Gebeliğe Hazırlık polikistik over hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim sifa versin dert veren rabbim dermani yaninda vermis insaAllah kisa zamanda onada care bulursun yokmu hasimatoya kurler filan saracoglunda bnde kurlere taktim kafayi.Degerlerin insaAllah guzel olur yazarsin buraya
Canim zencefil kullaniyorum hasimato icin. Tiroid icinde dereotu ve ilaci kullaniyorum zaten. Bende kurlere takmis durumdayim. Ziraa Allah u teala kainat eczanesi derler ya gercekten her derdin dermanini vermis cok inaniyorum buna. Kuzum yazarim sende biseyler ogrenirsen yada bir gelisme olursa yaz emi

Rabbim hic biseyi sebepsiz yaratmamis bi copu bile bnde cok inaniyorum buna .Hepimiz sifa buluruz insaAllah .Tmm yazarim canim...

Canim bugun gordum konuyu ve okudum hepsini dahil olmak istedim. 7 ay once bebege karar verdik testlerim hersey temiz cok sukur 2 ay bekledik olmadi. Doktora gittim klomen verdi o ay ogrendimki yumurta tembelligi varmis hicbise bilmiyorum ya tabi dunya basima yikildi sanki. Sonra buralari okuya okuya baya uzman oldum. Neyse bi 4 ayim klomen ve catlatma ignesiyle gecti olmadi. Bu ay rahim filmi cekildim cok sukur temiz cikti. Doktorum 3 ay yuksek sans dedi filmden sonra bide inofolic toz verdi gunde 2 kere sabah aksam ac karnina iciyosun bu cok onemli adette olsan birakmicaksin hamile kalmana yardimci olucak dedi. Pkolulara verilen bisey zaten. Simdi bata 1 hafta var bakalim hayirlisi. Sormak istediginiz bisey olursa yardimci olmak isterim :)

Arkadaslar benim yumurtarimda biraz tembellesme varmis 4aylik evliyim acaba duzelirmi

Hakkimizda hayirlisi olsun canim. Ben kac ay klomen catlatma ignesi kullandim ama bana hic inofolic vermemisti doktorum. Gecen ay degistirdim doktorumu bu cok ilgili olumlu masallah. Bide inofolic folik asit degil folik asit iceriyo ama pko tedavisinde kullaniliyo ve cok okudum ilk ayinda hamile kalani bi sor bakalim ben hic bilmiyodum bunu. Filmden sonra verdi doktorum mutlaka kullanicaksin dedi canim Rail

Arkadaslar benim yumurtarimda biraz tembellesme varmis 4aylik evliyim acaba duzelirmi
Ilac tedavisiyle yada igneyle duzelir canim. Bendede ayni durum ve senden tecrubeli olarak ilk olarak rahim filmi iste cunku tuplerde sorun varsa kullanilan ilacta bosa gidiyor zaman harcama ilk film cekilmek istiyorum de zaten doktorun dicektir sana. Ama genelde doktorlar ilk ilac tedavisine basliyor izlenilen yol o. Sen ilk film cekilsin oyle basliyalim de ve iyi bi doktora git. Benden sana tavsiye :) ayrica duzelir merak etme zor degil

Bana folik asit vitamin ilaci mutlaka onu kullan dedi eger kendiliginden olmazsa 6.ayinda gel dedi bende tedaviden korkuyrm ya

Ben iste film cekilmesi zor degilmi vala cok korkuyrm tek duam tedaviye gerek kalmadan gebe olmak

Bana folik asit vitamin ilaci mutlaka onu kullan dedi eger kendiliginden olmazsa 6.ayinda gel dedi bende tedaviden korkuyrm ya
Canim korkacak bisey degil tedavi. Benim doktorumda demisti ben 30 yas altina 1 sene 30 yas uzerinede 6 ay veriyorum cunku vucudun kendini hazirlama suresi var. Korkmana gerek yok eger beklemek istemiyosan doktoruna soyle tedaviye baslasin. Folik asitte rutin bise bebek isteyen herkese ilk o veriliyor ve cok onemli mutlaka kullanmaya basla zaten yan etkisi falan yok

Ne bilim abla 21yasindayim alttan tedaviden suan cekiniyrm

Ben iste film cekilmesi zor degilmi vala cok korkuyrm tek duam tedaviye gerek kalmadan gebe olmak
Doktorun 6 ay bekle demis istersen vucudunun hazirlanmasini bekle. Yok bekliyemem dersen herseyin caresi var canim Allah dermansiz dert vermesin. Rahim filmi ben salak gibi anestezisiz cektirdim abartmiyorm oyle bi agri yok mahvoldum ölüyorum sandim. Ama anestezili cekilenlerim ruhu duymuyor yani onunda kolayi var gulum tedaviye baslarsan ilk bunu iste oyalamasin seni doktor

Ne bilim abla 21yasindayim alttan tedaviden suan cekiniyrm
Canim benim daha yasinda kucukmus ha alttan muayeneye gelince yok hic korkma cubuk zaten o kisma girip baktigi ve hic canin acimiyor ayrica zaten bayansa doktorun daha rahat olursun

Canim benim daha yasinda kucukmus ha alttan muayeneye gelince yok hic korkma cubuk zaten o kisma girip baktigi ve hic canin acimiyor ayrica zaten bayansa doktorun daha rahat olursun
Ben 1senem dsun rabbim ins derman verirde tedaviye gerek kalmaz 6.ay icin tedavi erken diye dusunuyrm kan degerimde dusuk cikti bide evlenmeden önce 55kiloydum 4ayda 50kiloya dustum biraz teb

Canim evet var inofolikle hamile kalan ayyy bizede yarar insaallah.

Canim gunaydin. Ya birsey sorucam sen bu inofolikin ve tirpid ilacinin yaninda baska birsey kullandinmi

Bu zamana kadar

Canim benim oldum olasi adet sorunum vardi zaten ben kac kere gittim bana hic pko demediler . Ben daha ogreneli 1 ay bile olmadi. Doktorumda belki uzun bi surec olabilir dedigi icin tedaviye daha bu ay basladim gunde 2 tane 5 gun klomen kullandim gecen hafta pazartesi gittim en buyuk yumurta 11 mm doktor miralimi bozmamaya. Calisiyir ama pek ise yaramadi klomen galiba. Yarin tekrardn randevum var bakalim ne olucak . Rabbim herkesin gonlune gore versin hic bi sekilde aratipta kimsenin kucagini bos birakmasin insallah hakkimizda ve hakkinda hayirlisi artik canim :)

Canim gunaydin. Ya birsey sorucam sen bu inofolikin ve tirpid ilacinin yaninda baska birsey kullandinmi
Günaydın Can'ım.Yoo kullanmadım.Ovulasyon testi kullandım sadece.Yumurtlamaya kadar inofolic kullanıp adete kadar bıraktım.

Günaydın Can'ım.Yoo kullanmadım.Ovulasyon testi kullandım sadece.Yumurtlamaya kadar inofolic kullanıp adete kadar bıraktım.
Hmmm peki canim adetlerin duzenlimiydi yani tiroid bir bozukluk yapiyormuydu adetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…