polikistik over ile ilgili

adetlerin normal mi peki?yani ne kadar sürüyo uzamıyo dimi adetli günlerin?düzenli olarak her ay adet oluyo musun?
evet bekar olunca da pek önem vermiyorlar ama gene de bi doktora gitmedim bi kaç doktora gittim hepsi aynı şeyi söyleyince bi şey yok diye düşündüm önemsemedim

adetlerim düzensizdi 8-9 ay olmadığımı bilirim müdahele etmezsem..ama çok şükür aslan pençesi otu sayesinde en azında 1,5 ayda bir oluyorum tabi düzenli içsem zamanında bile olabilirm..
geçen cumartesi adet oldum bugün bitti normal yani ne uzun sürer ne de kısa...hep böyleydi zaten..ama bu kür miktarını falanda normale döndürdü..
bence sen önce bi iki kür şeklinde soğan suyu yap..sonra bir ay ara ver aslan pençesine başla ben öyle yapmıştım..soğan kistleri yok ediyor. aslan pençesi hormonları düzenliyor..

Son düzenleme:

ay o hormonların düzelmesine çok ihtiyacım var ya eğer biraz daha tüylerim çıkarsa sonum ne olacak hiç düşünmek bile istemiyorum
senin maşallah çok güzel düzene girmiş
soğan suyunu sen nasıl kullandın?bu forumda biraz araştırma yaptım da bazıları adetin son günü başla bazıları da bi hafta sonra başla diyolar kafam karıştı :44::44:

en iyi dönem adetinin bitişini takip eden 3.gün başla 15 gün sabah akşam aç karnına, her defasında taze olarak yap iç..
15 gün bitti ya adet olsan da olmasan da bu sürede, diğer adet tarihine 10 gün kala yap hesaplayıp bir ay olarak..
ben çok düzenli yapmadım aslına bakarsan soğanı, en son yaptığımda sanırım bir kaç gün sonra adet olunca bırakmıstım.
ama benim için aslan pençesi bir numara onda şifayı buldum çünkü
belli olmaz belki de sana soğan suyu iyi gelecek..kişiden kişiye değişiyor..

evet kişiden kişiye göre değişiyo herkesin yapısı farklı sonuçta.
önce bi soğan suyunu deneyim de ondan sonra senin dediğin aslan pençesiyle hayıt suyunu deneyecem bakalım hangisi daha iyi gelecek.

Merhabalar ben de pcos hastasıyımm. soğan suyunun bi yan etkisi var mı? hiç duydunuzmu? daha yeni öğrendim pcos olduğumu. o dk haplarına bağımlı kalmak istemiyorum 17 yaşındayım ama soğan suyundan da biraz ürküyorum açıkçası biraz pimpirikliyim de :18: size sorum bi tavsiyeniz varmı? cevap verirseniz teşekkür ederiim. Allah herkese acil şifalar versin.

inanın ben de bilmiyorum ama bi yan etkisi olacağını sanmıyorum.bunu bi çok kişi deniyor ve hatta herkes çok memnun ve çok faydası olduğunu söylüyorlar.sonuçta hiç bi katkı maddesi yok tamamen doğal bişi.
amin canım Rabbim herkese şifasını versin

Pcos konusunda benim de kendime göre deneyimlerim var, paylaşmak istedim. 5-6 yıldır pcos olduğumu biliyorum. Zaten bizim ailemizde genetik bir durum.

En önemli etken stres. Daha evli değilsin, ortada bir şey yok bebek için endişeleniyorsun. Dur bi, önce kendi sağlığın sonra bebek falan. Hem ne ölümcül ne de kötücül bir hastalık. Allah'a şükür tedavisi var. Umutsuz bir durum yok ortada.

Dk haplarına bağımlı kalmak diye bir şey yok. Ben 1 yıl kullandım, bir ara da 6 ay, arada birkaç defa da 1-2 aylık kullanımlarım oldu. 2 yıldır hiç kullanmıyorum. Hormon seviyem düzenlendiği için doktorum tavsiye etmedi. 3-5 gün gecikiyor ama her ay oluyorum sonuçta.

Bir ara 3 ay soğan suyu kullandım, bizim ailede her pcoslunun hamile kalma sebebidir aynı zamanda. Soğan suyuna güvenebilirsiniz. Mesela civam perçemi,aslan pençesi, ve adaçayını üçlü olarak da ayrı ayrı da çok kullandım ama adet düzenlemede faydasını görmedim. Ama hormonlarıma etki etmiş olabilir tabi.

Sakın telaş yapmayın, evlenmeden önce dk hapı ile korunsam pcosuma daha mı iyi etki eder diye doktoruma danıştım. Aldığım cevap hayata bakışıma çok etki etti. Doktorum 'Şimdiden böyle tereddütlere kapılma, bu bir yerde kısmet işi, kendini şimdiden strese sokmana gerek yok. Çocuk istemiyorsan korun, aman çocuğum olmaz diye düşünme.' dedi. Gerçekten öyle olduğuna kanaat getirdim ben de. Kısmet sonuçta ve Allah verir ancak evladı. Gelmemiş günlerin stresine girmeye gerek yok.

Çok uzun yazdım ama böyle umutsuz konuşmalar görünce de dayanamadım

teşekkür ederiiim benim midem biraz rahatsız da o yüzden sormuştum ama tabi neticede soğan doğal kesin içinde mide için iyi gelen bişeyler vardır bi de benim yadırgadığım şu doktorların çoğunun soğanı hor görmesi. çoğu doktorun cevabı '' soğanı tavsiye etmiyorum çünkü bilimsel bi yanı yok'' bir maddenin insanı iyileştirmesi için illa bilimsel olması mı lazım ne kadar saçma. zaten verdikleri haplar da birer vesile sonuçta şifayı da evladı da veren ALLAH alan ALLAH. biz yeterki bu zor durumlarda isyan etmeyelim dua edelim Rabbim o zaman herkese şifa veriiir. :13: :)) Haydin sağlıcakla

evet canım çok doğru demişsin veren de Allah alan da Allah.doktorlar genelde bilimselliğe daha da yatkındırlar.çünkü bilimselliğin dışındaki şeylere pek inanmazlar onlar
derdin dermanı Rabbim'dir.biz yeter ki hayırlısıyla istemesini bilelim.
hem ilaçların yararından çok zararları da olabiliyo o yüzden artık ilaç kullanmaya bile çekinir oldum her doktor kendine göre ilaç veriyo.bi rahatsızlıktan doktora gitsen bi ilaç verir.aynı rahatsızlıktan başka bi doktora gitsen farklı bi ilaç verir.artık doktorları anlamak çok zor :44::44:

yazdığınız için çok teşekkür ederim.ben biraz evhamlıyımdır galiba o yüzden hemen stres yaptım.bi de ben çocukları çok severim çok da korkarım çocuk sahibi olamayacağım diye.burda pko olanların yazılanları okuyunca korktum biraz açıkçası.ama bi tarftan da umutlandım.çünkü hem sevinen de var üzülen de var.dediğiniz gibi kısmet sonuçta veren de alan da Rabbim.
soğan suyunu bi çok kişi tavsiye ediyo mutlaka uygulayacağım.şu an çıkmayan test sonuçlarım var onları da bekliyorum.perşembe günü gidip konuşacam doktorla.umarım her şey zamanla yoluna girer.

bir şey oldumu Allah'ın izniyle olur. İnsan ilk zamanlar evhamlanıyor tabii, ben de buralarda pcoslu ve çocuk sahibi olamayanların yazılarını okuyup acabalara düşerdim. Ama ailemde canlı örnekler var, çok şükür hepsini 2-3 çocuğu olmuş. Soğan tabii ki şifadır, bilimsel veri yok desin doktorlar, ama o ilaçların kimyasal yapı temelleri de zaten doğa değil mi? Üstelik soğan suyu bağışıklık sistemine çok faydalı, grip olunca bile annem kaynatır. Çok şifası var, inşallah bizlere de şifası olur.

ben de doktor olmak istiyorum ama öyle hiçbişey açıklamadan sadece ilaç verip gönderenlerden değil :)

evet her şey Allah'ın izniyle olur o yüzden bol bol dua ediyorum.Rabbim bizler için hayırlısını verir inşallah
daha önce böyle bi durumla karşılaşmadığım için nedir ne değildir nasıl çözüm bulunur yada çözümü var mı bilemedim.bi de biraz burda yazılanları okuyunca sanırım etkilendim.bi de insanoğlu hep olumsuzlukları görür hiç iyi şeyleri görmez belki de ben de birden o olumsuzlukları gördüm :26::26:
ilaçlar zaten bildiğim kadarıyla doğal bitkilerden yola çıkılarak yapılmış diye biliyorum.zamanla içindeki kimyasal özellikler arttığı için zaten bi yere iyi gelirken diğer bölgemizin kimyasını bozuyo artık.o yüzden ilaç içmek de istemiyorum ama bakalım yarın gidecem doktora tüm test sonuçlarıma göre değerlendirecek doktor.umarım güzel haberler verir
böyle sizden de güzel şeyler duyunca biraz daha moralim yerine geldi tşk ederim ilgilendiğiniz için

arkadaşlar benim on yıldır boynumda küçük bir yerde ve çenemde tüy var, ben normal zannediyordum burda bir arkadaş hormonal bozukluk veya polikistik over olabilir dedi, eğer öyleyse 10 yıldır mı var bu bende.

arkadaşlar benim on yıldır boynumda küçük bir yerde ve çenemde tüy var, ben normal zannediyordum burda bir arkadaş hormonal bozukluk veya polikistik over olabilir dedi, eğer öyleyse 10 yıldır mı var bu bende.

eğer tüylenme sorunun varsa hormonal bozukluktan olabilir.genelde tüylenme sorununda polikistik over derler.
en iyi sonucu almak için adetinin 3.günü doktora git ve test yaptır ultrasona baktır.

hangi bölüme gideceğim iç hastalıkları mı yapıyor hormon testini

peki ilk gittiğimizde jinokolojik muayene yapılıyor mu ultrasonu karından mı çekiyor sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…