Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende bu konuyla ilgili sağlıkocağıyla görüşecektim.Aynısı olmamasına üzüldüm hem fiyat açısından en çokta sağlık açısından.Bizim tek bir aşımız kaldı onuda kendimiz yaptıracağız.Benim merak ettiğim yurt dışında hangi marka yapılıyor Pnömokok aşısı yurt dışında yaşıyan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim en azından merakımı gideririm.arkadaşlar biz dün 3. dozunu yaptırdık
prevenar 114 ytl, fiyatı değişmemiş
hatta ben merak edip çok yakın bir akrabamıza sordum, kendisi tüm türkiyeye dağıtım yapan bir ecza deposunda çalışıyor, bütün ilaçların fiyatları önündeki bilgisayarda
bana prevenarın fiyatının değişmediğini, 30 olanın büyükler için prevenar olduğunu söyledi.
ve alırken dikkat etmemi ucuz olanı almamamı sıkı sıkı tembihledi
bu arada s. ocağındaki hemşireler ilacın fiyatını görünve şok geçirdiler
hatta niye aldınız biz bedava yapıyoruz dediler
tabi mayıstan sonrakilere, biz nisan doğumluyuz dedim
bu arada bir hemşire de bizim yaptırdığımızın devletin yaptığı aşıdan 2 kat etkili olduğunu söyledi
eğitime gitmiş sanırım
artık ne kadar doğru bilmem
Bugün pnömokok 3.dozumuz vardı artık ücretsiz olduğu için sağlık ocağına gittik vurdular ama bir dahaki dozu siz dışardan alıp getirceksiniz dediler,nedeni de ilk iki dozu başka yerde vurdurduğumuz için devlet ödeme yapmıyomuş karışıklık oluyomuş vs... saçmaladılar yani! Çok kızdımmm çokkk, birde 4. doz için 1 yaşındayken getirin dediler bu aşının son dozu 15 ay değilmiydi ya niye 1 yaş? biz 3. ay,5,7 ay diye vurdurduk, siz naptınız bu aşıyı vurduran varmı sizin sağlık ocağı ne dedi? Benim bildiğim mayıs2008 den sonra doğan tüm bebeklerin aşısını devlet ödüyor olmalı ama bizimkiler böyle dedi ,bir değişiklik olana kadar böyleymiş bana çok inandırıcı gelmedi- bu arada 11 haziran doğumluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?