• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over olanlar buraya

Ben bekarım ama hayıt tohumu kullandım onun için adaçayıyla karıştırıp hergün içtim geçmiş dedi doktor kontrole gidince

Nasil hamile kaldınız ilaç kullandınız mı
Evet canim 4.klomende hamile kaldim pco oldugumdan hem glukofen hem innofolic kullandim klomende 4.ve son oldugu icin 4tane gunde ictim 5 gun boyunca hem kist hem gebelik oldu

Evet canim 4.klomende hamile kaldim pco oldugumdan hem glukofen hem innofolic kullandim klomende 4.ve son oldugu icin 4tane gunde ictim 5 gun boyunca hem kist hem gebelik oldu
Bende suan 2 ci ayimdaym cyclo kullanıyorum 3 ayın sonunda kontrolüm olucak kaç aydiır siz gebelik istiyor dunuz

Bende suan 2 ci ayimdaym cyclo kullanıyorum 3 ayın sonunda kontrolüm olucak kaç aydiır siz gebelik istiyor dunuz
Benim 2 yil surdu 1 tane aylik korunma ignesi vurduktan sonra adetten kesildim adet duzene koyayim derken pco ordan insulin direnci derken glukofenle saat gibi adet olmaya basladim 4.klomenle oldu ve 2 yil surdu son klomendi igneye gecilicekti ben ara vererek gittim igneye hemen gecmemek icin

Benim 2 yil surdu 1 tane aylik korunma ignesi vurduktan sonra adetten kesildim adet duzene koyayim derken pco ordan insulin direnci derken glukofenle saat gibi adet olmaya basladim 4.klomenle oldu ve 2 yil surdu son klomendi igneye gecilicekti ben ara vererek gittim igneye hemen gecmemek icin
Anladım bende 2 yıldır uğraşıyorum zor surecler inşallah bende hamirl kalırım

Bende de var daha önce femara kullandım doktor yumurtanın geliştiğini söyledi başka tedavi uygulamadı şimdi bekliyorum 🤷‍♀️

Önceden düzenli idi sonradan düzensiz oldu ama ilaç kullandığından beri duzenli oluyorum siz peki

Back