Benimde ağrım var şuan az azHerkeste takip edebilecek şekilde oluyor mu bilmiyorum ama benim o dönem yapışkan gibi uzayan oluyor ve kasık ağrım oluyor belirgin şekilde o nedenle anlayabiliyorum. İlla olacak olsa herkes nokta atışı tuttururdu bence kesin olmak zorunda değil o yüzden. Kanama falan yaşayan da oluyor mesela gördüğüm kadarıyla bende de hiç öyle bi şey olmaz örneğin
Çatlıyor olabilir belki o zaman ağrı kesilirse çatlamış olur. Benim kiste döndüğü ay 10 gün sürekli kasık ağrım olmuştu sürekli büyüyüp çatlamadan kaldığından ağrı yaptı sürekliBenimde ağrım var şuan az az
Böyle çok değilde ara ara oluyor yumurtlama masajı yapıyorum arada belki 6 havuç yedim resmen havuçtan tiksindim artık bırakıyorum nasip olacağı varsa olur bellimi olur belkide keniliğinden çatlıyordur bilemeyiz ki en azından kolomene vücudum cevap verdi hemde baya iyi bidahkine olmadı iğneyi bulur bidaha kullanırım bazen bazı şeylerde nasipte varsa denk geliyor yoksa olmuyor eşim heryer baktı bulamadı demekki nasip değilmiş diyorumÇatlıyor olabilir belki o zaman ağrı kesilirse çatlamış olur. Benim kiste döndüğü ay 10 gün sürekli kasık ağrım olmuştu sürekli büyüyüp çatlamadan kaldığından ağrı yaptı sürekli
Merhaba benim sadece Testestorunum yüksek çıkmıştı onunda hapı yokmuş. Ama diğer kan değerlerim iyiArkadaşlar bu topikte yanlış yanlışı doğurmuş biraz. Polikistik over olan kadınlarda çok fazla yumurta gelişmeye çalışıyor bu nedenle yeterli olgunluğa erişemeyen yumurtalar büyüyüp çatlayamıyor. Az yumurta görülmesi iyi çok olması iyi değil.
Diğer konu polikistik over olan kadınlarda hormon değerlerine bakılması gerekiyor: LH, fsh, tsh, e2, prolaktin, testesteron, dhea. Bu değerlerin normal sınırlara çekilmesi gerekiyor.
Son olarak insülin direnciniz olmamalı kilo vermelisiniz ve sağlıklı beslenmek zorundasınız paketli gıdalar yasak.
Kilo ve insülin ne durumda?Merhaba benim sadece Testestorunum yüksek çıkmıştı onunda hapı yokmuş. Ama diğer kan değerlerim iyi
Ben 4 ay önce diyete girdim 17 kilo verdim şuana kadar iadeal kiloma 7 kilo kaldı inailün yok ama kiloluykennaçlık şekeri tam çıkmaya başlıyordu bi diyete girdim şimdi çok iyiKilo ve insülin ne durumda?
Vitaminlerim dolu dolu iyi Tsh Fsh Lh düzeylerim çok iyi dedi doktor Lh3 Fsh 4,5 arasıKilo ve insülin ne durumda?
E iyi maşallah o az bir kiloyu da verin olur bebeğiniz inşallah, yumurta geliştirici ilaçlar oluyor çatlatma iğneleri oluyor en kötü o tedavilere başlarsınız belki gerek bile kalmazVitaminlerim dolu dolu iyi Tsh Fsh Lh düzeylerim çok iyi dedi doktor Lh3 Fsh 4,5 arası
Ben ilk defa bu ay klomen kullandım kullanem vermeden önce doktor tam Ovulasyon döneminde çağırdı sağda 10 solda 9 yumurta var dedi altannmuyane etti en büyük mm 8 di dediki büyümüyor adet ol gel klomen vereyim neyse oldum kullandım 5 gün 11. Gün gittim yine vajinal baktı sağda 9 solda 8 yumurta soldaki en büyük 22mm sağda 12 mm dedi çatlatma verdi ama hiçbiryerde bulamadım yaşadığım yere tam 1 metre kar yağdı siz düşünün zaten bulamadım çıkmam dahada imkansız oldu evde öylece kala kaldım bugün 13. GünümE iyi maşallah o az bir kiloyu da verin olur bebeğiniz inşallah, yumurta geliştirici ilaçlar oluyor çatlatma iğneleri oluyor en kötü o tedavilere başlarsınız belki gerek bile kalmaz
Acaba kendiliğinden çatlama imkanı varmı bilmiyorumE iyi maşallah o az bir kiloyu da verin olur bebeğiniz inşallah, yumurta geliştirici ilaçlar oluyor çatlatma iğneleri oluyor en kötü o tedavilere başlarsınız belki gerek bile kalmaz
Bu dünya çok üzüldüm ne güzel 22mm. Tepki vermiş ilaç güzelce büyümüş 11. Günde doktor 2 güne çatlar iğneyle dedi ama bulamadım acaba kist olurmu nolur bilmiyorum bu arada diğer 12 mm boşa gitti demi artık o büyürmü 3 günde düzenli adet olan biriyim 27 güne birE iyi maşallah o az bir kiloyu da verin olur bebeğiniz inşallah, yumurta geliştirici ilaçlar oluyor çatlatma iğneleri oluyor en kötü o tedavilere başlarsınız belki gerek bile kalmaz
Benim tek yumurta gelişti o şekilde hamile kaldım eğer klomen sonuç vermezse doktorunuzdan femara isteyin çünkü klomenle sonuç alamadım ve kist yapmıştı 1 sene ara vermek zorunda kaldım kist geçmediğinden.Bu dünya çok üzüldüm ne güzel 22mm. Tepki vermiş ilaç güzelce büyümüş 11. Günde doktor 2 güne çatlar iğneyle dedi ama bulamadım acaba kist olurmu nolur bilmiyorum bu arada diğer 12 mm boşa gitti demi artık o büyürmü 3 günde düzenli adet olan biriyim 27 güne bir
Şimdi klomeni sonuç verip veremeyeceğini bilmiyorummçatlatmw olmayınca bu arada kistiniz neden 1 sene kaldı genelde adetle gidiyor dediler banaBenim tek yumurta gelişti o şekilde hamile kaldım eğer klomen sonuç vermezse doktorunuzdan femara isteyin çünkü klomenle sonuç alamadım ve kist yapmıştı 1 sene ara vermek zorunda kaldım kist geçmediğinden.
Yoo gitmedi 6 ay gitsin diye bekledim ki reglim hep düzenliydi, sonra doğum kontrol hapı kullanmam gerekti gitmesi için, zor geçti. Umarım olumlu sonuç alırsınızŞimdi klomeni sonuç verip veremeyeceğini bilmiyorummçatlatmw olmayınca bu arada kistiniz neden 1 sene kaldı genelde adetle gidiyor dediler bana
Anladım kişiden kişiye değişiyor belkide ama artık bu edavilere mecburum 1 sene olmadı kist yapar eder korkusuyla almasam yine olmuyucaktı. Soğan suyu temizliyor genelde ama ilk defa 6 ay geçmediğini duydumYoo gitmedi 6 ay gitsin diye bekledim ki reglim hep düzenliydi, sonra doğum kontrol hapı kullanmam gerekti gitmesi için, zor geçti. Umarım olumlu sonuç alırsınız
Ben soğan suyuna inanmıyorum işkence bence sadece. Femara güzel, takviye de kullanın folik asit. Ben Inofolic combi kullandımAnladım kişiden kişiye değişiyor belkide ama artık bu edavilere mecburum 1 sene olmadı kist yapar eder korkusuyla almasam yine olmuyucaktı. Soğan suyu temizliyor genelde ama ilk defa 6 ay geçmediğini duydum
Aa asla öyle demeyin etrafımda soğan suyuyla hamile kalan çok insan var bizzat ablam alt komşum daha çokkk bede olmadı o ayrı ama olanda varBen soğan suyuna inanmıyorum işkence bence sadece. Femara güzel, takviye de kullanın folik asit. Ben Inofolic combi kullandım
Çatlatma iğnelerinin muadilleri oluyormuş sanırım doktor hiç bahsetmedi mi bende tam bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla yumurtanın çatlamasında gerçekten havuç yemek iyi oluyormuşŞimdi geçen ay çatlama zamanı 8 mm de kdli bu ay ilaçla 22 mm oldu size şunu sormak istiyorum yumurtlarım yeterli ise şimdi kendiliğinden öatlarmı olasılık nedir Kimisi düzenli adet gören çatlar diyor ama Ozaman geçen ayda 8 mm çatlamış mı demek olgun olmayınca tutmuyor mu demek oluyor
Doktorum bahsetmesede ben onuda araştırdım yok dedilerÇatlatma iğnelerinin muadilleri oluyormuş sanırım doktor hiç bahsetmedi mi bende tam bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla yumurtanın çatlamasında gerçekten havuç yemek iyi oluyormuşmarmelad01 dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?