• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Over Sendromu (Pcos) (Alıntı Yazı)

Bende pkoluyum 2aydır tedavı görüyorum ama bir yumurtam bile yokkkkkkkkkk

bende pokoluyum.1,5 yıllık evliyim.aylardır tedavi oluyorum.düzenli olarak glukofen ve progestan kullanıyorum.şimdi de klomene başladım.ayrıca çok tavsiye ettiler soğan kürünüde düzenli bir şekilde yapıyom bakalım hakkımızda hayırlısı...

canım slm bende sendenım ve ılacsız adet olamıyorum ama ben kac saattır arastıma ıcındeydım cok ıyı bısey buldum bıtkısel macun bende denıycem ılgılenırsen cvp yaz detayları anlatıyım
:emir_bebek:

bebeğimi sağ salim aldım kucağıma şimdi 10 aylık ve uyuyor. Eski günlerim geldi aklıma .Rabbim siteyene versin inş.

çok sevindim cnm.Allah sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.böle hamile kalanları gördükçe çok mutlu oluyorum.bnm tesellimde adetlerimin düzenli olması.adetleri düzenli olanların yumurtlaması da kolay oluomuş die duydum.şu kilolarımı biranevvel verip bende hamile kalabilsem.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar, ben de Pko'luyum :( İstanbul anadolu yakasında, alanında uzman bir doktor arıyorum ama herkes farklı birşey söylüyor. Umut hastanesinde Ümmügülsüm hanıma muayene oldum. Adet düzensizliğimden dolayı rahim duvarımın inceldiğini söyledi. Evleneli 4 ay oldu. Henüz bebek düşünmüyoruz fakat şimdiden tedavi olmak istiyorum. Progestan capsul verdi doktorum, şuan onu kullanıyorum. Daha sonra adetin 3. günü gidip hormon testlerimi yaptıracağım. Ona göre tedavim başlayacak.

kk'da umut hastanesinden şikayeti olan çok kişi olduğunu farkettim. Birinin iyi dediği doktora diğeri kötü diyor.Arkadaşlardan biri ümmügülsüm hanım için 7 aylık bebeğini yanlış bir iğne sonucu kaybettiğini yazmış, bu da beni çok korkuttu. Forumda okuduğum kadarıyla en çok övgü alan doktorlar; umut hastanesinden sevim hanım, Pendik bölge hastanesinde Banu hanım ve Dragos şifa'da Tahir bey. Fakat benim gibi sorunları olan insanların tedavisinde ne kadar etkililer bilmiyorum. Benim için önemli olan Doktorun güler yüzlü olması, iyi karşılaması değil, Benim için önemli olan Beni nasıl uğurlayacağıdır. Benimle açık konuşsun, Para kazanmaktan çok sağlığıma önem versin istiyorum. Sürekli testler yaptırıp ilaçlarla oyalanmak istemiyorum.

Daha önce bu gibi sorunlar yaşayıp bebek sahibi olan arkadaşlar, ya da tedavi sürecinde olup doktorundan memnun olanlar bana da doktor tavsiyesinde bulunurlarsa çok sevinirim.

Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back