Polikistik olup tek tüple hamile kalan var mı 😞

Öncelikle Çok gecmis olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bende uzun zamandir bebek ozlemi cekiyordum. Burda cok zaman gecirdim neredeyse her ay. Ben de pcos hastasiyim ve cok ugrastim bununla hala da devam ediyo vunku gecen bisey degil sadece hayat tarzi degisikligi yaparak etkilerini en aza indirgemek mumkun. Oncelikle yapman gereken sey hayat tarzi degisikligi.ve rahim filmi cektirmekten sakn korkma dene eminim rabbim sana da nasip edocek cunku benimde ummadgim zamanda rahim filminden sonraki ay kaldim 😇
Ne güzel Rabbim nasip etmiş Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip etsin ben bi kez çekildim 2. Kez anestezili çekilmek istiyorum

Çok teşekkür ederim evet doktorlar genelde yaşımdan dolayı acele ettirmiyorlar ama 5-6 klomen kullanmak yerine keşke hsg önerseydi doktoru değiştirdim bende Ankara’da yaşıyorum şuan ve doktor konusunda hala emin değilim hep normal yolla olsun istedim ama korkularım var
Ben de ileri derece pkos hastasıyım. Ankara da yaşıyorum çok doktor araştırdım neorma plazma da Aslıhan yazıcıoğlu ve esra .. soy ismini tam hatırlamıyorum şuan tedavi görüyorum sonuçlarım gayet iyi Aslıhan hocayı öneririm.

Ben de ileri derece pkos hastasıyım. Ankara da yaşıyorum çok doktor araştırdım neorma plazma da Aslıhan yazıcıoğlu ve esra .. soy ismini tam hatırlamıyorum şuan tedavi görüyorum sonuçlarım gayet iyi Aslıhan hocayı öneririm.
Merhaba hsg filmi çekildiniz mi acaba bende ankaradayım tavsiye edeceğiniz bi yer varmıdır

X