- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Amin amin insaAllah dert veren rabbim dermaninida yaninda vermis zaten ona suphe yok vakti zamani ver elbet.Nekadar guzel ya cok duzenli oluyosun masaAllah yumurtluyosun cok guzel engel yok Allahin izniyle verecek olan rabbim zaten tedaviler bahane isde. Bende blki gitmistir kistcikler demistim blkide onlr onceki kislerdir bida olusmamistir epeydir canim .Bazen denk geliyorumda forumda bazilari yaziyo pcosum bitti tamamen diye gercekten biten varmidir ki saracoglu sohan suyundan baya emin ya tamamen yok ediyo kisti diye ay ne uzattimAaaaa ayipsin canim pko formunda oylece duruyorlar onlardab kurtulus yok maaleaef ki. Ama benim pkoyla cok sukur skntim olmadigi icin tiroidden oluyordu ne oluyorsa. Rahmimde et vardi mantar vardi enfeksiyon vardi onlar icin dedi. Birde adetim kendi gunune yaklasti arasi 35 38 gun gibi dustu onun icin dedi birde. Canim hamdolsun pko olsada venim yumurtalarim gununde olusuyor catliyor hamdolsun. Adetim cok gunu gununeydi iste ah tiroidnur uzulme hepimizin olucak bebegi pko mko viz gelir Allah a guclukmu var. Kulunun emegini bosa cikarmaz er yada gec olucak insaallah. Pko ne ki Rabbim dermansiz dert vermesin.
Canim o bana abarti geliyor. Ziraa doktorum pko kadim dostun olarak kalixak diyor. O bir yumurtlama sekli cunku. Oradakilerde kist defil zatwn kendi sksmis yumurtalarin. Ama etkilerini azaltmak hatta asgariye indirmek yapavilecegimiz tek sey bu da mumkun. Biz o na ugraaiyoruz. Onlar bizde baki. Gifen bir pko yok maalesef.Amin amin insaAllah dert veren rabbim dermaninida yaninda vermis zaten ona suphe yok vakti zamani ver elbet.Nekadar guzel ya cok duzenli oluyosun masaAllah yumurtluyosun cok guzel engel yok Allahin izniyle verecek olan rabbim zaten tedaviler bahane isde. Bende blki gitmistir kistcikler demistim blkide onlr onceki kislerdir bida olusmamistir epeydir canim .Bazen denk geliyorumda forumda bazilari yaziyo pcosum bitti tamamen diye gercekten biten varmidir ki saracoglu sohan suyundan baya emin ya tamamen yok ediyo kisti diye ay ne uzattimpco canlar iyilessin istiyorum
Evet canimmm çok şükür HAMILEYIMMMMMZeycan canim sen hamilemisin
Inşallah canım dr na inan ben 3 ay önce rahim filmi çekildim 2. Ay eşim yoktu bu ay tuttu dr um bana 3 ay icinde kalırsın büyük ihtimal dedi kalmasaydım aşılamaya gececektikCok sevindim kuzum Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin. Ben dktorumda bana 3 ay sonra gebe geliceksin dedi cok emindi Llah bilir yinede ama cok sevindim darisi basimiza
Ben de senin gibiyim rahim filmi çekildim 3 ay süre verdi olur büyük ihtimal dedi olmazsa asilama dedi 2. Ay eşim yoktu bu ay da inofolic kullandım ovulasyon testi yaptım ve çok şükür rabbime darısı sana diğer arkadaşlarıma inşallahBenimde ilk ayim ayy yarinda adet gunum ama bakalim. Bu ay rahim filmi cekildim adet bitiminde bana umut oluyor ya bunlar cok sevindim senin adina bendede pko var canim cok sukur tupler temiz cikti doktorum 3 ay yuksek sans verdi. Insallah banada fayda eder bekliyorum gulum :)
Insallah canim amin :) bende ayni durumdayim 3 ay dedi doktorum olmazsa asilama ama sen 2.ay hamile geliceksin senden bekliyorum dedi :) bugun yarin adet gunum bakalim simdilik bise yok dua et bizede olurmu :)Ben de senin gibiyim rahim filmi çekildim 3 ay süre verdi olur büyük ihtimal dedi olmazsa asilama dedi 2. Ay eşim yoktu bu ay da inofolic kullandım ovulasyon testi yaptım ve çok şükür rabbime darısı sana diğer arkadaşlarıma inşallah
Ederim tabi ki canım rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı haberlerle gelesin inşallahInsallah canim amin :) bende ayni durumdayim 3 ay dedi doktorum olmazsa asilama ama sen 2.ay hamile geliceksin senden bekliyorum dedi :) bugun yarin adet gunum bakalim simdilik bise yok dua et bizede olurmu :)
Acikcasi cesaret edemiyorum cunku adet agrilarim cogaldi olucam gibi bi haldeyim. Umudu kessem mi inan bilemiyorum yaniEderim tabi ki canım rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı haberlerle gelesin inşallahtest yapsana çıkar belki ben 3 gün kala öğrendim
Zeycan banada dua et yaaaa en yasliniz benim sanirsamEderim tabi ki canım rabbim inşallah nasip etmiştir hayırlı haberlerle gelesin inşallahtest yapsana çıkar belki ben 3 gün kala öğrendim
Folik asiti ben aylarca kullandim o sadece bi vitamin takviyesi canim onunla hamile kalacaginimi soylediki doktor o kismi kacirmisim bide yas kac ki en yaslimizsin kiz :)Zeycan banada dua et yaaaa en yasliniz benim sanirsambenim daha 4. Gunum golik asitte acaba ne zaman etkisini gosterir
Hilalim dedi ki doktor bunu hamile kalasiya kadar 3 ay iceceksin dedim ki ben bir daha ne zaman gelicem doktor dedi daha gelme 3 ay sonra hamile geliceksinFolik asiti ben aylarca kullandim o sadece bi vitamin takviyesi canim onunla hamile kalacaginimi soylediki doktor o kismi kacirmisim bide yas kac ki en yaslimizsin kiz :)
Ahahaha benimde 30 kiz 3 yastan bise olmaz. Doktorun daha iyi bilir tabiki canim folik asitten degilde senin durumuna gore oyle demistir olumlu olmasi cok guzel. Bana da 3 ay dedi doktorum hadi bakalim ikimizde bi an once insallah :) ama benim bugun moralim cok bozuldu oldum olucam gibi bi halim var baya umutluydum rahim filmi cekildi ya bu ay.Hilalim dedi ki doktor bunu hamile kalasiya kadar 3 ay iceceksin dedim ki ben bir daha ne zaman gelicem doktor dedi daha gelme 3 ay sonra hamile geliceksinvalla inanamadim dedim yanlismi anladim acaba tekrar sordum evet dedi hamile geliceksin. Aynen boyle oldu bende bilemedim. Doktorumda pko hakkinda cok bilgili harika bir doktor o yuzden ciddiye almam gerekiyor ama bilemedim yinede. Yas 33
Ben hala adet olacam sanıyorum öyle bir ağrı var karnimda canımAcikcasi cesaret edemiyorum cunku adet agrilarim cogaldi olucam gibi bi haldeyim. Umudu kessem mi inan bilemiyorum yani
Inşallah en kısa zaman da senin de hamile haberini aliriz canım hangi folik asiti kullaniyorsunZeycan banada dua et yaaaa en yasliniz benim sanirsambenim daha 4. Gunum golik asitte acaba ne zaman etkisini gosterir
Ya evet bnde oyle omur boyu kalici diye biliyorum ama isde bazilari oyle yazinca umutlaniyo insan .Allah beterinden korusun olsun dostlarimizla yasariz bizdeCanim o bana abarti geliyor. Ziraa doktorum pko kadim dostun olarak kalixak diyor. O bir yumurtlama sekli cunku. Oradakilerde kist defil zatwn kendi sksmis yumurtalarin. Ama etkilerini azaltmak hatta asgariye indirmek yapavilecegimiz tek sey bu da mumkun. Biz o na ugraaiyoruz. Onlar bizde baki. Gifen bir pko yok maalesef.
Aaayy masaAllah ya gozun aydin hayirli saglikli gebeligin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim insaAllah...Evet canimmm çok şükür HAMILEYIMMMMM
Darısı size olsun biran önce inşallah
Ayyyyyy ayyyyy ayyyyyyAhahaha benimde 30 kiz 3 yastan bise olmaz. Doktorun daha iyi bilir tabiki canim folik asitten degilde senin durumuna gore oyle demistir olumlu olmasi cok guzel. Bana da 3 ay dedi doktorum hadi bakalim ikimizde bi an once insallah :) ama benim bugun moralim cok bozuldu oldum olucam gibi bi halim var baya umutluydum rahim filmi cekildi ya bu ay.
Aaayy masaAllah ya gozun aydin hayirli saglikli gebeligin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin Rabbim insaAllah...
Evet canim hem oyle hemde su etkilerden biraz kurtulmak istiyirum hepsini tasiyorum ya kilo adet olamama filan onlardada ugrasiyorum artik hayirlisiAmin canım teşekkür ederim darısı sizlere insallah sen ikinciyi istiyordun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?