Gebeliğe Hazırlık polikistik over hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kimyasalla bir tanesini izmir korfezine yolladim :mad: evlendigim ilk ay. Sonrada sapitti falan bir arastirdilar tiroid iste. Ya canim hamile hamile tuttum seni bu saate kusura bakma. Yarin musait olursan konusuruz. Valla ben cok sey ogrendim bu konularda ama her zaman ogrenebilecegimiz seyler var ben senden ogrendim bir sey daha cok iyi oldu.
Tamam yardımcı olurum.:) Her zaman müsaitim şu ara.

Ya canim folik asit destekleyici diye biliyorum. Hamile kalmak icin ise yariyormu yaa. Bak bu hic aklima gelmemisti. Bende doktoruma sorayim bakim folik asitin nasil bir etkisi var. Gerci tiroidi cozmeden bir sey yapamiyorum ama sormakta da fayda var sanirim.
Evet canim inofolic combinin icinde pcoya etki bi madde daha var ve baya etkiliymis bn bi ara kullandim biraktim cok kadinda guzel etkiler yapiyo bi dene istersen gecen alcaktim vazgectim cok kur kullaniyorum onu daha sonra denicem ama biraz fiyatini dusurseler iyi olur 38 liraydi ve cok kisa surede bitiyo

hayit aslan pencesi civan percemi cok denedim ucunu birlikte canim egerki prolaktinin yuksek degilse hayit eksrakti al aktardan cok cok etkili cok faydasini goren var
Hayıt suyu kullanıyorum bir haftadır fayda eder inşAllah ekstratı nasıl oluyor?

Evet canim inofolic combinin icinde pcoya etki bi madde daha var ve baya etkiliymis bn bi ara kullandim biraktim cok kadinda guzel etkiler yapiyo bi dene istersen gecen alcaktim vazgectim cok kur kullaniyorum onu daha sonra denicem ama biraz fiyatini dusurseler iyi olur 38 liraydi ve cok kisa surede bitiyo
Canim valla mantigima yatti. Ama iste sorun pko degil maalesef tiroidle hasimato. Allah onlara sifasini verse folik asit te icicem. Zaten cok sukur pkodan skntim yoktu. Ayin 4 unde kontrolum var. Bakalim fegerlerim nasil. Sonra hemen folik asit e baaliycam.

Canlarımı bende kendimi bildim bileli pco hastasıyım 4 yıl Doğum kontrol hapı kullandım hiç bi işe yaramadı bırakınca soğan kürü yaptım sonra düğünüm oldu. Düğünden iki ay Sonra incir havuç kürü yaptım ertesi ay hamileydim. 16 haftalık düşüğüm oldu şimdi tekrardan başa döndüm. Soğan kürü yaptım pco görünümü gitti klomen başladık ovülasyon takibi de yapıyorum bakalım hayırlısı artık. Bide bu ay çakşır suyu aldım denemek için galiba erken yumurtluyorum onun sayesinde. Takibe devam :) Pco demek hamile kalamazsın demek değil sadece yumurtalarımız biraz tembel :)
İlk gebeliğimde 10 Nisa'n son adet tarihimdi ama doktorlar hesap yaparken 10 Mayıs olarak hesaplıyolardı düşün işte ne kadar geç yumurtlamışım :) iki ayda bir adet oluyodum:) ama şimdi soğan kürü işe yaradı 30lara düştü adet aralığım

Canlarımı bende kendimi bildim bileli pco hastasıyım 4 yıl Doğum kontrol hapı kullandım hiç bi işe yaramadı bırakınca soğan kürü yaptım sonra düğünüm oldu. Düğünden iki ay Sonra incir havuç kürü yaptım ertesi ay hamileydim. 16 haftalık düşüğüm oldu şimdi tekrardan başa döndüm. Soğan kürü yaptım pco görünümü gitti klomen başladık ovülasyon takibi de yapıyorum bakalım hayırlısı artık. Bide bu ay çakşır suyu aldım denemek için galiba erken yumurtluyorum onun sayesinde. Takibe devam :) Pco demek hamile kalamazsın demek değil sadece yumurtalarımız biraz tembel :)
İlk gebeliğimde 10 Nisa'n son adet tarihimdi ama doktorlar hesap yaparken 10 Mayıs olarak hesaplıyolardı düşün işte ne kadar geç yumurtlamışım :) iki ayda bir adet oluyodum:) ama şimdi soğan kürü işe yaradı 30lara düştü adet aralığım
Yaa ne guzel farkli seyler ogreniyoruz. Canim su havuc invir kurunden ve caksir suyunfan bahsedermisin.

Sizin sayanizde bende biseyler ogreniyorum .incir havuc kuru ve caksir suyundan bahseder misin biraz.

Sizin sayanizde bende biseyler ogreniyorum .incir havuc kuru ve caksir suyundan bahseder misin biraz.

Canım bildiğim kadarıyla incir yumurtanın olgunlaşmasını havuç da çatlamasını sağlıyor. Çakşır da erkek de sperm hareketlendiriyor. Kadın da yine yumurta oluşumunu sağlıyor. Ben de hayıt kullanıyorum. Hayıt da pkolularda hormonları düzenliyor

E Elanur4 canim ogrendim ben. Bu caksir otunun hem erkegi hem disisi varmis. Disisi kadinlara erkegide tabiki erkeklere coook iyi geliyormus. Hatta onu yiyen koyunlar ikiz doguruyorlarmis. Yumryta olusumu catlamasi icin birebirmis. Gunde vir defadan fazla tuketilmememsi gerekiyormus ve balla kariatirilarak yenmesi gerekirmis. Valla bakmak lazim ki kullanan arkadas gayet memnun kalmis. Koyunlardaki etkiyi olusturur belkide :halay:

Canim valla mantigima yatti. Ama iste sorun pko degil maalesef tiroidle hasimato. Allah onlara sifasini verse folik asit te icicem. Zaten cok sukur pkodan skntim yoktu. Ayin 4 unde kontrolum var. Bakalim fegerlerim nasil. Sonra hemen folik asit e baaliycam.
Rabbim sifa versin dert veren rabbim dermani yaninda vermis insaAllah kisa zamanda onada care bulursun yokmu hasimatoya kurler filan saracoglunda bnde kurlere taktim kafayi.Degerlerin insaAllah guzel olur yazarsin buraya :21::KK9:

Evet benim yerime cevap yazan olmuş aynen arkadaşların dediği gibi incir havuç küründe incire tek başlıyorsun bu yumurtayı olgunlaştırıyor sonra havucu ekliyorsun oda çatlamasına yardımcı oluyor. Çakşır odun gibi bişey o yüzden ben dişi erkek bakmadan aktardan su olarak aldım eşime de içirdim kendimde içtim ama bağırsaklarım bozuldu dün. Ara verdim şimdi hiç bişey içmiyorum. Zaten testim de koyulaşmaya başladı iki üç Güne gelir yumurta.
Bi arkadaş yazmış koyunlarda ikiz doğuruyormuş falan evet onu duyduktan Sonra denemek istedim aslında ikiz olur belki diye :D tv de duydum denemek istedim. Şifa Allahtan

Evet benim yerime cevap yazan olmuş aynen arkadaşların dediği gibi incir havuç küründe incire tek başlıyorsun bu yumurtayı olgunlaştırıyor sonra havucu ekliyorsun oda çatlamasına yardımcı oluyor. Çakşır odun gibi bişey o yüzden ben dişi erkek bakmadan aktardan su olarak aldım eşime de içirdim kendimde içtim ama bağırsaklarım bozuldu dün. Ara verdim şimdi hiç bişey içmiyorum. Zaten testim de koyulaşmaya başladı iki üç Güne gelir yumurta.
Bi arkadaş yazmış koyunlarda ikiz doğuruyormuş falan evet onu duyduktan Sonra denemek istedim aslında ikiz olur belki diye :KK70: tv de duydum denemek istedim. Şifa Allahtan
Suyunu kadın da erkek de kullanabiliyor mu?

Back