Evet evet canim aynen. Bugun aksam basliycam ayyyy hadi hayirlisi yaa Allah utandirmasinBende demistim inofolic kullaniyorum suan diye canim hamile kalabilmen icin verdi degilmi sana ?
Amin canim benim baya adet belirtilerim var ama bu rahim filmi cekildigim icin zaten cokta beklemiyodum. Insallah ise yarar ben sabah aksam ac karnina aliyorum sana nasil dedi doktorun?Evet evet canim aynen. Bugun aksam basliycam ayyyy hadi hayirlisi yaa Allah utandirmasin
Aslm Can'ım.Bana doktorlarım önermedi bile ama ben araştırıp herşeyi kendim kullandım bir zararı da yok vücuda klomenden daha faydalı her bakımdan.İnşallah bir iki aya kadar güzel haberlerini alırız.Eşine de mümkünse C vitamini E vitamini kullandırabilirsin.Baya etkili oluyor.Canim cok enteresan birsey oldu. Bugun kontrolum vardi gittim. Doktor herseyi cok begendi simdi dedi artik unofolige basliyabiliriz. Bende onu soyliycektim zaten. Hatta doktora da soledim bir arkadasim onermisti diye size soracaktim dedim. O arkadasin baya bilincliymis selamlarimi ilet dedi tebessum ederek. Cok seker bir doktorum var. Bende sana ileteyim dedim ustumde kalmasinilginc oldu tam ben soyleyecekken onun yazmasi
Ya canim bende oyle hatirliyorum ama bana 1+1 oglen tok yazmis. Ama bana toz degil tablet olarak vermis. Anlamadim.Amin canim benim baya adet belirtilerim var ama bu rahim filmi cekildigim icin zaten cokta beklemiyodum. Insallah ise yarar ben sabah aksam ac karnina aliyorum sana nasil dedi doktorun?
Canim az once konustum doktorumla tekrar bana diyor ki 3 ay sonra hamile geliceksin ayyy cok heyecanlandim yaaa. Evet bir zarari yokmus faydaliymis. Bende hamile kalirim insaallah tez zamandaaaAslm Can'ım.Bana doktorlarım önermedi bile ama ben araştırıp herşeyi kendim kullandım bir zararı da yok vücuda klomenden daha faydalı her bakımdan.İnşallah bir iki aya kadar güzel haberlerini alırız.Eşine de mümkünse C vitamini E vitamini kullandırabilirsin.Baya etkili oluyor.
Toz şeklinde mi verdi peki.Ben hamile kaldığım ay inofolicin daha etkili vitaminini almışım onu bulursam ismini vereyim.Canim az once konustum doktorumla tekrar bana diyor ki 3 ay sonra hamile geliceksin ayyy cok heyecanlandim yaaa. Evet bir zarari yokmus faydaliymis. Bende hamile kalirim insaallah tez zamandaaa
Ya inofolik ama kahverengi ve kocaman kapsul halinde oglen tok karnina 1 tane icilecekmis. O mu acaba inofolik kombi yaziyor.Toz şeklinde mi verdi peki.Ben hamile kaldığım ay inofolicin daha etkili vitaminini almışım onu bulursam ismini vereyim.
Evet o combi benimki tozdu ama aynı farketmez yani.Ben Hergün bir kez içtim.15. Gün bırakmıştım.Ya inofolik ama kahverengi ve kocaman kapsul halinde oglen tok karnina 1 tane icilecekmis. O mu acaba inofolik kombi yaziyor.
Evet bu da o sekilde gunde 1 defa icilecek. Ama niye 15 gun sonra birakmistin ki. Bu arada doktorum artik gelme kontrole nasilsa 3 ay sonra hamile geliceksin dediEvet o combi benimki tozdu ama aynı farketmez yani.Ben Hergün bir kez içtim.15. Gün bırakmıştım.
Ben yumurtlamadan sonra bıraktım.Önemli olan hamile kalana kadar kullanmak.Hamileler için kullanılamaz yazıyordu ben de hamileysem zararı olmasın diye bıraktım öyle bekledim.Adet olunca devam ettim.Zaten 2. Ay oldu.Evet bu da o sekilde gunde 1 defa icilecek. Ama niye 15 gun sonra birakmistin ki. Bu arada doktorum artik gelme kontrole nasilsa 3 ay sonra hamile geliceksin deditabiki Allah u teala bilir. Insaallah soledigi gibi olur.
Ayyy cok heyecanli yaaaaa....Ben yumurtlamadan sonra bıraktım.Önemli olan hamile kalana kadar kullanmak.Hamileler için kullanılamaz yazıyordu ben de hamileysem zararı olmasın diye bıraktım öyle bekledim.Adet olunca devam ettim.Zaten 2. Ay oldu.
Olur olur.Rabbim saglıklı hamilelik versin inşallah.Hayırlısıyla gelsin bu mübarek gün:)Ayyy cok heyecanli yaaaaa....darisi basimaaaaa
Benimki toz canim seninki hem kombi diyosun hem kapsul demekki o 1 kere yetiyor gulum :)Ya canim bende oyle hatirliyorum ama bana 1+1 oglen tok yazmis. Ama bana toz degil tablet olarak vermis. Anlamadim.
Benimki inofolic toz canim ama bana adette bile birakmicaksin mutlaka dedi doktorum.2.ayda yani subattada hamile olarak geleceksin insaallah dediBen yumurtlamadan sonra bıraktım.Önemli olan hamile kalana kadar kullanmak.Hamileler için kullanılamaz yazıyordu ben de hamileysem zararı olmasın diye bıraktım öyle bekledim.Adet olunca devam ettim.Zaten 2. Ay oldu.
Birşey olmaz tabiki ben kendim kullandığım için öyle yumurtlamaya kadar kullandım gerek görmedim demek :) Öyle veya böyle etkisi oluyor mutlakaBenimki inofolic toz canim ama bana adette bile birakmicaksin mutlaka dedi doktorum.2.ayda yani subattada hamile olarak geleceksin insaallah dedi3 gun kaldi adetime bekliyorum
Insallah olur canim Allah sifa olmasini nasip etsin :)Birşey olmaz tabiki ben kendim kullandığım için öyle yumurtlamaya kadar kullandım gerek görmedim demek :) Öyle veya böyle etkisi oluyor mutlaka
Aminnn canim yaaOlur olur.Rabbim saglıklı hamilelik versin inşallah.Hayırlısıyla gelsin bu mübarek gün:)
Aminnn hilalim hepimize insaallah sanadaInsallah olur canim Allah sifa olmasini nasip etsin :)
En az 12 yada 14 gun sonra canim. Zaten ancak o zamana vucuttan ignenin etkisi atilmis olur saglama almis olursun.Hakkinda hayirlisi olsun insallah :)Canlar bugun saat 2 de catlatma iynemi vuruldum hakkimda artik hayirlisi catlatma iynesinden sonra ne kadar sure sonra test yapmam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?