• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over hastasıyım doktor imkansız dedi hamile kaldım

Yaşadığım acıları bir ben bir Allah bilir burada Allahın adını ağzına alıp bana kötü söz eden kim varsa ona havale ediyorum umarım aynı durumda birgün siz olur burada çare ararken teselli ararken böyle linç yersin ve emin ol benim iman kuvvetim senden fazladır kimsenin içini bilemezsin yazıklar olsun acılı günlerimde benim yarama tuz bastığın için!
Tamamda bacım sen hatayı baştan helalin olmayan biriyle ilişkiye girerek yapmışsın nışanlın olabilir ama nikahlın değil keşke bu konularda biraz sabırlı olup herşeyi yerinde ve zamanında yaşasanızda sonradan bu kadar üzülmek zorunda kalmasanız Rabbim affetsin ne diyelim

Nişanlım battı maddi durumumuz olsa zaten evleneceğiz kürtaj paramı nişan yüzüğümü satıp verdim. Kadının en büyük düşmanı kadın derler ya en büyük örneğisiniz benim hakkımda ne diyor ve düşünüyorsanız iyi kötü allah fazlasını size yaşatsın beni o zaman anlarsınız.
Her ne olursa olsun bir cana kıymaya değer mi ? 3 yıllık evliyim 1 kimyasalın önceden, bir düşüğüm şuan var. 2 günde bir hastanelerde yavrum yaşasın diye uğraşıyorum ihtimali düşükle.. İlerde böyle bir sürece girdiğinizde daha iyi anlarsın. ( Ki böylesi daha zor Allah kimseye yaşatmasın şuan bana beddua eden sana bile) İman kuvvetin madem çok güçlü otur kafanı ey düşün o zaman ne demek istediğimi anlarsın. İnsan çok sonra anlıyor. Olayı hemen kadınlığa bağla. Madem fikir istiyorsun niye her görüşe açık değilsin.

Çok haklısın. Allah nasip etmiş. Nişanlı oldukları halde gidip aldırmak nasıl bir iş anlamıyorum. Sonuçta zaten evleneceksiniz. Erkene alsaydınız ne olacaktı.
inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız. Bu stresli günlerinizi unutursunuz 🤲
Nişanlı değildi bence sevgilisi idi
Tepki çekmemek için nişanlım diyor
21 yasında nişanlı olacağını sanmam

Şaka mı? Hiç bir doktor imkansız diye bir şey söylemez bende var aynı durum öyle olsa bana derdi 4 doktor değiştirdim hiç biride tüp bebeğe gitmen gerek demedi. Burada ben dahil bebek için kaç kişi uğraşıyor veya düşük tehlikesi ile kalbi ağzında atıyor siz sorumsuzluğunuzun bedelini millete kesiyorsunuz. İmanım şöyle böyle cevap atmışsınız birde nikahsız ilişkiye girip çocuk aldırmak imanın, İslamın hangi bölümünde var acaba banada bir açıklayında öğrenelim. Millete beddua edeceğinize kendi günahıza sorumsuzluğununuza bakın geleceğinizi düşünün. Bu arada bana yüzüğümü sattırıp sonra kürtaja sokan nişanlım olsa cehennemin dibine kadar yolu olurdu. 😉

Yaşadığım acıları bir ben bir Allah bilir burada Allahın adını ağzına alıp bana kötü söz eden kim varsa ona havale ediyorum umarım aynı durumda birgün siz olur burada çare ararken teselli ararken böyle linç yersin ve emin ol benim iman kuvvetim senden fazladır kimsenin içini bilemezsin yazıklar olsun acılı günlerimde benim yarama tuz bastığın için!
İmandan bahsedip nişanlımdan hamile kaldım diyosun o kadar imanlıysan nikahın olmadan nasıl çocuk sahibi olabiliyosun? Yada o kadar imanlıysan nasıl kıyabiliyosun? Sonuçta ikiside bizim dinimizde yasaklı değil mi? Yanlış anlama kınadığımdan değil senin kıyaslamandan ötürü söylüyorum herkese benim imanım senden yüksek diyebiliyosun ya dinine bağlı olsan gerek? Ve beddua etmen? Yıllarca çocuk sahibi olamayan insan var burda senin bu yazdığını görüp Allahım ona verdin bana vermiyorsun diyen insanlar üzülüyor senin attığını acı çeke çeke arayanlar var. Yaşının verdiği cahilliğe veriyorum. Tepkiler normal ama senin bedduan yanlış. Kaldıramıyosan girme kimseyi günaha sokma bence.

Yazmayım dedim de bildirim geldikçe durmadım ben bu konunun gerçek olduğuna inanmıyorum dediğiniz gibi imandan bahsedip konuşma tarzı bedduası ne bileyim hiç bişeyi inandırıcı gelmiyor

Öncelikle geçmiş olsun. 22 yaşınızda zor bir sınav veriyorsunuz. kendinize sizi doğru yönlendirecek, iyi bir jinekolog bulun. Polikistik over semptomunda hamile kalmak zordur, imkansız değildir. Kürtaj sonrasında rahimde yapışıklıklar oluyor. Hamilelik yeniden zorlaşıyor ama imkansız değil. Doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgi edinin. Doğum kontrol hapı ya da prezervatif kullanın. Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir. Beden sizin bedeniniz. Dünyaya getireceğiniz bebeğin sorumluluğunu siz üstleneceksiniz. Kimsenin size ahlak bekçiliği yapmasına izin vermeyin. Allah’ın adalet sistemine aklımız ermez. Hayatımızın gidişatı günaj sevap çetelesiyle işlemiyor. Öyle olsa bir sürü sanatçı var. Evlenmeden önce sayısız ilişki yaşıyorlar, sonra çoluk çocuğa karışıyorlar. Kürtajla bir cana son vermeniz tabii ki kötü ama bir gün birinden aldığını dua belki hamile kalmanıza sebep olacak. Siz kendinizi ve şartlarınızı ne zaman hazır hissederseniz o zaman evlat sahibi olmanızı dilerim 🙏🏻

Merhaba doktor imkansız demiş Allah size bir şekilde nasip etmiş ve aldirmissiniz ... Bişey diyemiyorum cidden . Bulup bulmamazliktan gelmek gibi birşey bu
bende ouyumca cok üzüldüm 5 aydır deniyoruz daha nasip olmadı. nişanlıymıs zaten aldırmk nedr ya

Merhaba herkese ben yeni üyeyim, polikistik over hastalığım olduğunu geçen sene öğrendim henüz 21 yaşındayım özel bi hastaneye gittim doktorum bana tüp bebek olmadan zor dedi onun verdiği rahatlıkla nişanlımla 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyorum şubat ayında ilişkiye girdik flo diye bir uygulama var ertesi gün baktığımda ilişkiye girdiğim gün o tarihte yumurtlama günü olarak gözüküyordu. Amann zaten olamıyorum dedim aradan 1 hafta geçti mide bulantım basla ve öyle kasık ağrım oldu ki anlatamam adet olcam diye pedle geziyordum göğüslerim şişti mide bulantısı dediğim günde 1 dk süren bir bulantı psikolojik dedim hep burda yorumları okuyorum o sıra tabi. Test aldım pozitif çıktı dünyalar basıma yıkıldı bi yandan çocuğum olabiliyormuş diye çok mutluyum tabi durumu nişanlımla paylaştım hemen aldırmamız lazım dedi nankör, neyse ben 4 gün boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim bugün konyada bi kliniğe gittik aldırmak için 2 odalı bir klinikti doktor işleme basladı fakat bana iğne vurmadı lokal olarak anlaşmıştım bin tl ödedik o heyecanla gerginlikle soramadım. Yemin ederim hayatımın en acılı 3 dakikasını yaşadım ciğerlerim yırtıldı bağırmaktan bu kadar acılı bi işlem olamaz şimdi oraya dava açacağım beni uyuşturmadıkları için psikolojik travma yaşıyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Lokal vakumlama tekniğinde böyle acı yaşayan ? Ve bu durumda tekrardan hamile kalabilen ?
Sen gercek misin yoksa aklın fazlamı geliyor burada bukadar bayan çocuk çocuk derken sen aldırdı n Rabbim sizin gibileri afetmesin

Öncelikle geçmiş olsun. 22 yaşınızda zor bir sınav veriyorsunuz. kendinize sizi doğru yönlendirecek, iyi bir jinekolog bulun. Polikistik over semptomunda hamile kalmak zordur, imkansız değildir. Kürtaj sonrasında rahimde yapışıklıklar oluyor. Hamilelik yeniden zorlaşıyor ama imkansız değil. Doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgi edinin. Doğum kontrol hapı ya da prezervatif kullanın. Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir. Beden sizin bedeniniz. Dünyaya getireceğiniz bebeğin sorumluluğunu siz üstleneceksiniz. Kimsenin size ahlak bekçiliği yapmasına izin vermeyin. Allah’ın adalet sistemine aklımız ermez. Hayatımızın gidişatı günaj sevap çetelesiyle işlemiyor. Öyle olsa bir sürü sanatçı var. Evlenmeden önce sayısız ilişki yaşıyorlar, sonra çoluk çocuğa karışıyorlar. Kürtajla bir cana son vermeniz tabii ki kötü ama bir gün birinden aldığını dua belki hamile kalmanıza sebep olacak. Siz kendinizi ve şartlarınızı ne zaman hazır hissederseniz o zaman evlat sahibi olmanızı dilerim 🙏🏻
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim böyle olgun düşünceli hemcinslerimin olması gurur verici benim için. Beni 1 metinle anlatmışsınız sanki gerçekten duygulandırdınız.🙏🏻❤️

Sen gercek misin yoksa aklın fazlamı geliyor burada bukadar bayan çocuk çocuk derken sen aldırdı n Rabbim sizin gibileri afetmesin
Çok teşekkür ederim umarım sizi de bir gün sınar rabbim eksik olmayın 🙏🏻

Nişanlı değildi bence sevgilisi idi
Tepki çekmemek için nişanlım diyor
21 yasında nişanlı olacağını sanmam
Tepki mi ? Kürtaj olup tepkiden korkmayacağım açık açık herşeyi yazacağım nişanlıyım diye mi çekinip yalan söyleyeceğim? Mantıksız..

İmandan bahsedip nişanlımdan hamile kaldım diyosun o kadar imanlıysan nikahın olmadan nasıl çocuk sahibi olabiliyosun? Yada o kadar imanlıysan nasıl kıyabiliyosun? Sonuçta ikiside bizim dinimizde yasaklı değil mi? Yanlış anlama kınadığımdan değil senin kıyaslamandan ötürü söylüyorum herkese benim imanım senden yüksek diyebiliyosun ya dinine bağlı olsan gerek? Ve beddua etmen? Yıllarca çocuk sahibi olamayan insan var burda senin bu yazdığını görüp Allahım ona verdin bana vermiyorsun diyen insanlar üzülüyor senin attığını acı çeke çeke arayanlar var. Yaşının verdiği cahilliğe veriyorum. Tepkiler normal ama senin bedduan yanlış. Kaldıramıyosan girme kimseyi günaha sokma bence.
Yahu burda ben ne konusu açıyorum gelen yorumları okudukça sinir geliyor konu başlığım beni yerden yere vurun bana kötü sözler söyleyin miydi ? Herkesin hayatı yaşantısı imanı kısaca herşeyi kendine. Ben bebek aldırdım diye göbek mi atıyorum hanımefendi daha 2,5 hafta geçti üstünden ve benim pişmanlığım tövbe edişlerim ettiğim yardımları siz görmüyorsunuz, o görüyor. Yorumunuz için teşekkür ederim

Şaka mı? Hiç bir doktor imkansız diye bir şey söylemez bende var aynı durum öyle olsa bana derdi 4 doktor değiştirdim hiç biride tüp bebeğe gitmen gerek demedi. Burada ben dahil bebek için kaç kişi uğraşıyor veya düşük tehlikesi ile kalbi ağzında atıyor siz sorumsuzluğunuzun bedelini millete kesiyorsunuz. İmanım şöyle böyle cevap atmışsınız birde nikahsız ilişkiye girip çocuk aldırmak imanın, İslamın hangi bölümünde var acaba banada bir açıklayında öğrenelim. Millete beddua edeceğinize kendi günahıza sorumsuzluğununuza bakın geleceğinizi düşünün. Bu arada bana yüzüğümü sattırıp sonra kürtaja sokan nişanlım olsa cehennemin dibine kadar yolu olurdu. 😉
O bendeki doktorun cahilliği olsun ne diyelim, bende doktor veya sağlık çalışanı değilim ne deseler inanıyorum. Kimseye de kötü söz söylemedim benim hakkımda kötü söz söyleyen herkes umarım yaşar dedim ne varki bunda iyi şeyler söylese yine aynı şeyi söylerdim yorumunuz için teşekkürler, bu arada nişan bozuldu zaten devam ettirecek durumda olamazdım ikisi birden ağır geldi tabiki bana psikolojik tedavi görmeye baslayacağım en sonunda

sakin ol, olan biten herşey insanlar için. ben 2.5 senedir çocuk sahibi olamıyorum. ama bu süreçte öğrendiğim en önemli şey empati yapmak. isteyenle de istemeyenle de.
kınayınca da elimize bişey geçmiyor belki geçmişte bilmeden iyi kötü birilerni kınadım şimdi benim bebeğim olmuyor.
vucut senin karar senin, kendine iyi gelecek olan yol neyse onu seç. daha yolun çok basındasın .

Merhaba herkese ben yeni üyeyim, polikistik over hastalığım olduğunu geçen sene öğrendim henüz 21 yaşındayım özel bi hastaneye gittim doktorum bana tüp bebek olmadan zor dedi onun verdiği rahatlıkla nişanlımla 1 senedir korunmasız ilişkiye giriyorum şubat ayında ilişkiye girdik flo diye bir uygulama var ertesi gün baktığımda ilişkiye girdiğim gün o tarihte yumurtlama günü olarak gözüküyordu. Amann zaten olamıyorum dedim aradan 1 hafta geçti mide bulantım basla ve öyle kasık ağrım oldu ki anlatamam adet olcam diye pedle geziyordum göğüslerim şişti mide bulantısı dediğim günde 1 dk süren bir bulantı psikolojik dedim hep burda yorumları okuyorum o sıra tabi. Test aldım pozitif çıktı dünyalar basıma yıkıldı bi yandan çocuğum olabiliyormuş diye çok mutluyum tabi durumu nişanlımla paylaştım hemen aldırmamız lazım dedi nankör, neyse ben 4 gün boyunca ağladım yemeden içmeden kesildim bugün konyada bi kliniğe gittik aldırmak için 2 odalı bir klinikti doktor işleme basladı fakat bana iğne vurmadı lokal olarak anlaşmıştım bin tl ödedik o heyecanla gerginlikle soramadım. Yemin ederim hayatımın en acılı 3 dakikasını yaşadım ciğerlerim yırtıldı bağırmaktan bu kadar acılı bi işlem olamaz şimdi oraya dava açacağım beni uyuşturmadıkları için psikolojik travma yaşıyorum aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Lokal vakumlama tekniğinde böyle acı yaşayan ? Ve bu durumda tekrardan hamile kalabilen ?
Kusura bakmayın ama ağır konuşacağım. Allah size nasip etmiş sizde onu katletmissiniz kusura bakmayın. Gerçekten anlayamıyorum nisanlinizla oynasmak için mi nisanlandiniz? Ya da nisanlinizin sizinle evlenmeye niyeti yok. O bebeğin rahme düştüğü an kalbi atiyor ya. Allah bildiği gibi yapsın sizi. Sonra mumla ararsınız da katlettiğiniz yavrunuz aklınıza gelir başka hiçbir şey demiyorum. Pişkin pişkin bir de bir daha olur mu diyorsunuz. Size verilene sahip çıkmayip onu katletmek. Neyse çok sinirliyim.

sakin ol, olan biten herşey insanlar için. ben 2.5 senedir çocuk sahibi olamıyorum. ama bu süreçte öğrendiğim en önemli şey empati yapmak. isteyenle de istemeyenle de.
kınayınca da elimize bişey geçmiyor belki geçmişte bilmeden iyi kötü birilerni kınadım şimdi benim bebeğim olmuyor.
vucut senin karar senin, kendine iyi gelecek olan yol neyse onu seç. daha yolun çok basındasın .
Çok haklısınız Rabbim insallah size en kısa sürede evlat nasip eder dualarımda yer alacaksınız 🙏🏻 Özel değilse neden hamile kalamıyorsunuz ? Tüp bebek denediniz mi

Kusura bakmayın ama ağır konuşacağım. Allah size nasip etmiş sizde onu katletmissiniz kusura bakmayın. Gerçekten anlayamıyorum nisanlinizla oynasmak için mi nisanlandiniz? Ya da nisanlinizin sizinle evlenmeye niyeti yok. O bebeğin rahme düştüğü an kalbi atiyor ya. Allah bildiği gibi yapsın sizi. Sonra mumla ararsınız da katlettiğiniz yavrunuz aklınıza gelir başka hiçbir şey demiyorum. Pişkin pişkin bir de bir daha olur mu diyorsunuz. Size verilene sahip çıkmayip onu katletmek. Neyse çok sinirliyi

Estağfurullah ne kusuru yaptığım büyük bir yanlış onun da farkındayım umarım Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmaz ve kimseyi evlatla sınamaz bende istemezdim böyle olmasını pişman mıyım evet ama önüme açılan bir kapı olmadığından dolayı bu hale geldim nişanı da attım ne diyebilirimki, oynaşmak için nişanlanmadım nişanlanmadan önce de ilişkiye giriyorduk bu devirde çok normal birşey değil mi ? Doğru demiyorum yanlış tabiki ama artık basitleşti bu kınanacak birşey değil o kişi ile vicdanı arasında olan birşeydir, sinirlenmeyin ben bu durumu yaşamadan önce böyle birşey okusam bende sinirlenirdim ama öyle olmuyormuş

Çok haklısınız Rabbim insallah size en kısa sürede evlat nasip eder dualarımda yer alacaksınız 🙏🏻 Özel değilse neden hamile kalamıyorsunuz ? Tüp bebek denediniz mi
yok canım henüz değil, benim eşimde de sorun var bende de yumurtlama bozukluğu var. suan tedavi sürecindeyim. inşallah güzel seyler olsun 🤲🏻

Back