Doktorumun bulup bulamadığımdan haberi yok pazartesi gidicem bakalım8mm iken yumurta çatlamaz çok küçük sönüp kaybolur. 22mm kendiliğinden çatlayabilirde çatlamayabilirde. Yumurtalar ilaçla büyütüldüğü için belki çatlayamaz ama doktorun bunu takip etmesi gerekirdi. Çatladı mı diye, kendiliğinden çatlamazsa kiste dönüşür. İğne bulamadıysanda bol bol havuç ye çatlamaya yardımcı oluyor
Yani ben düzenli adet oluyorum ya bazıları dedi senin çatlıyordur bende ondan sordum 8 demi çatlıyordu diye E Ozaman şuan kendiliğinden öatlayıp çatlamadığını görmüş olacağız8mm iken yumurta çatlamaz çok küçük sönüp kaybolur. 22mm kendiliğinden çatlayabilirde çatlamayabilirde. Yumurtalar ilaçla büyütüldüğü için belki çatlayamaz ama doktorun bunu takip etmesi gerekirdi. Çatladı mı diye, kendiliğinden çatlamazsa kiste dönüşür. İğne bulamadıysanda bol bol havuç ye çatlamaya yardımcı oluyor
Şefe hiç bilgim olmadığı için soruyorum Ozaman adet olmakla yumurta çatlaması büyümesinin bi etkisi yok mu8mm iken yumurta çatlamaz çok küçük sönüp kaybolur. 22mm kendiliğinden çatlayabilirde çatlamayabilirde. Yumurtalar ilaçla büyütüldüğü için belki çatlayamaz ama doktorun bunu takip etmesi gerekirdi. Çatladı mı diye, kendiliğinden çatlamazsa kiste dönüşür. İğne bulamadıysanda bol bol havuç ye çatlamaya yardımcı oluyor
Çatlamadığı zaman kiste döner ve adet söktürücüyle (tarlusal gibi) âdetle atılması beklenir. Yani çatlama ve adet arasında ilişki var etki yok değil. Benim geçen aylarda bir kere oldu büyüdü büyüdü çatlamadı reglim gecikti hiç gelesi de yoktu doktora gittim adet söktürücüyle söküldü. Adetten sonra kontrole gittim yarı boyutuna gelmiş ve sönmüştü ama komple atılmamıştı o adetle çünkü dev gibi olmuştu o ay yumurtam (8cm)Şefe hiç bilgim olmadığı için soruyorum Ozaman adet olmakla yumurta çatlaması büyümesinin bi etkisi yok mu
8 cm mi 8mm miÇatlamadığı zaman kiste döner ve adet söktürücüyle (tarlusal gibi) âdetle atılması beklenir. Yani çatlama ve adet arasında ilişki var etki yok değil. Benim geçen aylarda bir kere oldu büyüdü büyüdü çatlamadı reglim gecikti hiç gelesi de yoktu doktora gittim adet söktürücüyle söküldü. Adetten sonra kontrole gittim yarı boyutuna gelmiş ve sönmüştü ama komple atılmamıştı o adetle çünkü dev gibi olmuştu o ay yumurtam (8cm)
Anladım ama inşallah benim kendiliğinden çatlıyordur artık çatlamasada iğne alır bidahki klomeni Ozaman başlarımÇatlamadığı zaman kiste döner ve adet söktürücüyle (tarlusal gibi) âdetle atılması beklenir. Yani çatlama ve adet arasında ilişki var etki yok değil. Benim geçen aylarda bir kere oldu büyüdü büyüdü çatlamadı reglim gecikti hiç gelesi de yoktu doktora gittim adet söktürücüyle söküldü. Adetten sonra kontrole gittim yarı boyutuna gelmiş ve sönmüştü ama komple atılmamıştı o adetle çünkü dev gibi olmuştu o ay yumurtam (8cm)
8cm olmuştu mm değil bi ultrason görüntüsü var dev bir balondu8 cm mi 8mm mi
Çatlıyordur, çatlamadığında döllenme de olmaz. Şöyle düşünün çatladığında döllenirse gebe; döllenmezse adetle atılım oluyor zaten normal süreç olarak.Anladım ama inşallah benim kendiliğinden çatlıyordur artık çatlamasada iğne alır bidahki klomeni Ozaman başlarım
Nasıl yani anlamadım çatlıyordur dediniz ama bilmiyorum ki hiç ilk defa klomen kullandım 22 mm dedi iğne yazdı ama bulamadım 11. Günde 22 mm di düzenlide adet görüyorum hepÇatlıyordur, çatlamadığında döllenme de olmaz. Şöyle düşünün çatladığında döllenirse gebe; döllenmezse adetle atılım oluyor zaten normal süreç olarak.
Eskiden çatlamadığı değilde büyüyemediği için olmuyordu bence 8mm de kalıyordu siz düşünün. 14. GündeÇatlıyordur, çatlamadığında döllenme de olmaz. Şöyle düşünün çatladığında döllenirse gebe; döllenmezse adetle atılım oluyor zaten normal süreç olarak.
Klomen konusunu bilmiyorum ben normal işleyiş olarak söyledim hormonal bir sorun veya stres kafaya takma gibi şeyler olmadığında çatlar büyüyüp gelişen yumurta. Sizde sanırım gelişmiyor o zaman beklenen düzeyde; çatlaması için belli bir boyuta gelmesi gerekir. O sebeple klomen verildi doğru mu anladım? Hiç bu tarz bi tedavi almadığım için yanlış bi şey demiyim dış etkiyle büyüyor çünkü şu an sizin durumunuzdaNasıl yani anlamadım çatlıyordur dediniz ama bilmiyorum ki hiç ilk defa klomen kullandım 22 mm dedi iğne yazdı ama bulamadım 11. Günde 22 mm di düzenlide adet görüyorum hep
Evet tam olarak doğru anladınız bende hormonlarımda sıkıntı yoktu ama sadece gelişemiyordu çatlası için en az 18 isteniyor bende 8,10 civarı kalıyordu şuan ilaçla 22mm olmuş dedi 11. Günde ama 11 güne göre çok değilmi hızlı büyümüş geldi bana sadece doktor bişey demedi 14 . Gün çatlasa yani yarın çatlasa bu kesde 22mm olur 26 yanlışmı düşünüyorumKlomen konusunu bilmiyorum ben normal işleyiş olarak söyledim hormonal bir sorun veya stres kafaya takma gibi şeyler olmadığında çatlar büyüyüp gelişen yumurta. Sizde sanırım gelişmiyor o zaman beklenen düzeyde; çatlaması için belli bir boyuta gelmesi gerekir. O sebeple klomen verildi doğru mu anladım? Hiç bu tarz bi tedavi almadığım için yanlış bi şey demiyim dış etkiyle büyüyor çünkü şu an sizin durumunuzda
Yani bu kezde 26mm kiste çevirir sanki erken büyümüş. Böyle düşünceler oluyor kafamda eğer 14. Gün çatlıyorsa erken büyümüş daha yarın çatlasa benim dünden önce 22mm di yarına 26 olur OzamanEvet tam olarak doğru anladınız bende hormonlarımda sıkıntı yoktu ama sadece gelişemiyordu çatlası için en az 18 isteniyor bende 8,10 civarı kalıyordu şuan ilaçla 22mm olmuş dedi 11. Günde ama 11 güne göre çok değilmi hızlı büyümüş geldi bana sadece doktor bişey demedi 14 . Gün çatlasa yani yarın çatlasa bu kesde 22mm olur 26 yanlışmı düşünüyorum
14. Gün çatlamak zorunda değil daha erken ya da daha geç çatlayabilir öncelikle. Benim geçen ay çatlamam 11. Oldu mesela (ovülasyon testine göre konuşuyorum) doktorla teyit etmedim ama kasık ağrımdan ve akıntılarımdan eminim gibi doğruluğundan. Uygulamaya göre 20. Gün yumurtlamam gerekiyordu 10. Gün yumurtladım mesela. Regl periyodum 34 gün bu arada mesela bütün bunlara rağmen.Yani bu kezde 26mm kiste çevirir sanki erken büyümüş. Böyle düşünceler oluyor kafamda eğer 14. Gün çatlıyorsa erken büyümüş daha yarın çatlasa benim dünden önce 22mm di yarına 26 olur Ozaman
Doktorumun bulup bulamadığımdan haberi yok pazartesi gidicem bakalım
Sen en iyisi doktora git çatlayıp çatlamadığına baktır çünkü baya büyümüş yumurtanYani ben düzenli adet oluyorum ya bazıları dedi senin çatlıyordur bende ondan sordum 8 demi çatlıyordu diye E Ozaman şuan kendiliğinden öatlayıp çatlamadığını görmüş olacağız
Hafta içi gideceğimSen en iyisi doktora git çatlayıp çatlamadığına baktır çünkü baya büyümüş yumurtan
Anlar merak etme geç kalmadan git benceHafta içi gideceğimanlarmı çatlayıp çatlamadığını hafiften kaşık ağrım var ama
Anladım herkeste akıntı olması şartmı ben ilişkiden sonrada akıntım olunca ayırt edemiyorum pek14. Gün çatlamak zorunda değil daha erken ya da daha geç çatlayabilir öncelikle. Benim geçen ay çatlamam 11. Oldu mesela (ovülasyon testine göre konuşuyorum) doktorla teyit etmedim ama kasık ağrımdan ve akıntılarımdan eminim gibi doğruluğundan. Uygulamaya göre 20. Gün yumurtlamam gerekiyordu 10. Gün yumurtladım mesela. Regl periyodum 34 gün bu arada mesela bütün bunlara rağmen.
Herkeste takip edebilecek şekilde oluyor mu bilmiyorum ama benim o dönem yapışkan gibi uzayan oluyor ve kasık ağrım oluyor belirgin şekilde o nedenle anlayabiliyorum. İlla olacak olsa herkes nokta atışı tuttururdu bence kesin olmak zorunda değil o yüzden. Kanama falan yaşayan da oluyor mesela gördüğüm kadarıyla bende de hiç öyle bi şey olmaz örneğinAnladım herkeste akıntı olması şartmı ben ilişkiden sonrada akıntım olunca ayırt edemiyorum pek
Anladım akıntı değişiyor Ozaman çünkü akınıtısı olup gebelik olmayanda oluyorHerkeste takip edebilecek şekilde oluyor mu bilmiyorum ama benim o dönem yapışkan gibi uzayan oluyor ve kasık ağrım oluyor belirgin şekilde o nedenle anlayabiliyorum. İlla olacak olsa herkes nokta atışı tuttururdu bence kesin olmak zorunda değil o yüzden. Kanama falan yaşayan da oluyor mesela gördüğüm kadarıyla bende de hiç öyle bi şey olmaz örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?