polikistik over sendromlu olup hsg çekilen var mı ?

Arkadaşlar merhaba. Benim de sonucum çıktı verilen sıvı uç kısımlara kadar gelip oradan ilerlemiyormus. Böyle birşey yaşayan var mı?

Bende 2 buçuk senedir istiyorum fakat hamile kalamadım rahim filmi çekildim 3 ay klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm fakat sonuç alamadım bu ay aşılamaya geçtik benim için de dua eder misin lütfen

Canım onu kendi kafamıza göre diyemez doktor görecek ve diyecek size endiselenme kapalı olsa da aciyolar . Nasip olsun yeter ki
Yani kapalı demedi açıkçası ilerlediği yerden sıvı geçmiyor dedi. Hangi yöntemle açıyorlar laparoskopi falan mı yoksa başka yöntemlerde var mı.

Yani kapalı demedi açıkçası ilerlediği yerden sıvı geçmiyor dedi. Hangi yöntemle açıyorlar laparoskopi falan mı yoksa başka yöntemlerde var mı.
Bunu doktorunuza sorun kardeşim öğrenin onlar sizi yönlendirir en güzel şekilde inşallah endişe hiç etme Allah'ın izni ile ya da başka biseydir sen evhamlaniyosub

Bunu doktorunuza sorun kardeşim öğrenin onlar sizi yönlendirir en güzel şekilde inşallah endişe hiç etme Allah'ın izni ile ya da başka biseydir sen evhamlaniyosub
Öyle tabi ki dilim hep Allah büyük bir bildiği vardır diyor ama içimin acısı bunu duyduğumdan beri hic geçmiyor. Kafam allak bullak oldu sürekli araştırmaktan her yerde farklı şeyler okumaktan. Birde çevre yok mu ah o çevre. Hicbirseyi bilmeden yok mu çocuk diye soranlar hep onlar yüzünden bu hallere geliyoruz. Ama yine de Allah büyük en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip eder inşallah

Bende 2 buçuk senedir istiyorum fakat hamile kalamadım rahim filmi çekildim 3 ay klomen ve ovitrelle tedavisi gördüm fakat sonuç alamadım bu ay aşılamaya geçtik benim için de dua eder misin lütfen
Allah hayirli evlatlar nasib etsin InsaAllah. Merak etme herseyin zamani var her kader zamanina esirdir. Tez vakitte alirsin InsaAllah guzel haberi

Herşeyi göğüsleyen kadın ... Herşeyde eleştirilen yine kadın . Seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı hengamenin içinde sabırla bekliyoruz kimse bizim derdimizi bilmeden neler yaşadığımızı bilmeden

Allah büyük ne diyebilirim ki. Sığınacak tek sözüm bu. Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermezmis. Bu dünyada da bizim sınavımız bu

İnşallah canım inşallah
Sen nerdesin bak düzgün bir doktora gir hemen Karalar bağlama emi ve herşeyin çaresi var ve burada konularda ne kadınlar var ,nelerden geçip hamile kalıyorlar .ve asla pes etmiyorlar , senin şuan durumun ne o bile belli değil anladığım kadarıyla .hemen kendine kötüyü çekme

Ben Adana'da yaşıyorum. Aslında doktorum çok iyi muhtemelen ben depresyona girmeyeyim diye tam net söylemedi ama tüplerim tıkalı bu yüzden beni bir ay sonrasi için infertilite bölümüne yönlendirdi. Belki laparoskopi yaparlar dedi. Bende şuan başka bir doktor arayışındayim belki tekrardan rahim filmi cekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…