Podoctor erken gebelik testi !!

Mavimsii_1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
18
4
23
Merhaba,
Ben bu ay doktora gittim muayene oldum 2. çocuğu düşünüyoruz ve hafif regl düzensizliğim var birde enfeksiyon vardı Duphaston, antibiyotik, fitil, mantar için de bir hap verdi son olarak da vitamin hapı yani folik asit verdi hepsini düzenli bir şekilde kullandım ve şikayetlerimin çoğu da düzeldi en son Mayıs ayının 27 28 29 30 31n de regl oldum 5 gün sürdü şimdi ise bat'a 6-7 gün var bugün dayanamayıp prodoctor erken gebelik testi yaptım anında kırmızı ikinci çizgi çıktı görselini de eklicem rica etsem bir bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG20230616142359.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 175
Bence var canım hayirli olsun

Sizinle sat bat hepsi birebir aynı günlerde ve evde aynı erken gebelik testinden var ama ben cesaret edip yapamadım bu kadar erken görünür mü diye :) bence çizginiz hemen çıktıysa gebelik var gibi, bir kan tahlili verin inşallah güzel haberler alırsınız :)

Bende birşeyler hissediyordum meraktan dayanamadım yaptım böyle çıktı bide erken diye çok umutlanmak istemiyorum biraz daha bekleyip öyle kan tahlili vermek istiyorum aslında kaset test ile de tekrarlicam inşallah sizde alırsınız güzel haberleri

Test bozuk değilse var baya da erken belli olmuş hayırlısı olsun

Kızlar az önce yaptım adete üç gün var sizce test bozuk olabilir mi c çizgisi çok kenarda gibi geldi bana yardımcı olur musunuz rahatsızım ilaç alamıyorum

Eki Görüntüle 3262590 Kızlar az önce yaptım adete üç gün var sizce test bozuk olabilir mi c çizgisi çok kenarda gibi geldi bana yardımcı olur musunuz rahatsızım ilaç alamıyorum
Ben birşey göremiyorum yani bilemedim çıplak gözle baktığınızda bir çizgi var gibi mi siz gorebildiniz mi peki
kaset test denediniz mi bende 6-7 gün kala yaptım aynı marka test anında çıktı ama umutlanmiyorum beklemedeyim belirtileriniz var mı peki

İkinci çizgi yok ondan eminim ben sadece test bozuk mı diye merak ettim ben üç dört gündür rahatsızım boğaz ağrım var beni bitirdi hastanede kan da yaptılar çıkmadı ama az önce yemek kokusundan midem bulandı istifra ettim hastalıktan mı yoksa bişeyler var mı aklımı kurcalıyor

Anladım bu sitede de okuduğum kadarıyla adet gününden önce kanda çıkabiliyormuş sizinde çıkmadığına göre yok demek ki hastalığınızdan kaynaklanıyor bende bı ara sizin gibi olmuştum boğazım yüzünden yemek yiyemiyordum sürekli midem bir bulantı halindeydi çok kötü yanı geçmiş olsun diliyorum

Kizlar lütfen bunada bakabilir misiniz 3 gün geciktim ilk yaptgimda cokk cokkk ince hayalet gibiydi sanki sonra yokdur diyip bıraktım kaldikca böyle olmuş

Eklentiler

• IMG_20230617_132746.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 160
Aynen bende öyle düşünüyorum çok teşekkür ederim sağolun

Hayırlı olsunnn

Kizlar lütfen bunada bakabilir misiniz 3 gün geciktim ilk yaptgimda cokk cokkk ince hayalet gibiydi sanki sonra yokdur diyip bıraktım kaldikca böyle olmuş
Kuruma çizgisi değil ise ve birde bozuk değil ise inşallah vardır bencede bı kan verin kafanız rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…