• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik over doğum yapınca geçiyor mu?

perdita

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
38
8
286
Diğer
Doğum yapınca yada düzenli cinsel hayatı olunca geçer diyen var.
Bunlar doğru mudur?
Ben çocuk dusunemem zaten ilerde bile bekarım ve düzenli gelirim yok.

Doğum yapınca yada düzenli cinsel hayatı olunca geçer diyen var.
Bunlar doğru mudur?
Ben çocuk dusunemem zaten ilerde bile bekarım ve düzenli gelirim yok.
gecmez. .. ılerde cocuguna babası da destek olcaktır zaaar:)) tek basına bakmak degıl de evlenınce cocuk yaparsın tabıkı neden olmasın.

Jinekolog evlenmemi önermişti. İlaç kullanıyorum bıraktığımda sanki testesteron almışım gibi tüylenme başlıyor ve adet olamıyorum. bu yüzden ilaca devam etmek daha iyi görünüyor.

Jinekolog evlenmemi önermişti. İlaç kullanıyorum bıraktığımda sanki testesteron almışım gibi tüylenme başlıyor ve adet olamıyorum. bu yüzden ilaca devam etmek daha iyi görünüyor.
Hangi ilacı kullanıyorsun?Tuylenmeye faydası var mı ilacın?

Diane kullanıyorum tüylenmeyi durdurdu bende. Lazer ve iğneli yaptırdım mesela bacaklarda kıl kalmadı.tabi yıllardır kullanıyorum.
Bende yıllarca kullandım diane35.Tüy sorunum iğneli epilasyonla bitmişti.Evlenip kızıma doğum yapınca herşey başa döndü.Sonra lazere gittim,ilaç kullanmadım bu kez,bitmedi ama epey azalmıştı ki oğluma doğum yaptım :)
Şimdi yine lazere gidiyorum ve artık çocuk düşünmüyorum.Tekrar ilaca baslicam bakalım.Kadın doğum mu yazıyor ilacı,sen mi alıyorsun?

Bende yıllarca kullandım diane35.Tüy sorunum iğneli epilasyonla bitmişti.Evlenip kızıma doğum yapınca herşey başa döndü.Sonra lazere gittim,ilaç kullanmadım bu kez,bitmedi ama epey azalmıştı ki oğluma doğum yaptım :)
Şimdi yine lazere gidiyorum ve artık çocuk düşünmüyorum.Tekrar ilaca baslicam bakalım.Kadın doğum mu yazıyor ilacı,sen mi alıyorsun?
Kadın doğum yazıyor adet düzensizliği ve sivilce için.devlet bir kısmını karşılıyor bu ilacın

pko seker hastasi olmak gibi, tansiyon hastasi olmak gibi bir sey. onunla yasiyorsun. giden bir sey degil.. 4 cesidi var derecesine gore. dr larin evlen deme sebebi kolay gebelik elde edemeyebiliyorsun. vakit kaybetme diye bana da demisti. O ilaclarin hepsi disaridan hormon yuklemesi. Yani kullandiginda fayda var. birakinca eskiye donuyor. tedavi edici degiller.

Back