Merhaba doktor imkansız demiş Allah size bir şekilde nasip etmiş ve aldirmissiniz ... Bişey diyemiyorum cidden . Bulup bulmamazliktan gelmek gibi birşey buMerhaba herkese ben yeni üyeyim, polikistik over hastalığım olduğunu geçen sene öğrendim henüz 21 yaşındayım özel bi hastaneye gittim doktorum bana tüp bebek olmadan zor dedi onun verdiği rahatlıkla nişanlımla 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyorum şubat ayında ilişkiye girdik flo diye bir uygulama var ertesi gün baktığımda ilişkiye girdiğim gün o tarihte yumurtlama günü olarak gözüküyordu. Amann zaten olamıyorum dedim aradan 1 hafta geçti mide bulantım basla ve öyle kasık ağrım oldu ki anlatamam adet olcam diye pedle geziyordum göğüslerim şişti mide bulantısı dediğim günde 1 dk süren bir bulantı psikolojik dedim hep burda yorumları okuyorum o sıra tabi. Test aldım pozitif çıktı dünyalar basıma yıkıldı bi yandan çocuğum olabiliyormuş diye çok mutluyum tabi durumu nişanlımla paylaştım hemen aldırmamız lazım dedi nankör, neyse ben 4 gün boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim bugün konyada bi kliniğe gittik aldırmak için 2 odalı bir klinikti doktor işleme basladı fakat bana iğne vurmadı lokal olarak anlaşmıştım bin tl ödedik o heyecanla gerginlikle soramadım. Yemin ederim hayatımın en acılı 3 dakikasını yaşadım ciğerlerim yırtıldı bağırmaktan bu kadar acılı bi işlem olamaz şimdi oraya dava açacağım beni uyuşturmadıkları için psikolojik travma yaşıyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Lokal vakumlama tekniğinde böyle acı yaşayan ? Ve bu durumda tekrardan hamile kalabilen ?
Onlardan biri de benim 2 senelik evliyim ve tedavi üstüne tedavi birkere kimyasal gebe kaldım o da sürmedi bile bunları görünce sinirlerim bozuluyor ...Durumunuzu bilmiyorum ama size doktor demiş. çocuğunuzun olması zor diye. olduğu halde aldırmışsınız. Bende de pko var 3 . Çocuğuma hamileyim. Çoğu kişi pkoda tüp bebek ile hamile kalıyor. Pko herkeste farklı oluyor. Zaten nişanlınmış gidip bir imza atsaydınız şimdi bunlarla uğraşmazdınız.
Çok haklısın. Allah nasip etmiş. Nişanlı oldukları halde gidip aldırmak nasıl bir iş anlamıyorum. Sonuçta zaten evleneceksiniz. Erkene alsaydınız ne olacaktı.Onlardan biri de benim 2 senelik evliyim ve tedavi üstüne tedavi birkere kimyasal gebe kaldım o da sürmedi bile bunları görünce sinirlerim bozuluyor ...
Allah razı olsunÇok haklısın. Allah nasip etmiş. Nişanlı oldukları halde gidip aldırmak nasıl bir iş anlamıyorum. Sonuçta zaten evleneceksiniz. Erkene alsaydınız ne olacaktı.
inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız. Bu stresli günlerinizi unutursunuz
Amin çok teşekkürler Allah razı olsun.Allah razı olsunrabbim bana ve bekleyen herkese , evlat hasreti ile analık özlemi ile yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim rabbim sizinde evlatlarınızı sizlere bağışlasın
Nişanlım battı maddi durumumuz olsa zaten evleneceğiz kürtaj paramı nişan yüzüğümü satıp verdim. Kadının en büyük düşmanı kadın derler ya en büyük örneğisiniz benim hakkımda ne diyor ve düşünüyorsanız iyi kötü allah fazlasını size yaşatsın beni o zaman anlarsınız.Sen Rabbinin verdiği canı al sonra tekrar hamile kalabilir miyim de , denilebilecek bir çok şey var ama bu mübarek akşam neyse.. Allah affetsin.
Çok haklısınız nedenini yukarıda anlattım okursanız bana hak verirsiniz sizdeDurumunuzu bilmiyorum ama size doktor demiş. çocuğunuzun olması zor diye. olduğu halde aldırmışsınız. Bende de pko var 3 . Çocuğuma hamileyim. Çoğu kişi pkoda tüp bebek ile hamile kalıyor. Pko herkeste farklı oluyor. Zaten nişanlınmış gidip bir imza atsaydınız şimdi bunlarla uğraşmazdınız.
Maddi durumumuz olsa zaten evlenecektik allah en kısa sürede size de evlat nasip etsin insallahOnlardan biri de benim 2 senelik evliyim ve tedavi üstüne tedavi birkere kimyasal gebe kaldım o da sürmedi bile bunları görünce sinirlerim bozuluyor ...
Beddua keşke etmeseniz ... İçiniz yanabilir ama inanın yarın hiç çocuğunuz olmayabilir ve o zaman çok pişman olmuş olma ihtimaliniz yüksekNişanlım battı maddi durumumuz olsa zaten evleneceğiz kürtaj paramı nişan yüzüğümü satıp verdim. Kadının en büyük düşmanı kadın derler ya en büyük örneğisiniz benim hakkımda ne diyor ve düşünüyorsanız iyi kötü allah fazlasını size yaşatsın beni o zaman anlarsınız.
Demem şu ki benim üzüldüğüm hem doktorun imkansız demesi hemde aldirmaniz ... Belki sizden büyüğüm belki aynı ama bir kardesiniz ablanız olarak söylüyorum o çocuk yaşasaydı bir şekilde ekmeği olurdu yiyecek biz inanın evladımız olsun diye neler yaşıyoruz rabbim size yaşatmasın bizim yaşadıklarımızı inanın hiç kolay değil ,hayatım boyu bazı şeyleri gördüm ve yaşadım ama bu çok zor ...Maddi durumumuz olsa zaten evlenecektik allah en kısa sürede size de evlat nasip etsin insallah
Ben beddua değil benim hakkımda beni nasıl kınıyorsa allah aynısını basına versin diye dua ediyorum gecenin bu saati mesajları okudum pişman oldum hıçkıra hıçkıra ağlıyorumBeddua keşke etmeseniz ... İçiniz yanabilir ama inanın yarın hiç çocuğunuz olmayabilir ve o zaman çok pişman olmuş olma ihtimaliniz yüksek
Ağlama hayır . Kimse inan sana kötü söz söylemek için yazmadı bende seni kirdiysam incittiysem hakkını helal et . Ama inan pcos olup ne zorluklar yıllarca çocuğu olmayan ve bunun inan o kadar çok zorluğu var ki kardeşim . Haklisindir ama kalbin kırılır incinirsin birşeyde demek istemiyorum hicbisey çocukluksuzluk kadar zor değil evlat isteyen insan içinBen beddua değil benim hakkımda beni nasıl kınıyorsa allah aynısını basına versin diye dua ediyorum gecenin bu saati mesajları okudum pişman oldum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
İnşallah ilerde pişman olmazsınız.Çok haklısınız nedenini yukarıda anlattım okursanız bana hak verirsiniz
Konu sahibi pasif olmuş ,kendisi mi yaptı acaba yoksa şikayet sonucu mu oluyo bu pasiflik ben bilmiyorum. Kötü niyetli kimse yazmadı kendisine büyük hata aldirmasi o yüzden yazıldıİnşallah ilerde pişman olmazsınız.
Valla bende fazla anlamam. Ama bir arkadaşa bedua gibi birşey yazmıştı. Onun için ceza almış olabilir. Bence şimdiden çok pişman ama,artık giden hiçbirşey geri gelmiyor maalesef. Ben konuyu okuduğumdan beri çok üzülüyorum. Allah yardımcısı olsun.Konu sahibi pasif olmuş ,kendisi mi yaptı acaba yoksa şikayet sonucu mu oluyo bu pasiflik ben bilmiyorum. Kötü niyetli kimse yazmadı kendisine büyük hata aldirmasi o yüzden yazıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?