• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olanlar buraya

klomid farklı bı ilaç heradle birçok kişi onu kullanmış bana doktorum. Onu vermedi acaba onami geçsem

Size tam olarak ne icin ilac verildigini bilmiyorum. Ama bende cok fazla yumurtalar olustugu icin hic biri yeterince dollenecek kadar buyumuyodu. Klomid kullandigimde ilk bir ay iki buyuk yumurtam olmustu ama o ay hamile kalamadi. Burda belki hergun iliskiye girmekte rol oynayabilir. Ikinci ay gun asiri iliskiye girdik. Tek bir yumurta olmasina ragmen hamilelik gerceklesti. Herkesin ihtiyaci farkli olabilir. Kimi PKOlu adet goremezken bazilari adet goruyorlar. Doktor ihtiyaciniza gore ilac vermistir.

Size tam olarak ne icin ilac verildigini bilmiyorum. Ama bende cok fazla yumurtalar olustugu icin hic biri yeterince dollenecek kadar buyumuyodu. Klomid kullandigimde ilk bir ay iki buyuk yumurtam olmustu ama o ay hamile kalamadi. Burda belki hergun iliskiye girmekte rol oynayabilir. Ikinci ay gun asiri iliskiye girdik. Tek bir yumurta olmasina ragmen hamilelik gerceklesti. Herkesin ihtiyaci farkli olabilir. Kimi PKOlu adet goremezken bazilari adet goruyorlar. Doktor ihtiyaciniza gore ilac vermistir.
Bende sadece adet düzensizliği var başka sorun yok bende de eşimde yani

Evet canim 4.klomende hamile kaldim pco oldugumdan hem glukofen hem innofolic kullandim klomende 4.ve son oldugu icin 4tane gunde ictim 5 gun boyunca hem kist hem gebelik oldu
Klomen ve glukofen ne icin kullaniliyor, doktor bana da inofolic verdi pcos diyince ama baska birsey demedi

MERHABA kızlar benim 5 cm büyüklüğünde bir kistim var. tam 1 yılda 30 kilo aldım. kilo aldıkça kistim büyümüş büyüdükçe kilo aldım :(( vermesi de şu noktada çok zor

Back