canım malesef pkoluyum çok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ilaçsız yumurtalarım büyümüyor.2 ay ara verdim ama biraz dinlenmek istedim sonrada aşılama yaptırırız nasiptede varsa olur...pko zor bi hastalık allah kimseye vermesin...senağlama:Saruboceq:
Allah şifa versin bitanem. a.s. İnşallah doğal yoldan mucize ile gelir bebişin bu dinlenmede. :Saruboceq: :ecrin_bebek: Şeniz
canım malesef pkoluyum çok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:ilaçsız yumurtalarım büyümüyor.2 ay ara verdim ama biraz dinlenmek istedim sonrada aşılama yaptırırız nasiptede varsa olur...pko zor bi hastalık allah kimseye vermesin...senağlama:Saruboceq:
Pco olan arkadaşlar sizin sorununuz benim kankamda da var,Bir de şu ''soğan kürünü ''deneyin dr.İbrahim saraçoğlu'nun sitesinden ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz.Sonuçta doğal bişey,denemekten zarar gelmez.Arkadaşımada tavsiye ettim,sitede güzel bilgiler var,şiddetle öneririm.mrb arkadaşlar ben yeni katıldım bende pco luyum bu konularda banada yardım edin kendinizi üzmeyin ne olur sadece moral gerekiyor by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?