• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

POLİKİSTİK OLUPTA AŞILAMA YAPTIRANLAR SONUÇLAR NEDİR?

havin35

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
30
5
6
30
Kızlar dert ortaklarım kader arkadaşlarım 2 yıllık evliyim polikistik overim doğal yolla olmadı rahim filmi çekildim sıkıntı yok eşimin sprem kalitesi iyi klomenle gelişmedi yumurtalıklarım gonal f ile 19m anca oldu oda tek yumurtam oldu 1 Nİsanda aşılama yapıldı 10 test yaptım negatif çıktı 12 erken gebelik testi yaptım gene negatif çıktı umutlarım yıkıldı hep sizde genede ümitlenmeliyim benim gibi olupda sonradan gebe oldugunu ögrenen arkadaşlar varmı? göğüslerim şiş kasıklarım sızlıyor bu gün birde idrarımı yaparken kahve sümüksü akıntı gibi bişey aktı gitti sizce nedir inşaalah yardımcı olan arkadaşlar olur?

Kızlar dert ortaklarım kader arkadaşlarım 2 yıllık evliyim polikistik overim doğal yolla olmadı rahim filmi çekildim sıkıntı yok eşimin sprem kalitesi iyi klomenle gelişmedi yumurtalıklarım gonal f ile 19m anca oldu oda tek yumurtam oldu 1 Nİsanda aşılama yapıldı 10 test yaptım negatif çıktı 12 erken gebelik testi yaptım gene negatif çıktı umutlarım yıkıldı hep sizde genede ümitlenmeliyim benim gibi olupda sonradan gebe oldugunu ögrenen arkadaşlar varmı? göğüslerim şiş kasıklarım sızlıyor bu gün birde idrarımı yaparken kahve sümüksü akıntı gibi bişey aktı gitti sizce nedir inşaalah yardımcı olan arkadaşlar olur?
Bnde polistkoverim. Aşılama yaptırdım ikiz gözüküyo şuan inşallah senin de tutmuştur.

Bnde polistkoverim. Aşılama yaptırdım ikiz gözüküyo şuan inşallah senin de tutmuştur.
İnşallah peki yerleşme kanamadı geldimi ?? Bende dün kahve sümüksü akıntı geldi bu günde pembemsi gibi off kafayı yiycem 14günü yaptım çıkmadı yarın bi daha yapsammı ?

Ay bacıııım polikistik overlı yoldaşım.. İnşallah tutmuştur inşallaaaaaaah.
Bnde pkoyum 4 yıldır istedik olmadı. 6 yıllık evliyim. Bnde ovitrelle klomen 3 ay kuklandm olmadı. Kendi kendime adet bile olamıyorum. Tatlısalla adet oldum yine. Pzt rahim filmi çekilcek. Rahim filminden snra kolaylaşıyo dediler. Sen rahim filminden snra hiç bekledn mi direk mı grçtn cnm

Kızlar merhaba bende pkoyum 4 yıllık evliyiz 15 subatta ilk asilamami oldum maalesef tutmadi 19 mayista iste 2. Asilamayi yaptirdik su an bekliyoruz bakalim allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Back