Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam kızlar ben 1 haftadır polen yiyiyorum hem süt yapıyo hem de diğer faydaları için bebeğine polen veren var mımamasına falan katsak bal yasak ya 1 yaşından önce bununla alakası var mı bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen bebeğim 8.5 aylık bu arada
Merhaba, benim kızım 13. ayın içinde. 2 hafta önce arı sütü bal polen karışımı aldım. 2 günde bir 1 çay kaşığı kadar veriyorum bende. Çünkü çok iştahsızdı. Ama sanki bu ara biraz düzeldi gibi.İnşallah devamı gelir, bence sen bebeğine daha verme. En erken yaşını doldursun öyle vermeye başlarsın. Ben ilk gün verdim sonra bi kaç gün vermedim herhangi bişey olurmu diye çok şükür olmadı. Şimdilik faydasını senin sütünden alsın bebeğin. Sağlıcakla kalın.
normalde bal gibi düşünülebilir,yani o 1 yaşından önce alerji yapabildiğinden yasak diye polen de yasak olabilir.Ben dr'a sormadım,herşeyi sormam zaten.Azcık bir dene,birkaç gün bekle,alerjik bir şey olmazsa verebilirsin.Çok faydalı bir besin sonuçta.
bebekler için nasıl olur bilemem belki ağır gelebilir ama ben uzun süredir kulanıyorum, bazen sadece kuru şekilde polen tüketiyorum bazen de arısütü bal polen karışımı olan macundan yiyorum, henüz obez değilim :) çok yararı var, gayet dinç hissediyorum kendimi, :lepi:
merhaba kızlar benim kızım 2 yaşına girecek.bende aktardan aldım adam öncelikle sordu kaç yaşında diye 2 ise verebilirsiniz dedi.daha küçük bebeklere vermiyoruz dedi.bebekler için özel karışımlar varmıs sanırım onu satan kişilere sorsanız yönlendirirler.bende obez olayını ilk kez duyuyorum belki çocuğun gelişimiyle ilgili bir durumdur polenle değildir.çünkü benim yeğenimde çok iştahsız bir çocuktu aşırı zayıftı ablamlar profösöre götürdüler en son.adam testler yaptı çocukta hiçbir sorun yok kendi haline bırakın dedi aradan birkaç yıl geçti aşırı yemeye başladı ve çok şişmanladı.sonra baskete gönderdiler şimdi o kilolar gitti yerine boy geldi: )yani çocukla alakalıdır bence.polen çocuklarda büyümeyi ve zeka gelişimini destekliyor diye biliyorum.
aa ben son yorumları görmemiştim bence polene bağlamamk lazım obezliği ölçülü yersen çok faydalı bebeğim 10 aylık oldu ama ben 2 ay sonra vermeyi düşünüyorum bir doktora danışıp..........