pnömokok ve rotavirüs aşıları ateş yapıyormu?

kızlar dün bizimde aşı günümüzdü verem aşısı, 5li karma, rotavirüs,ve pnömökok hepsini aynı gün yaptı doktorumuz çok korktum yaptırırken çocuğa ağır gelir hepsi bir günde diye ama doktorum asıl yaptırmazsan kork dedi valla akşam uyku uyuyamadım nöbet tuttum resmen çocuğun başında çok şükür bişi olmadı sadece acayip uyudu halada uyku hali devam ediyo

kızlar bugün oğluma rotavirüs ve pnömokok aşıları yapılacak,acaba ateş olurmu, ona göre oğluma ilaç kullanacağımda.sizler bu aşıları yaptırdığınızda herhangibir sorun oldumu?

canım rota virüs aşısını önermem doktor bana söyledi ben hemen kendi doktorumla görüştüm sakıncası olan ve daha önce piyasadan kaldırılan bir aşı...iyice araştır ondan sonra yaptır

Evet özelde banada tavsiye etmişlerdi ama sağlıkocağındaki doktor 18 ayından önce yapmayalım dedi dediğin gibi bağışıklık sistemiyle ilgili sorun olabiliyormuş.18 ayda yaparız daha sağlıklı olur dedi.Aynısını doktor arkadaşımda söyledi ben bu iki aşı için biraz bekleyeceğim...Ayrıca ithal ve yerli aşıların birleşenleri aynıymış o yüzden her ikiside bebek bu kadar küçükken yapılması doğru değilmiş.Ayrca sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoru arkadaşıylada görüştü yanımızda oda 18 aya ertelememizi istedi..

Arkadalar biz pnömo. yaptırdık fazla zorlamadı,ateş falan da çok olmadı hamdolsun.Fakat rotayı yaptırmadık,çok araştırdık eşimle .. Belki burada sağlıklı olmaz diye tr.de yaptırıp dönelm dedik ama 5 doktordan 4ü asla tavsiye etmedi..Zatn ilk 3 ay vurulmalıymış..Bir arkadaşın bebeğinde bağırsak düğümlenmesine neden olmuş..ARTIK ALLAH bilir tabi de..Öyle anlattılar korktuk biz de..Belki de uyduruktur bilmiyorum..Amaaa sonuc olarak iyiii araştıralım canlar..mumjuxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…