Gebeliğe Hazırlık polikistik over hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kontrole gidesiye kadar yemim dedim bakim ne olacak. Bi gideyim olmazsa baslarim etkilemez derse doktor.tiroid ilaci omurlukmus maalesef birakinca yukseliyormus. Bende 4.24 le basladim bakalim ne olaxak
Evet ya ben de bıraktım 2.5 A düşünce.Sonra Bi gittim 6 ya yükselmiş.Şimdi hep kullanıyorum ama kullanırken de 2 düşüğüm oldu.

Evet ya ben de bıraktım 2.5 A düşünce.Sonra Bi gittim 6 ya yükselmiş.Şimdi hep kullanıyorum ama kullanırken de 2 düşüğüm oldu.
Allah karnindaki kuzuya saglik versin insaallah. Benimde 1tane oldu duauk Allah bir daha vermesin

Herkesin farklidir tabi ama bise sorabilirmiyim deyip sorayim :) belirtilerin varmiydi benim bu ay rahim filmi cekildi ve inofolic toza basladim simdi 1 hafta var adetime. Sol kasigim felaket agriyor bana gore adet belirtileri basladi ama. Yazabilirmisin belirtilerini boyle bisey olmusmuydu sende agri yani

Ben genelde sol yumurtam çalıştığı için sol tarafa yatmıştım yumurtlama günü ve ertesi günü ordan sanki bir hareket hissettim.Sonra hergün hafif hareketler oldu sol tarafımda ama ben adete yordum hep.Yumurtlamanın 6. 7. Günü geceleri kalkıp turşu yedim.Hayır olsun inşallah dedim hiç umudum yoktu çünkü.Bir de acı su geldi birkez.Ve en son adetten iki gün önce kahverengi yogun kan geldi sarı akıntıyla birlikte.Tamam adet oluyorum dedim ama gerisi gelmedi.4 gün geçti günüm eşimin zoruyla test yaptım çıktı şaşırdım baya Bi.Düşükten sonra 5. Denemeydi çünkü.Ben 1 seneyi bulur diye düşündüm hep.

Benimde gecen ay solumdaydi buyuk olan yumurtam sag bacagi solun ustune at altinada yastik koy demisti doktorum hepsini yaptim ama nasip olmadi. Simdi bu ay filmden sonra gun asiri degerlendirdik gerci bu ay umudum yok gibi dedim ya solda cok agrim var asiri. Belirti aramiyorum adete veriyorum bende ama bilene sorayim dedim cok sagol canim

Bacagıma agrı vurdu bir de onu hatırladım şimdi.Ama ummuyordum bende.Denedikçe şans artar.

Evet vardı hep.Kilom vardı kilo verdim.35 37 arası olmaya başlamıştım son 1 yıldır.Öncesinde 2 ayda bir falan veya ilaçla.
Suan bi ilac kullanmiyorum. Daha once 6 ay diane 35 kullandim ama malesef kistlerim buyumus 4 ay oldu birakali ve bir kez adet oldum.
Kilomda asiri degil ama insallah daha da dikkat edecegim rabbim insallah banada nasip eder.
Ultrasonu ceken bayan cok korkuttu cocugun olmaz olsada duser dedi. Doktorum hormonlarin iyi ilac vermicem dedi kafam iyice allak bullak

Önermem ilaç.Hayıt otunu
öneriyorum nadir de olsa içebilirsin o çok faydalı ya da inofolic toz.Kilo da normalse sorun yok 65 ve altıysa.Diane 35 de pek fayda etmez kullandım ben.Sinir stres yapmıştı.

Önermem ilaç.Hayıt otunu

öneriyorum nadir de olsa içebilirsin o çok faydalı ya da inofolic toz.Kilo da normalse sorun yok 65 ve altıysa.Diane 35 de pek fayda etmez kullandım ben.Sinir stres yapmıştı.
Evet diane 35 cok kotu yapmisti beni adetim duzenlendi ama malesef sinir stres mahvetti beni. Sogan suyu falan ne bulduysam sira sira denicem. Hayirlisi bakalim

Evet diane 35 cok kotu yapmisti beni adetim duzenlendi ama malesef sinir stres mahvetti beni. Sogan suyu falan ne bulduysam sira sira denicem. Hayirlisi bakalim
Ya arkadasim muhapbete daldim ama sakin dogum kontrol hapi yasmin dianne vb kullanma cok buyuk bir hata cok. Onun yerine 1s3m ninde dedigi gibi inofolik veya vucuttan seker atan bir hap kullan. Yada kiloluysan kilo ver. Bunlari doktoruna danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…