• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 64 çıktı

merhaba kızlar ayın 18 de kan testi yaptırdım beta hcg 64 çıktı bugün hastaneye gittim doktor saglıksız gebelik olabilir dedi tekrar kan tahlili yaptırdım ve ultrasonla baktı bişey gözükmüyordu bu durumu yaşayan var mı
Neden daha yeni oluşmuş demek yerine sağlıksız olabilir damgasını yapıştırdı ? Bazen şaşıyorum ya. Ben de 85 le öğrenmiştim. Merak etmeyin sabırla bekleyin. Son adet tarihiniz nedir
Yani ayın kaçında adetıniz başladı

Neden daha yeni oluşmuş demek yerine sağlıksız olabilir damgasını yapıştırdı ? Bazen şaşıyorum ya. Ben de 85 le öğrenmiştim. Merak etmeyin sabırla bekleyin. Son adet tarihiniz nedir
Yani ayın kaçında adetıniz başladı
Aralık 4 başlangıç 9 bitişi

daha gebeliğin başındayken kese bile görünmüyorken neye göre sağlıksız diyebiliyor anlamış değilim evet sağlıksız olma ihtimali var fakat bunu hastaya belirtmenin mantığını çözemedim bunu kafaya takıp sağlıklı gebeliğe zarar verebilir hasta ne saçma insanlar var ya

202.29 çıkmış ne demek oluyor bu
Bu demek oluyor ki şu an sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. En sevmediğim şey değer düşük diyen insandır. Değerin ne olduğu değil, iki günde bir %60 oranında artışı önemlidir. Benim değerim 51-181 şeklinde ilerlemişti. Kimisinin 20-35-75 şeklinde ilerliyor. Şimdi siz sakin olup başka bir kadın doğum doktorundan randevu alın. Haftaya gidin. Sağlıkla doğsun inşallah.

Bu demek oluyor ki şu an sağlıklı ilerleyen bir gebelik var. En sevmediğim şey değer düşük diyen insandır. Değerin ne olduğu değil, iki günde bir %60 oranında artışı önemlidir. Benim değerim 51-181 şeklinde ilerlemişti. Kimisinin 20-35-75 şeklinde ilerliyor. Şimdi siz sakin olup başka bir kadın doğum doktorundan randevu alın. Haftaya gidin. Sağlıkla doğsun inşallah.
Değerim çıktı çok şükür iyi 😌

Çok mutlu oldum bu süreçte ne yapmam gerekiyor bol bol dinlenmem mi lazım ben çok hiperaktif biriyim temizlik yapmadan duramıyorum da ☺️
Temizlik yapmadan dur canım 😂😂😂 özellikle kimyasaldan uzak dur. Güzel beslen. Folik asit başlayabilirsin doktoruna danışıp. Bol su iç günde 3litre en az. Kendini yorma.

Ha bir de eğilme, uzanma, kabız olma, ağır kaldırma. Süpürge, vileda, toz alma vs yapma. Embriyon tutunsun önce. Bundan sonra da evinin pis olmasına alış 😂😂😂

Back