polikistik over sendromlu olup hsg çekilen var mı ?

Hiç korkma ve hiç üzülme açılır olur ki tüplerin tıkalı ise yaptırırsın nice insan var böyle olup hamile kalan baktım hiç tedaviye bile gerek kalmaz inşallah

Hiç korkma ve hiç üzülme açılır olur ki tüplerin tıkalı ise yaptırırsın nice insan var böyle olup hamile kalan baktım hiç tedaviye bile gerek kalmaz inşallah
İnşallah öyle olur. Bende bekliyorum adet olduğumda tekrardan başka bir doktora gideceğim. Senin sıkıntın neydi

İnşallah öyle olur. Bende bekliyorum adet olduğumda tekrardan başka bir doktora gideceğim. Senin sıkıntın neydi
Ben pcosum eşimin değerleri de düşüktü daha 5 aylık evli iken aşılama sonrada tüp bebek yaptirdik geçen sene kimyasal gebelik oldu nasip olmadı yani,şimdi ilkkez devlette üni Hastanesinde tedavimi başladım . Aşılama olacağım yarın

Hadi hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle

İyi olacak güzel düşün emi bak hepimiz sinaniyoruz kardesim Rabbim hepimizin yardımcısı

Güzel olacak herşey inşallah
Amin amin bende bütün kalbimle dua ediyorum sakın kendini üzme emi kafana çok tkama ki stres olmayasin herşeyin yolu var bak konulara kaç kişi amelîyat oluyo ve kendiliğinden gebelik oluyo velevki olmasın tüp bebekle kavusuyor bana demesi kolay değil inan ama evladımız olması için çaba vermemiz lazım kardesim sende bana yaz , seni takip edicem edemiyorum burdan olmuyo neyse

İnşallah siteye yeni üye oldum tam nasıl kullanıldığını bilmiyorum yoksa özelden yazacaktım

Buhara da ilk gitmistim Fatma hanıma . 2 senedir buharada çözüm bulamayınca üni ye geçtim canım
Merabalar yazı üzerinden zaman gecmıs ama inşallah görür cevap verirsiniz bendd hsg çekilcem buharada ve fatma hanımda doktordan memnun musunuz acaba yani yeterince acıklama yapıyor mucevap verirseniz cok mutlu olurum

Merabalar yazı üzerinden zaman gecmıs ama inşallah görür cevap verirsiniz bendd hsg çekilcem buharada ve fatma hanımda doktordan memnun musunuz acaba yani yeterince acıklama yapıyor mucevap verirseniz cok mutlu olurum
Merhaba ne demek tabi cevap veririm . Ben şahsen devam ettirmedim ,üni de hsg çekildim gamze hanımda idim çok memnun kaldım . Şuan da buharada özgür beyin hastasiyim onu da öneririm çok çok iyi bir doktordur

Merhaba ne demek tabi cevap veririm . Ben şahsen devam ettirmedim ,üni de hsg çekildim gamze hanımda idim çok memnun kaldım . Şuan da buharada özgür beyin hastasiyim onu da öneririm çok çok iyi bir doktordur
Anladım fatma hanıma sıra aldım ben şehir dısından gelcem ve hiçbirini tanımıyorum iletişimi falan iyi mi acıkcası onu merak ettım cevap verdıgınız için tesekkurler bu arada

Birde ünide ücretli mi cektınız ve anestezili mi cektınız ayrıca cok sıra oluyor diyorlar sıra cokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…