-
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
Çok şükür sizede nasip olsun en kısa zamanda ❤Ahh sen hamile kalmışsın bile tebrikler
Merhaba bende de polikistik over var hgs çekildim yeni daha nasıl öğrendin hamile kaldığını artı tüplerinde sıkıntı çıktı mı canımBende polikistik overim 30 kasımda hsg çekildim anestezisiz ikinci ayında da gebe kaldım
Hayır tüplerimde sıkıntı çıkmadı hsg sonrası 1 kez adet oldum ve femara kullandım o ay da adet günü test yaptım ve öğrendimMerhaba bende de polikistik over var hgs çekildim yeni daha nasıl öğrendin hamile kaldığını artı tüplerinde sıkıntı çıktı mı canım
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHayır tüplerimde sıkıntı çıkmadı hsg sonrası 1 kez adet oldum ve femara kullandım o ay da adet günü test yaptım ve öğrendim
Böyle olması lazım ilerleyince açık mı kapali mi ya da kapalı ise zaten onunla açmaya çalışıyorlar sanırım . Bende çekildim 10 gün önceArkadaşlar merhaba. Benim de sonucum çıktı verilen sıvı uç kısımlara kadar gelip oradan ilerlemiyormus. Böyle birşey yaşayan var mı?
Benim kapalı o halde. Sizin nasıl çıktı sonuçBöyle olması lazım ilerleyince açık mı kapali mi ya da kapalı ise zaten onunla açmaya çalışıyorlar sanırım . Bende çekildim 10 gün önce
Bende 2 buçuk senedir istiyorum fakat hamile kalamadım rahim filmi çekildim 3 ay klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm fakat sonuç alamadım bu ay aşılamaya geçtik benim için de dua eder misin lütfenCanim bir sene çocuk olmadiysa tuplere bakilmasi gerek. Tüpler spermle yumurtayi buluşduran bir yol. Ora tikaliysa herşey mukemmel de olsa onlar buluşamaz ve dollenme gerçekleşemez. Ben de pcosum. Bem 6 ay femara kullandim. Her ay duzenli adet oldhm ama hamilelik olmadi. En son 7ci ayda 4 tabletle devam ettik. Ocakda. O ay hamile kaldim. Aslinda bu ilaçla hastanin dhrumuna gore 3-8 ay araliğinda tedavi ediliyor. 6 ayi geçen çok aa var bana da tup bebek aşilama denildi. Zate tup bebek merkezine de gittim ilaç kullanarak. Subatda asilamaya karar verdik çok sukur gerek kalmadi. Ilk once kafa rahat olmali. Ikinci bol bol yuruyus, tatliyi hamur işlerini tamamen kes inan başaicaksin. Tup bebek için çok çok acele etmişsin. Zaten her ay hamile kalma şamsi sadece 10-20% arasi. O yuzden her ay sabirla beklemek lazim. Ben 20 ci ayda kaldim. Ve inan gelecek ay aşilama olucam diye kafam acayip rahatti. Bu 20 ayda ilk defa bu kadar rahattim
Canım onu kendi kafamıza göre diyemez doktor görecek ve diyecek size endiselenme kapalı olsa da aciyolar . Nasip olsun yeter kiBenim kapalı o halde. Sizin nasıl çıktı sonuç
Yani kapalı demedi açıkçası ilerlediği yerden sıvı geçmiyor dedi. Hangi yöntemle açıyorlar laparoskopi falan mı yoksa başka yöntemlerde var mı.Canım onu kendi kafamıza göre diyemez doktor görecek ve diyecek size endiselenme kapalı olsa da aciyolar . Nasip olsun yeter ki
Bunu doktorunuza sorun kardeşim öğrenin onlar sizi yönlendirir en güzel şekildeYani kapalı demedi açıkçası ilerlediği yerden sıvı geçmiyor dedi. Hangi yöntemle açıyorlar laparoskopi falan mı yoksa başka yöntemlerde var mı.
Öyle tabi ki dilim hep Allah büyük bir bildiği vardır diyor ama içimin acısı bunu duyduğumdan beri hic geçmiyor. Kafam allak bullak oldu sürekli araştırmaktan her yerde farklı şeyler okumaktan. Birde çevre yok mu ah o çevre. Hicbirseyi bilmeden yok mu çocuk diye soranlar hep onlar yüzünden bu hallere geliyoruz. Ama yine de Allah büyük en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip eder inşallahBunu doktorunuza sorun kardeşim öğrenin onlar sizi yönlendirir en güzel şekildeinşallah endişe hiç etme Allah'ın izni ile ya da başka biseydir sen evhamlaniyosub
Allah hayirli evlatlar nasib etsin InsaAllah. Merak etme herseyin zamani var her kader zamanina esirdir. Tez vakitte alirsin InsaAllah guzel haberiBende 2 buçuk senedir istiyorum fakat hamile kalamadım rahim filmi çekildim 3 ay klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm fakat sonuç alamadım bu ay aşılamaya geçtik benim için de dua eder misin lütfen
Herşeyi göğüsleyen kadın ... Herşeyde eleştirilen yine kadın . Seni o kadar iyi anlıyorum kiÖyle tabi ki dilim hep Allah büyük bir bildiği vardır diyor ama içimin acısı bunu duyduğumdan beri hic geçmiyor. Kafam allak bullak oldu sürekli araştırmaktan her yerde farklı şeyler okumaktan. Birde çevre yok mu ah o çevre. Hicbirseyi bilmeden yok mu çocuk diye soranlar hep onlar yüzünden bu hallere geliyoruz. Ama yine de Allah büyük en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip eder inşallah
Allah büyük ne diyebilirim ki. Sığınacak tek sözüm bu. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis. Bu dünyada da bizim sınavımız buHerşeyi göğüsleyen kadın ... Herşeyde eleştirilen yine kadın . Seni o kadar iyi anlıyorum kiçünkü aynı hengamenin içinde sabırla bekliyoruz kimse bizim derdimizi bilmeden neler yaşadığımızı bilmeden
İyi olacak ben inanıyorum Allah'ın izni ile kavusucaz yavrularımızaAllah büyük ne diyebilirim ki. Sığınacak tek sözüm bu. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis. Bu dünyada da bizim sınavımız bu
İnşallah canım inşallahİyi olacak ben inanıyorum Allah'ın izni ile kavusucaz yavrularımızasende inan
Sen nerdesin bak düzgün bir doktora gir hemen Karalar bağlama emi ve herşeyin çaresi var ve burada konularda ne kadınlar var ,nelerden geçip hamile kalıyorlar .ve asla pes etmiyorlar , senin şuan durumun ne o bile belli değil anladığım kadarıyla .hemen kendine kötüyü çekmeİnşallah canım inşallah
Amin amin Allah razı olsunAllah hayirli evlatlar nasib etsin InsaAllah. Merak etme herseyin zamani var her kader zamanina esirdir. Tez vakitte alirsin InsaAllah guzel haberi
Ben Adana'da yaşıyorum. Aslında doktorum çok iyi muhtemelen ben depresyona girmeyeyim diye tam net söylemedi ama tüplerim tıkalı bu yüzden beni bir ay sonrasi için infertilite bölümüne yönlendirdi. Belki laparoskopi yaparlar dedi. Bende şuan başka bir doktor arayışındayim belki tekrardan rahim filmi cekerlerSen nerdesin bak düzgün bir doktora gir hemen Karalar bağlama emi ve herşeyin çaresi var ve burada konularda ne kadınlar var ,nelerden geçip hamile kalıyorlar .ve asla pes etmiyorlar , senin şuan durumun ne o bile belli değil anladığım kadarıyla .hemen kendine kötüyü çekme