Merhaba herkese ben yeni üyeyim, polikistik over hastalığım olduğunu geçen sene öğrendim henüz 21 yaşındayım özel bi hastaneye gittim doktorum bana
tüp bebek olmadan zor dedi onun verdiği rahatlıkla nişanlımla 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyorum şubat ayında ilişkiye girdik flo diye bir uygulama var ertesi gün baktığımda ilişkiye girdiğim gün o tarihte yumurtlama günü olarak gözüküyordu. Amann zaten olamıyorum dedim aradan 1 hafta geçti mide bulantım basla ve öyle kasık ağrım oldu ki anlatamam adet olcam diye pedle geziyordum göğüslerim şişti mide bulantısı dediğim günde 1 dk süren bir bulantı psikolojik dedim hep burda yorumları okuyorum o sıra tabi. Test aldım pozitif çıktı dünyalar basıma yıkıldı bi yandan çocuğum olabiliyormuş diye çok mutluyum tabi durumu nişanlımla paylaştım hemen aldırmamız lazım dedi nankör, neyse ben 4 gün boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim bugün konyada bi kliniğe gittik aldırmak için 2 odalı bir klinikti doktor işleme basladı fakat bana iğne vurmadı lokal olarak anlaşmıştım bin tl ödedik o heyecanla gerginlikle soramadım. Yemin ederim hayatımın en acılı 3 dakikasını yaşadım ciğerlerim yırtıldı bağırmaktan bu kadar acılı bi işlem olamaz şimdi oraya dava açacağım beni uyuşturmadıkları için psikolojik travma yaşıyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Lokal vakumlama tekniğinde böyle acı yaşayan ? Ve bu durumda tekrardan hamile kalabilen ?