Gebeliğe Hazırlık polikistik over hakkinda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon değerleriniz nasıl
Fsh: 3.06 lh: 7. 36 estradiol(e2): 33.77 goruntude pko yok aama fsh ile lh araaindaki fark pko yu gosteriyor. Pkolularda fsh ile lh arasinda iki kat fark oluyor.

Fsh: 3.06 lh: 7. 36 estradiol(e2): 33.77 goruntude pko yok aama fsh ile lh araaindaki fark pko yu gosteriyor. Pkolularda fsh ile lh arasinda iki kat fark oluyor.
Benim diğerlerim arasında 1.8 fark var bana da pco dedi ama tedavi önermedi

Benim diğerlerim arasında 1.8 fark var bana da pco dedi ama tedavi önermedi
Cok hafiftir etkilemiyordur. Ama degerlerinin araainda 1.8 fark olup ta pko olan ilk defa duydum. Bana doktorumda o sekilde soyledi. Senin durumun gecicimi acaba ya. Adet duzensizligin falan varmi.

Cok hafiftir etkilemiyordur. Ama degerlerinin araainda 1.8 fark olup ta pko olan ilk defa duydum. Bana doktorumda o sekilde soyledi. Senin durumun gecicimi acaba ya. Adet duzensizligin falan varmi.
Valla fotosunu attım canım bak. Özel doktora gittim bugün ara form seninki dedi. Pko denilemez tam olarak dedi

Eklentiler

• 5AF6E3AE-BF9A-4D88-B006-DBC727BC2AC3.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 39
Adet düzensizliğim az kilo aldığımda bozuluypr bi de 4 aydır korunmayı bıraktık. Korunmayı bıraktıktan sonra bozuldu

Valla fotosunu attım canım bak. Özel doktora gittim bugün ara form seninki dedi. Pko denilemez tam olarak dedi
Canim evet pko olmuss olsaydi tm olarak degerlerin farkli olirdu. Pko kiloyu sevmz. Beninde azcik alayim yada sekerli seyleri kacirayim sapitir. Demekki sende pko yok pko eglimi var. Hep dikkatli olmalisin.

Evet seninki cok hafif bencede. Biraz dikkatle etkilemez diye dusunuyorum. Degerlerin tam pko degeri degil canim.

Evet seninki cok hafif bencede. Biraz dikkatle etkilemez diye dusunuyorum. Degerlerin tam pko degeri degil canim.
Evet ya biraz içime su serpti sen de öyle canım :) 4 aydır gebe kalamayınca bi de adetlerim dğzensizleşince sapıttım inş tez zamanda isteyen hrkes sağlıklı bebişlerine kavuşur. Bi de bana az iltihapın var dedi fitil verdi iki gün kullanayım diye

Hee canim bu arada gidersen pkonun direncli oldugunu falan soyleme. Doktorlar bazen birbirlerinden etkilenwbiliyorlar. Sadece pko oldugunu soyle arastirsin tekrardan. Birde gliforu sor bakalim ne diycek. Banada tez zamanda haber et.

Çokkk teşekkür ederim. Gidersem haber vereceğim :))

Amin cnm, çok teşekkür ederim. Şuan ibrahim Saraçoğlu'ndan aldığım kürü uyguluyorum. Bittiğinde doktora gitdeceğim.
Canim bak iste kurun bitince gidersin. Sen doktor ismi isteyince hemen gidiceksin sandim. Kur insaallah ise yarar gitmek zorunda kalmazsin.

Canim ciddi bseyin yok cok sukur. Eger bir sure daha kalamazsan esinide gotur. Ben o hatayi cok yaptim. Bir dunya doktora gittim hepsi ozel klinik bir dunya para. Her gittigim doktor bseyin yok sadece pko var oda sorun degil diyordu. Ben ah buda bilemedi diyip baska doktorlara gidiyordum. En son ki gittigim uzman sende bsey yok esini getir ne bulayim ben sende deyince esim gitmeye karar verdi. Sipermiyogram verdi ki spermler bitik. Megerse ondan olmuyormus bebek. Ilk dusugumde spermlerin kalitesiz olmasindan kaynaklanmis. Ben şok... o yuzden sende az daha bak durumuna olmazsa esine yaptirmakta inan buyuk fayda var.

Biz kadınların korkulu rüyası polikistik over

Biz kadınların korkulu rüyası polikistik over
O kadarda degil canim ya. Dogru tedaviyle pko etkisiz brsey. Ama anlamayan doktora denk gelince dogum kontrol hapi falan verip alakasiz bir tedavi ugruyorlar. Korkulu ruya degil dogru tedaviyle pko bir hic...

O kadarda degil canim ya. Dogru tedaviyle pko etkisiz brsey. Ama anlamayan doktora denk gelince dogum kontrol hapi falan verip alakasiz bir tedavi ugruyorlar. Korkulu ruya degil dogru tedaviyle pko bir hic...

Her 4 kadından 2 sinde var
Yumurtlama sorunu
Bu da bizler için
Çocuğum olmaz mı?
Sorusuna sürüklüyor
Yoksa çözümsüz değil

Her 4 kadından 2 sinde var
Yumurtlama sorunu
Bu da bizler için
Çocuğum olmaz mı?
Sorusuna sürüklüyor
Yoksa çözümsüz değil
Evet evet korku olusturuyor. Ama ben burdan her yerde gordugum her pko konusuna yaziyorum. Dog kontrol hapi care degil. Pkolu hic bir kadin caresiz degil. Tedavisi cok basit. En direncli pko bile cozulebilir. Hemde pko bir ureme sekli bir hastalik degil. Pkosuz kadinlar ayda 1 veya en fzla 2 tane yumurtlayip catlatiyorken pkolu kadinlar 3 5 tane yumurtluyor. Hepsi bu.

Bazen iyi bazen kötü olabiliyor
Kişiye göre değişiyor sanırım
Kiminde yumurta çokken
Bazen yumurta kalitesiz olabiliyor

Bazen iyi bazen kötü olabiliyor
Kişiye göre değişiyor sanırım
Kiminde yumurta çokken
Bazen yumurta kalitesiz olabiliyor
Kalitesizligi sanirim kisinin yapisiyla alakali. Pko dedigimiz sey yumurtalarin yunurtalikta sksmasiyla olusan bsey. Fazla yumurtlayinca yumurtalik catlatamiyor ve sksip ici su doluyor. Buda fazla yumurtlamak demek. Tabiki zamaninda mudahale edilmezse yunurtalar zamanla kaliteside dusebilir. Yada kisiyle alakali olabilir. Poli cok fazla anlamina geliyor kistik zaten kist over de yumurta adindanda belli kist gorunumu almis yumurtalar anlamina geliyor. Yani sorunu yapan yine kendi yumurtalari kisinin. Ama tabiki zamanla sacma sapan tedavi yintemleriyle yumurtalar in kalitesi de dusebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…