Bende pko vardı.1.5 2 ayda bir olurdum.Kilo verince 35 günde olmaya başladım.Hemen de hamile kaldım öyle olunca.Şimdi de kilo kontrolüne devam ediyorum.Hmmm peki canim adetlerin duzenlimiydi yani tiroid bir bozukluk yapiyormuydu adetinde
Oyyy kuzum anladimBen 1senem dsun rabbim ins derman verirde tedaviye gerek kalmaz 6.ay icin tedavi erken diye dusunuyrm kan degerimde dusuk cikti bide evlenmeden önce 55kiloydum 4ayda 50kiloya dustum biraz teb
Insallahhh yararsa mutlaka soylerim canim yazarim buraya :)Canim evet var inofolikle hamile kalan ayyy bizede yarar insaallah.
Amim canim amin. Yalniz sana sunu soyliyim ilk ay bendede ise yaramadi klomen hatta 2 ay falan yaramadi ama sonra sanirim vucutta alisiyo o duzene bi baktik 1 yumurta gayet iyiydi 18 falandi. Diger ay baktik iki tane cok guzeldi yumurtam ama nasip olmadi. Yani diyecegim şu sana hemen etki gostermez gulum vucudunda bi alisma suresi var kendine zmaan tani moralini bozma sakın. Rahim filmi cekildin mi peki. Bide bal tarcin corek otu tavsiye ederim yumurta gelisimi icin adetin 2.gunu basliyosun yapmak istersen yazarim tarifiniBu zamana kadar
Canim benim oldum olasi adet sorunum vardi zaten ben kac kere gittim bana hic pko demediler . Ben daha ogreneli 1 ay bile olmadi. Doktorumda belki uzun bi surec olabilir dedigi icin tedaviye daha bu ay basladim gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim gecen hafta pazartesi gittim en buyuk yumurta 11 mm doktor miralimi bozmamaya. Calisiyir ama pek ise yaramadi klomen galiba. Yarin tekrardn randevum var bakalim ne olucak . Rabbim herkesin gonlune gore versin hic bi sekilde aratipta kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hakkimizda ve hakkinda hayirlisi artik canim :)
Canim cok saol yaBende pko vardı.1.5 2 ayda bir olurdum.Kilo verince 35 günde olmaya başladım.Hemen de hamile kaldım öyle olunca.Şimdi de kilo kontrolüne devam ediyorum.
Yaz canim valla yaa ihtiyac var guzel habelre. Beninde cuma kontrolum var dojtoruma danisicam birde bakalim ektra birsey solerse bende paylasirim hemencecik.Insallahhh yararsa mutlaka soylerim canim yazarim buraya :)
Tamam canim hakkinda hayirlisi olsun :) cuma mubarek gun guzel haberler verirsin insallah. Bide ne dicem troitmi yuksek demistin bende oyle bisey okudum sanki bitkisel bi cozumu yokmu. Bide diger arkadasada yazdim yumurta gelisimi icin bal tarcin corek otu denedin mi canimYaz canim valla yaa ihtiyac var guzel habelre. Beninde cuma kontrolum var dojtoruma danisicam birde bakalim ektra birsey solerse bende paylasirim hemencecik.
Ya hilalim ben daha yeni basladim tiroid tedavisine ah ah kafam. Haziranda kimyasal gecirdjm. Sonra adetlerim saptti dokra gittim bisey yok sadece pko var ama glifora devam et arada ole sapitir dedi. Neyse 2 ay yine bkeledim baktim adetim daha cok sapitti. Baska dojtoar gittim sorun yok dedi adet getirici hap verdi ictin yine yok. Yine gittim baska vericem deyince kafam atti. Sorun ne ki sen bana veriyorsun hap ic ic ic. Almadim. Klinik buldum oraya gittim saolsun bir arastirdi tiroid. Neyse iste inan bana 5 ay kaybettim boyle. Dereotuyla ilacsiz 6.06 dan 4.24 e dusurdm. Sobra zaten hap kullanmaya basladim. Yine dereotunu yiyorum hapida iciyorum birde zencefil suyu iciyorum hasimato icin. Ocak 4 te ranfevum var orda belli olacak 1 ayim doluyor cunku. Bu ayda adetim gecti olmadi. Heralde anca duzelicek. Bilemedim ki.Tamam canim hakkinda hayirlisi olsun :) cuma mubarek gun guzel haberler verirsin insallah. Bide ne dicem troitmi yuksek demistin bende oyle bisey okudum sanki bitkisel bi cozumu yokmu. Bide diger arkadasada yazdim yumurta gelisimi icin bal tarcin corek otu denedin mi canim
Canim bu arada bal tarcin cotekotu kullanamam insulin ditencim var bal mahveder hic tatli ekmek falan tuketmiyorum. Ole ot cop besleniyorumTamam canim hakkinda hayirlisi olsun :) cuma mubarek gun guzel haberler verirsin insallah. Bide ne dicem troitmi yuksek demistin bende oyle bisey okudum sanki bitkisel bi cozumu yokmu. Bide diger arkadasada yazdim yumurta gelisimi icin bal tarcin corek otu denedin mi canim
Hergün bir çay kaşığı bal tarçın çörek otu yiyebilirsin.Çok zararı yok diyet programında da var hatta.Ama tiroit benim 4.85 Di ilaca başladım.Düşünce bırakmıştım.Doktor sürekli kullanacaksın diyince geri devam ettim çünkü bırakınca tekrar yükselmişCanim bu arada bal tarcin cotekotu kullanamam insulin ditencim var bal mahveder hic tatli ekmek falan tuketmiyorum. Ole ot cop besleniyorumahtim var hamile kalirsam yarim ekmegin icine tereyagi bal surucem ve bol sekerli cayla yiycem oyle
Kontrole gidesiye kadar yemim dedim bakim ne olacak. Bi gideyim olmazsa baslarim etkilemez derse doktor.tiroid ilaci omurlukmus maalesef birakinca yukseliyormus. Bende 4.24 le basladim bakalim ne olaxakHergün bir çay kaşığı bal tarçın çörek otu yiyebilirsin.Çok zararı yok diyet programında da var hatta.Ama tiroit benim 4.85 Di ilaca başladım.Düşünce bırakmıştım.Doktor sürekli kullanacaksın diyince geri devam ettim çünkü bırakınca tekrar yükselmiş
Ya varya bu bilincsiz doktorlar yuzunden hep zmaan kaybediyoruz. Benimde 3 ayima sebep oldu salak doktor erkek doktor daha anlayisli olur dedim gittim dayadi klomeni catlatma ignesini yolladi bide yumurtam gelismeden yapiyodu. Simdi cok sukur gecen ay degistim doktorum bayan o kadar tatli olumluki cok sukur. Doktorun cok farki var insan psikolojisinde canim beni oteki moralmen cokertti 3 ayda dusunYa hilalim ben daha yeni basladim tiroid tedavisine ah ah kafam. Haziranda kimyasal gecirdjm. Sonra adetlerim saptti dokra gittim bisey yok sadece pko var ama glifora devam et arada ole sapitir dedi. Neyse 2 ay yine bkeledim baktim adetim daha cok sapitti. Baska dojtoar gittim sorun yok dedi adet getirici hap verdi ictin yine yok. Yine gittim baska vericem deyince kafam atti. Sorun ne ki sen bana veriyorsun hap ic ic ic. Almadim. Klinik buldum oraya gittim saolsun bir arastirdi tiroid. Neyse iste inan bana 5 ay kaybettim boyle. Dereotuyla ilacsiz 6.06 dan 4.24 e dusurdm. Sobra zaten hap kullanmaya basladim. Yine dereotunu yiyorum hapida iciyorum birde zencefil suyu iciyorum hasimato icin. Ocak 4 te ranfevum var orda belli olacak 1 ayim doluyor cunku. Bu ayda adetim gecti olmadi. Heralde anca duzelicek. Bilemedim ki.
Ah canim ya kiyamam:) Allah hepmizin gonlune gore versin insallah simdilik dikkat et bende seker sorunu olmadigi icin ben bu ay yaptim adetimin basinda basladim 10 gun falan yedim. Rahim filmi icin gittigimde doktorum rahimin ici cok guzel gelismede var dedi sasirdi o kadar erken gelisme olduguna :)Canim bu arada bal tarcin cotekotu kullanamam insulin ditencim var bal mahveder hic tatli ekmek falan tuketmiyorum. Ole ot cop besleniyorumahtim var hamile kalirsam yarim ekmegin icine tereyagi bal surucem ve bol sekerli cayla yiycem oyle
Amim canim amin. Yalniz sana sunu soyliyim ilk ay bendede ise yaramadi klomen hatta 2 ay falan yaramadi ama sonra sanirim vucutta alisiyo o duzene bi baktik 1 yumurta gayet iyiydi 18 falandi. Diger ay baktik iki tane cok guzeldi yumurtam ama nasip olmadi. Yani diyecegim şu sana hemen etki gostermez gulum vucudunda bi alisma suresi var kendine zmaan tani moralini bozma sakın. Rahim filmi cekildin mi peki. Bide bal tarcin corek otu tavsiye ederim yumurta gelisimi icin adetin 2.gunu basliyosun yapmak istersen yazarim tarifini
Ben de 5.86 ile başladımKontrole gidesiye kadar yemim dedim bakim ne olacak. Bi gideyim olmazsa baslarim etkilemez derse doktor.tiroid ilaci omurlukmus maalesef birakinca yukseliyormus. Bende 4.24 le basladim bakalim ne olaxak
Yaparim canim yazar misin bana tarifini
Canim cok iyi yaaa ay napsam simdi bilemedim yesemmi kiAh canim ya kiyamam:) Allah hepmizin gonlune gore versin insallah simdilik dikkat et bende seker sorunu olmadigi icin ben bu ay yaptim adetimin basinda basladim 10 gun falan yedim. Rahim filmi icin gittigimde doktorum rahimin ici cok guzel gelismede var dedi sasirdi o kadar erken gelisme olduguna :)
Benim ilk 6.06 ydi 2 hafta ilacsiz dereotuyla duaurdum Allah in izniyle. 4.24 oldu sonra ilaca basladimBen de 5.86 ile başladım
Doktoruna danismadan ve arastirma yapmadan yeme canim bi tarafi duzeltelim derken digerinden olmayalim. Bende seker durumu yok ama sende varmis ve bal sana cok zarar verir zaten randevun varmis. Doktoruna bi sor bakalim bu kürü ne diyecekCanim cok iyi yaaa ay napsam simdi bilemedim yesemmi kiofff offf cok zor yaaaa Allah im hepimizin sifasini ver evlat ver ya Rabbim. Kararsiz kaliyorum of
Evet canim dogru soluyorsun ya bi sorayim ben degerlerim dustuyse baslarim valla...Doktoruna danismadan ve arastirma yapmadan yeme canim bi tarafi duzeltelim derken digerinden olmayalim. Bende seker durumu yok ama sende varmis ve bal sana cok zarar verir zaten randevun varmis. Doktoruna bi sor bakalim bu kürü ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?