polikistik over sendromlu olup hsg çekilen var mı ?

Doğru diyorsun canım özelde herşey para zaten hemen aşılama dedi bana şaşırdım bizim tayinimiz çıkacak bu sene eşim asker canım gideceğim yerde iyi bi devlet hastanesi bulup o şekilde ilerlemek istiyorum zaten gidene kadar olursa olur son 5 ayda bu son aylarda da yumurta geliştirici ilaçlarla devam etmeyi planlıyorum benim sıkıntım yumurta oluşmuyor ilaçsız canım adet desen büyük sıkıntım var çok düzensiz. Sende nerden bileceksin canım insan dediğin gibi hemen olur sanıyor zaman kaybı bazı şeyler işte aşılama düşünüyormusun bu ay olmazsa

Merhaba arkadaşlar ,pcos olupp hsg filmi çekilen var mı ?
Cevap vermek için geç kalmış olabilirim canım ama yinede yazayım benim yumurtlama tembelliğim var çarşamba günü 3 gün hsg çekildim. Tüp ve kanallarım da sorun yok sadece kanalların çok ince ve narin yapıda dedi bu sayede film esnasında verdiğimiz sıvı ile genişlemiş oldu dedi.bu film hem bir tedavi hemde film dedi.. Ben de birkaç yerde okumuştum gebe kalma olasılığını arttırıyormuş. Ama film esnasında biraz ağrın ve sancın oluyor biraz dediğim en doruk adet sancısını düşün ama bu bir anda geliyor ilacı verince.. Filmden sonra zar zor üzerimi giydim 1 saat falan sancım oldu ama sonra geçti

öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun inşallah ,Anestezili mi anestezisiz mi cekildiniz? Benim 10 Mart günüm ama çatlatma iğnesi vuruldum bat gunumde o gün test günümde o gün ve hsg günüm de o gün eğer hamileysem ki inşallah Rabbim böyle bir sürpriz nasip eder de bu şekilde nasip olur değilse Anestezili mi bilmiyorum devlet diye

Çok sağol canım.. Anestezisiz oldum 3 gün önce daha çok yeni diye tecrübe etmişken yazayım dedim bende çok stres oldum.. Ben adetim in 5. Günü klomen başladım klomenin bittiği gün film çekildim dün de muayene oldum 15 cm olmuş yumurta çatlama iğnesi vermiycem kendi haline bırakıcam dedi 2 gün sonra çatlar bu haftayı değerlendirin dedi bakalım inşallah nasip olur.. Ben özel Bi hastane çekildim.. Sen yinede sadece teste güvenme kan tahlilide ver emin ol iyice öyle çektir filmini.. Ama filmi çekilmek iyiymiş doktor öyle söyledi kanalları temizliyor bu film dedi.. İnşallah gerek kalmaz canımm benin Allah büyük sancı oluyor ama kişiden kişiye değişiyorum benim ince olduğu için sancı yaptı heralde

Rica ederım canım ben aşılama yaptırdım beklemekten sıkıldığım için sebep bulamıyorlardı adet tarıhımı korkuyla beklıyorum rabbım ısteyen herkese bebek nasıp etsın ınsallah
Amin amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende aşılma + tüp bebek yaptırdım hatta herşey çok olumlu iken ... Nasip olmadı kimyasal gebelik yaşadım o yüzden hsg ve DNA kromozom testi istedi doktor

Amin amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah bende aşılma + tüp bebek yaptırdım hatta herşey çok olumlu iken ... Nasip olmadı kimyasal gebelik yaşadım o yüzden hsg ve DNA kromozom testi istedi doktor
Aslında bıldıgım kadarıyla ilişki 1 yıl deneyen cıftlerde olmuyorsa hsg yanı rahım fılmı once cekılıyor tüpler acık mı kapalı mı dıye cunku tüp tıkalıysa ıstedıgınız tedavıyı yaptırın o zaman bosuna ugrasmaktır acaba neden boyle yaptılar ki onu anlamadım suan canım

Para için ya da doktorum dedi kesin gözüyle olacak diye davranmış . Ama benim bu yaptırdığım aşılama + tüp bebek prof idi ve hocaları idi özelde gittim üni hastannesinde geçmiş özele ama bu yeni gittigim ise öğrencisi o da dedi uğraşmamak için işin içine para girmiş ya da net bakmıştır . Ama ne bileyim ben kendi agzimla hsg yi teklif ettim özelde olduğu halde dedi gerek yok ama sonu husren kardeşim

Canım benım senı cok ıyı anlıyorum sonucta hassas bir dönem yasıyoruz doktorlar bızı nereye cekse oraya yönelıyoruz cunku inanmak ıstıyoruz maalesef ki işin içine para gırınce vicdanlı doktor cok az hayırlsıı dıye dua edıyorum baska caremız de yok

Aynen ve çevrende hiç destek alacağın soracagin kimse yokken tutunacak hani diplomalı bilinçli biri de çıkınca cabası ... Sadece Rabbim bize yani bizlere hayırlı şekilde nasip etsin de merhem olsun

Aynen ve çevrende hiç destek alacağın soracagin kimse yokken tutunacak hani diplomalı bilinçli biri de çıkınca cabası ... Sadece Rabbim bize yani bizlere hayırlı şekilde nasip etsin de merhem olsun
Burda hepımız aynı amaç içindeyız bildiğimiz kadarıyla canım bırbırımıze destek olmaya calısırız üzülme ınsallah Allah hayırlsııyla bızlere de anne olmayı nasip eder

Burda hepımız aynı amaç içindeyız bildiğimiz kadarıyla canım bırbırımıze destek olmaya calısırız üzülme ınsallah Allah hayırlsııyla bızlere de anne olmayı nasip eder
Amin duam hep bizlere çünkü bizi bizden başkası ne hisseder ne de duygularımızı anlar . Rabbim bizlere en huzurlu şekilde kavuşmayi nasip etsin inşallah

Hsg çekilecektim ama c life macunu çok araştırdım herkes memnundu denemek istedim çünkü bulunduğum yerde hsg için 2000 tl istediler pko var benimde.. çok şükür bu ay hamile kaldım
Ay ciddi misin bin masallah o kadar mutlu oluyorum ki . Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah dua et olur mu bize de lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…