Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de ileri derece pko var düşük olmasın diye bi şey yapılmıyor muCanım bende pkoyum 3yıllık evliyim 2 kere femara sayesinde hamile kaldım ama birinden kalbi durdu biride kimyasal oldu ama sonuç olarak ileri derece pko olup hamile kalabildim
Evet kızlar yüreğime su serpin umudum olun
Malesef canim bende pkoluyum klomen avitrelle kullandim 5 ay olmadi
Hsg cekildim ilk ayimdayim gebe kalmadim ve kalmadigim gibi adet gecikmem oldu
Bende de ileri derece pko var düşük olmasın diye bi şey yapılmıyor mu
Evet kızlar yüreğime su serpin umudum olun
Bende polikistlik overim canim evlendikten snra ilk istedigim ay gec dolleneme ile hamile kaldim cok sukur. Ama oncesinde kist oldugu icin bir ay d.kontrol ilaci kullanmistim. Snrasinda 2 sene olmadi ikinci bebisim. Hayit suyu iciyordum hormonlara cok iyi geliyordu. Sonra hsg cekindim cok bunalmistim cunku sonra o ayda hayit suyunu ictm macun almistm oncesinde onu bende yedim esimede yedirdim. Tikaniklik veya yapisiklik yoktu ama hamile kalma orani yukseliyor diye yapabildiklerimi yapayim dedim. Aklima geldikce ictm onlari cok kasmadim olursa olur olmazsa doktora gitmeyecegim demistm. Cok adet sancm vardi bugun olcam.yarin olcam derken hamile oldugumu ogrendim. Darisi senin basina insallah :) sen ne kadardir istiyorsn?Evet kızlar yüreğime su serpin umudum olun
sancı gibi değil de batma gibi ani değil ama sürekli olan bişeyCanim bu nasil bi agri[/QUOT
Allah evladını sana bağışlasın ilk gebeliğin düşükle mi sonuçlandı ben düşük yapıyorum şu an şubttan bu yanadır istiyorum ama kıstım vardı diye dkh kullandımBende polikistlik overim canim evlendikten snra ilk istedigim ay gec dolleneme ile hamile kaldim cok sukur. Ama oncesinde kist oldugu icin bir ay d.kontrol ilaci kullanmistim. Snrasinda 2 sene olmadi ikinci bebisim. Hayit suyu iciyordum hormonlara cok iyi geliyordu. Sonra hsg cekindim cok bunalmistim cunku sonra o ayda hayit suyunu ictm macun almistm oncesinde onu bende yedim esimede yedirdim. Tikaniklik veya yapisiklik yoktu ama hamile kalma orani yukseliyor diye yapabildiklerimi yapayim dedim. Aklima geldikce ictm onlari cok kasmadim olursa olur olmazsa doktora gitmeyecegim demistm. Cok adet sancm vardi bugun olcam.yarin olcam derken hamile oldugumu ogrendim. Darisi senin basina insallah :) sen ne kadardir istiyorsn?
Gebelik testi yap benim de kıstım vardı hep ağrı yapıyordu geçen ayda aynı ağrılar olunca kisttir dedim dikkat etmedim meğersem kıstım erimiş Bebişim varmış bende bu ay hep stres yaptım ilaç kullandım ağır işler yaptım bilseydim bebiştir dikkat etmezmiydim sakın ihmal etmesancı gibi değil de batma gibi ani değil ama sürekli olan bişey
Allah size bağışlasın bende çörek otu bal tarçın yapmayı düşünüyorum bu ay bakalımBen ...
Hafif pko var dediler polip var dediler hic ummadigim anda kaldim.insallah tez vakitte kalirsiniz caninizi sikmayinnsogan kuru icin.