polikistik over 'ı olan arkadaşlar bakınız lütfen...

Sahra_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
213
76
73
Merhaba arkadaşlar çok uzun süredir burayı takip ediyorum. Eşimle 9 aydır bebek istiyorduk. Buraları okuya okuya denemediğim soğan suyu kullanmadığım hayıt tohumu ada çayı bitkisel kürler kalmadı... :) stres olmamanın ne kadar etkili olduğunu gördüm. İlk reng olduğum günden beri polikistik over ile uğraşıyorum. Doktorlar tedavi olmadan çocuk sahibi olamayacağımı söylediler. Ne kadar üzülüp ağladım.. İnanın hastalıklar falan insanın psikolojisi kdr çok etkilemiyor. Şuan Allah'ın izni ile 5 haftalık hamileyim. Ve hiçbir şey kullanmadan oldu. Rahat olmak önemli olan kendinizi bırakınca herşey çok kolay oluyor. Stres olmamak gerek lütfen kendinizi kasmayın sadece dua edin inanın dualar ilk tedavi bence Allah herkesin yardımcısı olsun.. isteyen herkese nasib etsin inşaallah..

Reactions: eli

Yazını yeni gördüm.Öncelikle bebeğin hayırlı olsun.Bende pko luyum denemediğim bir şey kalmadı.Rahat ol diyorsunya işte ah onu bi becerebilsem keşke 😔

Kizlar ben cok rahhatim ama gene yok gene yok.... hicbisey kullanmadigin bir donemde mi hamile kaldin ebrus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağsalim al kucağına cnm ..
darısı basımıza insallahhh ..

Kizlar ben cok rahhatim ama gene yok gene yok.... hicbisey kullanmadigin bir donemde mi hamile kaldin ebrus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bişey kullanmadığımda dönemde hamile kaldım tabi kiloda çok önemli pkoda biliyorsunuz

Merabalar bende pko luyum 7aydr cocuk istiyoruz 6 aydr calstgm hastanede muayene oluyorum 6ay sonra pko oldugunu soledi doktorum doktroru degstrdm 1 aydrda özele gdyorum bugun 1hafta gecti adetim dun kanda hcg baktrdm 0.553 yani negatif ckti bugun muayeneye geldm tekrar doktorum 1 tane yumurtan olusmus ama catlamamiş dedi tarlusal werdi adetlyken gel dedi klomene baslicagmizi soledi bu olusan yumurta catlarmi acab ilaci kullanmakta endiselyim yardmci olabilecek olan warmi

ben 30 yaşındayım ve 55 kiloyum bana da kilo vermem gerektiğini söylediler allah aşkına daha nasıl kilo vereyim

kilo vermeden hamile kalmak pkoda zaten çok zor doktorum bana kilolu olsan zordu dedi çünkü bence hemen zayıflayın tatlıyı ve ekmeği bırakın bol su salata :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…