- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Serinyer44
Polikistik över olup hamile kalan bu süreci nasıl geçirenler var acaba ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki şuan hamilemisiniz ve ilaç kullanıyor musunuzBende var
anladım bende ilaç kullanıyorumBen bekarım ama hayıt tohumu kullandım onun için adaçayıyla karıştırıp hergün içtim geçmiş dedi doktor kontrole gidince
Adaçayı hayıt tohumunu öneririm doktoruna konuşup dene istersenanladım bende ilaç kullanıyorum
Nasil hamile kaldınız ilaç kullandınız mıBen şuanda hamileyim![]()
3 aylık süre geçsin onu da kullanicmAdaçayı hayıt tohumunu öneririm doktoruna konuşup dene istersen
Evet canim 4.klomende hamile kaldim pco oldugumdan hem glukofen hem innofolic kullandim klomende 4.ve son oldugu icin 4tane gunde ictim 5 gun boyunca hem kist hem gebelik olduNasil hamile kaldınız ilaç kullandınız mı
Bende suan 2 ci ayimdaym cyclo kullanıyorum 3 ayın sonunda kontrolüm olucak kaç aydiır siz gebelik istiyor dunuzEvet canim 4.klomende hamile kaldim pco oldugumdan hem glukofen hem innofolic kullandim klomende 4.ve son oldugu icin 4tane gunde ictim 5 gun boyunca hem kist hem gebelik oldu
Benim 2 yil surdu 1 tane aylik korunma ignesi vurduktan sonra adetten kesildim adet duzene koyayim derken pco ordan insulin direnci derken glukofenle saat gibi adet olmaya basladim 4.klomenle oldu ve 2 yil surdu son klomendi igneye gecilicekti ben ara vererek gittim igneye hemen gecmemek icinBende suan 2 ci ayimdaym cyclo kullanıyorum 3 ayın sonunda kontrolüm olucak kaç aydiır siz gebelik istiyor dunuz
Anladım bende 2 yıldır uğraşıyorum zor surecler inşallah bende hamirl kalırımBenim 2 yil surdu 1 tane aylik korunma ignesi vurduktan sonra adetten kesildim adet duzene koyayim derken pco ordan insulin direnci derken glukofenle saat gibi adet olmaya basladim 4.klomenle oldu ve 2 yil surdu son klomendi igneye gecilicekti ben ara vererek gittim igneye hemen gecmemek icin
İnşallah hamiş kalırsınızBende de var daha önce femara kullandım doktor yumurtanın geliştiğini söyledi başka tedavi uygulamadı şimdi bekliyorum![]()
klomid farklı bı ilaç heradle birçok kişi onu kullanmış bana doktorum. Onu vermedi acaba onami geçsemBen iki ay klomid kullandim. Ayni zamanda sporada baslamistim birde gebeligim tatile denk gelmisti kafam rahatti.
İnşallah hamiş kalırsınızbende cyclo kullaniuroum
Inşallah canım isteyen herkeze rabbim nasip etsin inşallahpeki sizin adetiniz düzenli mı?
düzensiz benim ama ben ilaç kullanmıyorum doktr vermediÖnceden düzenli idi sonradan düzensiz oldu ama ilaç kullandığından beri duzenli oluyorum siz peki