Merhaba daha öncede bir kaç kez konu açmıştım bu konu hakkında artık daha da bilinçli geldim çünkü sonunda özel bir doktora gittim ayın başında. Hemen hemen iki senedir evliyim bı senedir istiyoruz olmuyor polikistigim ve adet duzenim yok. Soğan kürü süt maydonoz herşeyi denedim nafile boşuna uğraşıyorum diyip doğruca doktora gittim daha önce devlete gittim verim alamadim o yüzden özele gittim. Dr klasik çatala yatırdı sonra sedyeye aldı 1 yumurtan var o da çatlamış geç kalmışsın ama yolun başındayız seni adet ettirelim adetin 5. Günü klomene başlayalım dedi tarlusal ile adet oldum 5. Gün klomene başladım 12. Gün muayeneye gittim iki tane sağlıklı yeterince büyük yumurta oluşmuş klomen işe yaradı rahim duvar kalınlığı 11 cm çok iyi hemen iğne vuruyoruz dedi Otriville vurdu iki gün önce.uc gün boyunca ilişki dedi ağrı kesici içme ağır kaldırma dedi şimdi sorum şu iğneden beri sol kasigimda ayakta kaldıkça kopup gitme gibi his var sancı yapiyor tuvalete gittiğimde de oksururken karnımı tutma isteğim var istemsizce aşırı hassaslasti sol kasık üç gündür de ilişkiye giriyoruz eşimle bunu yaşayan var mı ayakta duramıyorum ağrı var orda doktorda çok umut verici konuştu senin çocuğun olcak inşallah bayramdan sonra müjdeli haberi alicaz dedi ama ya alamazsak endişeleniyorum