çatlatma iğnesi vermedi,bana vermedi sadece 19.günde progesteron bakıcam dedi..ne zormuş bu işler:)

evet canım wermedi daha ayın 17sinde gebelik çıkmadıtekrar adet söktürücü werdi ama gerek kalmadı kendiilimden adet oldum yarın tekara gidip kan wericem sanırım yine klomen kullanıcan haklısın çok zor bu işler canım rabbim sabır wersin bize

ben 29 yaşında ve maalesef pko hastasıyım. Ama bu hastalık bebiş sahibi olmamıza engel değil.
benim 3 aylık bir oğlum var. aşılamayla hamile kaldım hemde ilk aşılamada. inanın dua edin. allah isteyen herkese versin.

canım bende pko luydum .ama hamileyim emin ol pko lu olmak hamileliği engel değil.. Rabbim dileyince veriyor işte benim gibi pko lu olsanda.

kızlar bende pkoluyum ve tek derdim kilo.adetlerim düzenli tüylenme yok.hamile kalanlar sizlerinde adetleriniz düzenlimiydi?

canım benim daetlerim düzenli değildi bazen 2 ay bile olmadığım oluyordu. Merak etme ben şimdi hamileyim ..Allah büyüktür....

çok sevindim cnm.Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.böle hamile kalanları gördükçe çok mutlu oluyorum.bnm tesellimde adetlerimin düzenli olması.adetleri düzenli olanların yumurtlaması da kolay oluomuş die duydum.şu kilolarımı biranevvel verip bende hamile kalabilsem.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım Allah Razı olsun. Darısı sana ve tüm isteyen kardeşlerime olsun. Çatlatma iğnesi ile oldu benimki sende deneyebilirsin. Saygılar ...

alm kızlar bende pko luyum.gecen ay klomen kullandım ovıtrelle ıgnesı de oldum yumurtamda catladı ama maalesef olmadı tutturamadık.bu ay yıne klomen kullandım dun gıttım 14.günüm yumurtam 11.5mm olmus dr cok kucuk dedı 2 gün sonra tekrar gıtcem ınsallah yumurtam büyür.
sızce şansım varmı_??

slm kızlar bende pukolu ıdımklomen kullandım menıgın kullandım yumurtalarım hıc cevap vermedı kasımın bırınde laproskopı yaptırdım drılınk yaptı doktor yanı yumurtalarımı deldı doktor ve ben hıc ılacsız adet olmazım bu ay ılk defa kendı kendıme hastalandım ve de tam gununde aralıgın bırınde ınanamadım ve cok mutlu oldum ama benım baska sorunumda var tuplerım de tıkalı ımıs yanı tup bebek yapmam grekıyormus

bende pokoluyum.1,5 yıllık evliyim.aylardır tedavi oluyorum.düzenli olarak glukofen ve progestan kullanıyorum.şimdi de klomene başladım.ayrıca çok tavsiye ettiler soğan kürünüde düzenli bir şekilde yapıyom bakalım hakkımızda hayırlısı...

merhaba hanimlar bendede pco varmis ben bunu yeni ögrendim benim ne adet, düzensizligim,ne kilo problemim nede killanma ,belirtilerim vardi ve kolaycada istedigim zaman hamile kalabiliyorum ama bende hamilelik sirasinda bebeklerimin kalp atislarinin durmasi problemi var tam 5 kez yasadim bunu simdi pco tanisi kondu arkadasin yazmis oldugu gibi metformin adindaki hapi 2ay kulanicam ins sonu hayirli olur hepimiz icin :Saruboceq:

kızlar meraba size bişey sorucam ben geçenlerde doktora gittim ve doktor çok fazla mıktarda polıkıstık overımın oldugunu soyledı.ben spiral kontrolu ıcın gıtmıstım polıkıstık over oldugumu ogrendım daha sonra dogum yaptığım doktora gıttım hormon testlerı yapıldı
Estradiol (E2 Total) sonuç 40
Follikül stimülan hormon (FSH) sonuç 5.66
Luteinizan hormon (LH) sonuç:3.90
testosteron, serbest sonuç 1.10 bu testler yapıldı ve doktorum hormonların normal dedı ve bana ılaç falan yazmadı ama benım kafam karıstı nasıl geccek bu kıstler ılacsız ılerlemezmı dedım bısey olmaz dedı bıde polıkıstık over olan kısı boyle olmaz bu zayıflıkla korkma dedı.adetlerım gecıkıyo gecen ay 5 gun ondan oncekı ayda 10 gun gecıktı doktora soyedım o spıraldende olabılır dedı 5 ay oldu spralı taktıralı zaten onu taktırdıktan sonra butun duzenım bozuldu adetlerım anormallestı vajınal enfeksıyon oldum...kızlar neolur yardımcı olun kafam cok karıstı baska bı doktoramı gıtsem ılacsız gecermı bu kıstler...

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

açelyaakaslan
başka bi doktora daha görün en azından için rahatlar.yumurtalıktaki kistler ilaçla geçiyo büyük bişe değil ama sen yinede başka bi doktora görün.
tamam canım cok teşekür ederim bilgilerin için...allah inşallah tez zamanda annelık duygusunu yasatır , saglıklı hayırlı bır evlat nasıp eder sana canım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…