- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
- Konu Sahibi sosyolog34
meraba kızlar.ben 2 senedir adet düzensizliği yaşıyorum.adetim düzensizleştiğini görünce doktora gittim.bana küçük küçük kistler olduğunu ama önemli olmadığını söyledi.adet söktürücü ve düzenleyici ilaç yazıp gönderdi.ilaçları düzenli kullandığımda sorun yoktu ama ilaçları bırakınca tekrar adetlerim düzensizleşmeye başladı.bu defa başka doktora gittim ve o da aynı şekilde hiç bi şey yok her şey normal gözüküyor dedi ilaç verdi ve şimdilik kullan bakalım dedi.bir süre kullandım ve ilacı bırakınca tekrar adetlerim düzensizleşti.
her iki doktor da sadece ultrasonla baktı kan tahliline bile gerek görmediler
ptesi gecesi adet oldum daha önceden de tüylenme sorunum olduğu için artık dayanamadım başka bi doktora gittim.bugün adetimin 3.günü olduğu için sonuçlar çok net çıktı ve polikistik over çıktı bende öğrendiğimden beri moralim alt üstü oldu ya.çok bilgi sahibi olmasam da pko olması yeterince üzdü beni
bu polikistik over benim hayatım boyunca devam mı edecek hiç bitmeyecek mi yani nasıl bi hastalıktır tedavisi nedir bunun.çocuk sahibi olmayı daha da zorlaştırıyormuş ya en korktuğum o zaten çocuk sahibi olamayacak mıyım ben
lütfen bilenler yardımcı olsun bana.
her iki doktor da sadece ultrasonla baktı kan tahliline bile gerek görmediler
ptesi gecesi adet oldum daha önceden de tüylenme sorunum olduğu için artık dayanamadım başka bi doktora gittim.bugün adetimin 3.günü olduğu için sonuçlar çok net çıktı ve polikistik over çıktı bende öğrendiğimden beri moralim alt üstü oldu ya.çok bilgi sahibi olmasam da pko olması yeterince üzdü beni
bu polikistik over benim hayatım boyunca devam mı edecek hiç bitmeyecek mi yani nasıl bi hastalıktır tedavisi nedir bunun.çocuk sahibi olmayı daha da zorlaştırıyormuş ya en korktuğum o zaten çocuk sahibi olamayacak mıyım ben
lütfen bilenler yardımcı olsun bana.